Jump to content

GNSpower

Üyeler
  • İçerik sayısı

    70
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

GNSpower kullanıcısının son zaferi 5 Şubat 2014

GNSpower en beğenilen içeriğe sahiptir

GNSpower hakkında

  • Doğum günü 11/16/1981

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male
  • Konum
    İzmir

GNSpower üyemizin başarıları

  1. GNSpower

    En Çok Sevdiğiniz Anime veya Animeler?

    Clannad After Story. 3 hafta boyunca şakülüm kaydı, acı eşiğim yükseldi, kan tükürdüm, ızdırap kustum.
  2. Valla Shaman King'teki Amidamaru burada olsaydı, birde benim main spiritim olaydı ohoo. Eğlenceye bak he. ((:
  3. GNSpower

    Anime İstek ve Önerileri

    Kaze no Stigma ya da Kekkaishi
  4. 2006'da kuzenimin arşivlerinin bir kopyasını aldığımda Naruto ve Bleach'i o zamanki güncellerine gelene kadar hiç ara vermeden bitirmiştim, gecem gündüzüm birbirine girmişti. Vay be o zaman 14 DVD'lik (~65GB) arşiv gözüme arşiv diye gelmişti. Şİmdi elimde 2084GB'lık 237 seri var daha arşiv olayının en başında hissediyorum kendimi. ((:
  5. GNSpower

    En Çok Sevdiğiniz Kitap?

    Ancak çocuklukta Harry Potter ile beraber okuma alışkanlığı kazanmak için güzel bir seri gerçekten. Bu arada dünyayı anlamak için Marvin Harris; Yamyamlar ve Krallar çok etkili bir kitaptır. Onu da tavsiye ederim. Valla ben fantastik serileri çok geç keşfettim diyebilirim hala da iyinin kötüyü kafa kola alıp dövdüğü hikayelere karşı zaafım var. ((: Dediğin gibi Jarlaxle ve Guenhwyvar apayrı birer başlık, sadece Guen'in bunun poposunu kurtarma sayısıyla alakalı 2 cilt çıkar. ((:
  6. GNSpower

    Değiştirmek İstediğiniz (Spoiler içerir)

    Rurouni Kenshin'in sonu. Rezil ettiniz koca Kenshin'i, God-like Speed sahibi adamı yerlerde süründürdünüz, aşkını acılara boğdunuz, gün yüzü göstermediniz adama. Fatmagül'ün şey pardon Kenshin'in suçu ne? ((:
  7. GNSpower

    Sizde Death Note olsa kullanır mıydınız? neden?

    Ben Death Note'un Death kısmının üstünü çizer Süründür Note yapardım onu, sonra sürüm sürüm süründürürdüm. Öldürmenin geri dönüşü yok ama süründürmek daha iyi. Hem ölüp kurtulmuşta olmaz böylece ilgili mikrop. ((:
  8. GNSpower

    NTMY-Çizim Başlığı

    Gerçekten çok iyi, yetenek işi. (Ve yine bende olmadığı için bu yetenek, kafamın üstünde küçük bir bulut ve yağmur) ((:
  9. GNSpower

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    Brrr After Story, onu izledikten sonra duygusal acı eşiğim bayağı yükselmişti. ((: Hatta Angel Beats daha acıklı diye okumuştum bir iki yerde ama peheey izliyorum şu an Angel Beats'i; After Story'nin yanında sanki Orhun yazıtları. O kadar sade taş etkisi yarattı bende. ((:
  10. GNSpower

    En Çok Sevdiğiniz Kitap?

    Vay vay vay, burada da Raymond E. Feist (Gediksavaşları, Krondor ve diğer serileri) ile R. A. Salvatore (Drizzt Efsaneleri) ni okuyanlar var. Süper süper, bütün kitapları elimde mevcut bu yazarların, gayet sürükleyicidir bende tavsiye ederim. (:
  11. GNSpower

    Kaderin Kırmızı İpliği

    Ranma'da görmüştüm ilk olarak bu kaderin kırmızı ipliğini. Sonra birkaç animede daha karşıma çıktı. (: Bende inanıyorum böyle şeylere açıkçası, kendi eşimle tanışmamda tam böyle olmazları olduran türden mitolojik bir olaydır o yüzden "hade len" deyip geçmemek lazım bazı inanışlara. (:
  12. Öyle öyle, Gungrave'in üçüncüsü olmaz valla alimallah götürür adamı. ((: Ayrıca, Episode 9'un 9.45'inde şahsi anime tarihimin en oha dediğim seslendirmelerinden birini duymuştum, hala arkadaşlarıma Japon'lardan ne sesler çıkabilir başlığı altında arada açar dinletirim. ((:
  13. GNSpower

    Kakashi’nin Yüzü Ortaya Çıkacak Mı?

    Kakashi'nin yüzü için animede geyikte olsa bir bölüm bile yapılmışken mecbur bize de göstermeye o yüzü valla. ((:
  14. GNSpower

    Sinir Muhabbetler

    Mesleğim dış ticaret, 80 çeşit milletten 880 çeşit adamla mecburen diyalog kuruyorum. Geçen gün Türkmenistan'dan bir adamı aradım adı da Ahmet Muhammed Bilmemneyov. Adama iyi günler ben Türkiye'den şu kişinin referansıyla arıyorum dedim bozuk bir şiveyle haa evet evet dedi , işte elimizde şu var bu var şöyle olanaklar böyle özellikler diye anlatıyorum adam da evet falan diyor. En son ne düşünüyorsunuz dedim, adam şöyle dedi. Ben Türkçe bilmiyorum. Saate baktım 20 dakikaya yakın adama ürün anlatmışım. İçimden geçti şimdi bu adam acaba ne kadar Türkçe bilmiyor denesem mi, sövsem anlar mı, beni bulabilir mi, aslında ben onu bulabilir miyim. ((: Mail atayım dedim evet evet dedi nece atayım dedim İngilzce atayım mı? Yok, Türkçe at dedi. Türkçe bir balad atayım mı doğumunuza yardım eden hanıma ithafen güftelenmiş diyecektim, tuttum kendimi iyi dedim. ((:
  15. GNSpower

    Tamamen amatörce olan çizimlerim ♥

    Kendi çizim yeteneğimi yüz milyona katlayan her çalışma gibi bunlarda gayet iyi olmuş, eline sağlık. (:
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.