Jump to content

Shitai

Üyeler
  • İçerik sayısı

    27
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Female

Shitai üyemizin başarıları

  1. Eheuheue çok tuhaf gözüküyor bu yüzden kesinlikle izleyeceğim |:D
  2. Shitai

    Anitr Fansub

    Yaoi falanda çevirirsiniz artık ehehe. :bled1-onion-head-emoticon:
  3. Shitai

    One Piece Ne Zaman Bitecek?

    :cruch-onion-head-emoticon:
  4. Shitai

    Uchiha Sasuke--Naruto

    Bütün animelerden en sevdiğim karakterdir Uchiha Sasuke :cool-onion-head-emoticon: Yalnız Narutopedia'daki bilgileri Türkçeye çevirseydiniz daha güzel olurdu :embarrassed3-onion-head-emotico :desperate1-onion-head-emoticon:
  5. Shitai

    Sakura Haruno-Naruto

    Anti Sakura forever >..< Sakura güzel güçlü kız ama benim tipim değil yani :I Naruto'daki favori kızlarım : Uzumaki Karin,Konan,Uzumaki Kushina,Ootsutsuki Kaguya.
  6. Sonunda Mikoto'yu görünce gözlerim yaşardı >.< kyaa <3
  7. Shitai

    Naruto Shippuuden Haziran 2014 Programı

    Adamlar ara vermeyi fantezi haline getirmiş :D Naruto'nun mangası süper ilerliyor yaa :D
  8. TAM DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİ SHINGEKI NO KYOJIN İNE UÇUYOR :hell-yes-onion-head-emoticon: SEVİYORUM SNK'Yİ YAA :bled1-onion-head-emoticon: :embarrassed4-onion-head-emotico
  9. Shitai

    2014 Yaz Sezonu Animeleri Tanıtım Videoları

    Kyaa :embarrassed4-onion-head-emotico Love Stage'yi kesinlikle ama kesinlikle izleyeceğim :cool-onion-head-emoticon: Temmuz sen gelmezsen ben sana geliyorum :happy-onion-head-emoticon: :happy-onion-head-emoticon: :happy-onion-head-emoticon: :happy-onion-head-emoticon: :happy-onion-head-emoticon: (artık nasıl yapacaksam .s )
  10. Shitai

    K: Missing Kings’in Uzun Videosu

    Çok özledim Misaki Yata'yı yaa :embarrassed4-onion-head-emotico sabırsızlıkla bekliyorum elden bir şey gelmez :hehe-onion-head-emoticon:
  11. Erkeklerden: Uchiha Sasuke (Naruto) :bled1-onion-head-emoticon: Kızlardan: Ayuzawa Misaki (Kaichou wa Maid-Sama!) :embarrassed1-onion-head-emotico
  12. Noragami'yi görünce duygulandım :hell-yes-onion-head-emoticon: İlk sırayı hakkıyla hak etti. Özellikle başkarekter Yatogami'yi en sevdiğim seiyuu Kamiya Hiroshi'nin seslendirmesi çok güzeldi :bled1-onion-head-emoticon: 2. sezonunun çıkmasını 4 gözle bekliyorum inşallah çıkar yaa :happy-onion-head-emoticon: :admire2-onion-head-emoticon:
  13. İzleyeyim dedim ama sonra fark ettim ki yeni çıkan animeleri izlemek daha zevkli :D :good-job-onion-head-emoticon: :hehe-onion-head-emoticon: :cool-onion-head-emoticon: belki Animez'de ara sıra bakarım ...
  14. Animesini izlemiştim ama devam edecekler mi animesine bunu bilmediğim için mangasına başlayayım dedim 1 günde güncel oldum gerçekten harika :embarrassed4-onion-head-emotico özellikle Levi :bled1-onion-head-emoticon: ve satışlarıda gayet güzel ve hakkını alan bir seri. gerçekten pişman olması gerek shonen jump'ın :D Mart ayındaki seriyi okumak için can atıyorum :admire-onion-head-emoticon: :happy-onion-head-emoticon: keşke ayda değilde haftada olsa diyorum ama adamlarda haklı yani 1 bölüm en az 48 sayfa :hehe-onion-head-emoticon: Neyse ben mangakasına başarılar diliyorum ve Maria duvarının alınacağı günü bekliyorum :D devler hakkında daha fazla şeyler öğrenmemiz gerek :D
  15. Shitai

    Kakashi’nin Yüzü Ortaya Çıkacak Mı?

    Doğrusu Kakashi'nin yüzünü pek fazla merak ettiğim söylenemez :cool-onion-head-emoticon: Sadece yeni seriyi merak ediyorum :happy-onion-head-emoticon: Herneyse umarım gerçekten Naruto'nun sonu beni tatmin eder :embarrassed3-onion-head-emotico :ahaaah-onion-head-emoticon: :good-job-onion-head-emoticon: :good-luck-onion-head-emoticon: :embarrassed4-onion-head-emotico :hi-onion-head-emoticon: :hehe-onion-head-emoticon: :hell-yes-onion-head-emoticon: :confused-onion-head-emoticon: :bled1-onion-head-emoticon: :cheer2-onion-head-emoticon: ;)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.