Jump to content

tenzen

Üyeler
  • İçerik sayısı

    22
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

tenzen hakkında

  • Doğum günü 07/17/1992

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male

Kişisel Bilgiler

Son profil ziyaretçileri

1413 profil görütülenme

tenzen üyemizin başarıları

  1. tenzen

    İtiraf Köşesi

    Yakın bi arkadaşıma geçen hafta sonu toplantıdayım işler yoğun demiştim. Oysa ki alkolden kasımpaşada bi evde sızmış olarak uyuyordum :D Kusura bakma serkan toplantı baya aksiyonlu geçti :P
  2. Macbook pro kullanıp evde Lenovo kullanmak aptal eidyor insanı.

  3. tenzen

    En Çok Sevdiğiniz Anime veya Animeler?

    Tartışmasız cowboy bebop ve Trigun.
  4. Öncelikle nasıl olurda böyle bi filme burda rastlıyamam çok şaşırdım. Konusuna ufaktan değinmem gerekirse. Olay japonyada geçiyor. Japon gençleri kendilerini dağıtıyorlar ve anarşizim bi disiplinsizlik kol gezerken hükümet çok güzel bir yöntem buluyor. Her sene ölüm oyunu denen bir organizasyon kuruyor ve çeteleşmiş bir lise sınıfını ıssız bir adaya bırakıp bir birlerini öldürmeleri isteniliyor. Son kalan kişi oyunun galibi olacaktır ve serbest kalacaktır. Biraz kendimce size yorum yaparak anlatayım. Defalarca izlemiş biri olarak bence okul ve psikolojik türde çok güzel bir yapım. Düşünün lise okuyorsunuz. Bi anda bütün sınıf kendinizi bi adada buluyor ve bir birinizi öldürmeniz isteniliyor. En yakın arkadaşınız sevgiliniz kankiniz hepsini katletmeniz lazım. Bunu yaparmıydınız sorusuna en güzel cevabı veren 2000 yılı güzel bir yapım.
  5. tenzen

    Herkese Selam.

    Muhabbet ortamı oldukdan sonra sıkıntı değil =)
  6. tenzen

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Sword art Online başladık tam hızda devam ederken birden konu akışı falan değişti. Hadi hayırlısı diyelim yav :D
  7. Her seferinde biraz daha bunalıma sokuyor bu parça ya.

  8. Japon sinemasın demişken bunun tanıtımını yapmamak olmaz diye düşünüyorum. Yapımı: 1954 - Japonya Tür:Aksiyon , Dram , Macera Süre:207 Dak. Yönetmen:Akira Kurosawa Oyuncular:Toshiro Mifune , Takashi Shimura , Eijirô Tono , Bokuzen Hidari , Yoshio Inaba Senaryo:Akira Kurosawa , Shinobu Hashimoto Yapımcı:Sojiro Motoki Diğer Adı:Seven Samurai Konusu Köylülere saldırılarda bulunan haydutlardan bıkan köy halkı bir samuraydan yardım ister. Diğer 6 arkadaşını da yanına alan samuray köylülere yardım edecektir. Konusunu uzun uzudatıa anlatmak yerine alıntı yapmanın daha iyi olacağını düşündüm. Japon sinemasına gerçekten önem veriyorsanız izlemeniz gereken başıca yapımların başında gelen kült bir filmdir. Zaten yapım yılından da anlaşıldıgı kadarı ile film o zamanların imkanları ile en iyi şekilde kurgulanmış çekilmiş ve halen izlenmektedir. Animesinin detayına ve karakterlerin ilk yaratılışına inmek istiyorsanız kesinlikle izlemenizi tavsiye edeceğim bir yapımdır.
  9. tenzen

    Japon sineması hakkında bilgi...

    Aslında biz onların kültürünü anlamadığımız için eksik bir şeyler var sanıyoruz. Bu gün batı sineması her kitleye hitap edicek filmler yapıyorlar nedeni ise belli zaten şiddet ve cinselliği sen her kitleye empozite edersin. Ama japon sineması biraz daha kendine kapalı kendi içindeymiş gibi düşünebilirsin. Korku filmleri olsun samuray filmleri olsun bunlar hep kendi kültürlerinde olan gördükleri şeyleri kullanmışlardır. Çok çok iyi de yapımlara aracı olmuşlardır çok da iyi filmleri bulunmaktadır. Bunların başında da yönetmenleri gelmektedir.
  10. tenzen

    Gantz'ın filmi çıktı

    Zaten ondan prim yapacaklardı olmadı. Belki bize göre olmadı ama adamlar 2. filmide çıkarmıslar :D
  11. tenzen

    Live Action

    Crows zero 2. baktın mı devamıda bi o kadar iyidir. 3 havada kaldı bi şehir efsanesi modunda.
  12. Falan Feşman.

  13. tenzen

    Gençlik Film Önerisi

    X Project önermemek olur mu ?
  14. tenzen

    Herkese Selam.

    O zamanlar mangası popülerdi ama çeviren grup yoktu bizden spoiler yemeden tv den izlemeye çalısıyorduk.
  15. tenzen

    Miyazaki Emekli Olmuyor

    Walt Disneye zamanında bi katana hediyw etmiştir. Vermek istenilen mesajı en güzel şekilde vermiştir.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.