Jump to content

Pandaria

Üyeler
  • İçerik sayısı

    15
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Not Telling

Pandaria üyemizin başarıları

  1. Ne zaman açıklanır sonuçlar?
  2. Ne diyelim sağlık olsun. Sonuçlar açıklanınca göreceğiz. Hile ile 1ci olan olsun umurumda değil sonuçta haram şekilde kazanmış olur gerçi hile ile kazanan cıkmaz. Ama kendi çalışmalarına güvenmiyip fake fake hesaplar açıp oylamada yükseltmeye calısırsa demekki kendi özgüveni yok sonuçta birşey başarmamış olacak.1-2 gün sonra öğrenicez sonuçları. Herkese başarılar.
  3. Katılıyorum. Yani adamlar arkadaşlarına rica edip yada hesap açıp kendilerine oy vere vere öne geçiyorlar. Sonuçta yöneticilere kalmış olsa bile yinede bakcaklar en cok oy almış olanlar arasından 1ci 2ci ve 3cüyü seçecekler. Yani tüm videolara bakıp ona göre karar vermeleri daha mantıklı olur. Sadece oylamada yüksek alanların videolarını izleyip karar vermeleri mantıksız olur. Mesela oylama açıldıgından haberi olmayan yarısmacılarda var mesela. 2 oy filan almışlar 2 oy aldılar diye videoları değerlendirilmicekmi yöneticiler tarafından? Yani juri var işte ne gerek vardı bu ankete. Herşeyi juriye bırak en mantıklı karar. Oylamada tamamen şike yada hile yapılabilir. Gider adam 10 tane mail açar hepsiyle kendisine oy verir. Zamanı bol olan bunu işşizlikle yapar.
  4. Benim arkadaş o ya söyledim kaldırcakmış şuan okulda 2-3 gibi eve varıp kaldırırım postu dedi mobilden kaldıramıyormuş. Edit: kaldırmış çoktan.
  5. Hangi sayfaymış o? 1 sayfada adminliğim var oda kendi sayfam oda 487 beğenisi var. Arkadaşlarıma link atmış olabilirim oylama açılmış diye ama sayfada filan paylaştırmadım. Büyük ihtimalle buğra paylaştı.
  6. Peki ya bi 10binlik sayfaya sahip olan birisi gidip orda bana oy verin diye paylaşırsa diğer herkesin emeğini alt üst etmezmi? Sonuçta emeğe göre oy vermiyecekler sırf sayfa admini istedi diye basarlar oy'u. Eğer sırf oylamaya göre seçilmicekse yani Editörlerin fikride alınacaksa iyi olur. Mesela sıralamada 7 ci olmuş bi videoyu editörlerin hepsi cok beğendi fakat hileye maruz kalıp 7ci sıraya düşmüş. Yinede editörler tarafından sevildigi için sıralamadan 1. 2. yada 3cü olabilirmi böyle bir imkan varmı merak ettim.
  7. Tüm serisini çevirseler ve güncele gelseler muhtiş olacak.
  8. Merhaba arkadaşlar şimdi sizinle paylaşmak istediğim bir videom var. Öncelikle seriden bahsetmem lazım. Saint Seiya serisi japonyada bayagı mehsur oldu. Sevenleride cok. Figür,aksesuar gibi ürünleri bol bol üretiliyor. En son çıkan filmi olan Saint Seiya The Legend of Sanctuary adlı filmin fragmanını çevirdim. Filmin full hali internette mevcut ingilizceside mevcut fakat türkçesi yok. Bu konuyu açmamdaki amaç hem çevirdigim fragmanı göstermek hemde filmi çevirtmek. Final Fantasy film grafiklerini bilen bilir. Bu işi Toei Animation büyütmüş ve dahada güzel hale getirmiş. Filmin konusuna gelirsek Aziz Seiya'lar denen bir nevi güçlere sahip olanların Athena'yı korumaları anlatıyor. 2 Farklı Seiyalar var. Altın Seiyalar ve Mavi Seiyalar. Mavi Seiyalar derken bizim ana karakterler yani iyi olanlar. Saori Kido adlı bir genç kızın içinde gizlenen Athena adlı Seiya gücü var. Altın Azizler bu kızın peşine düşünce Mavi Seiyalar onu korumaya söz verirler. Yani kısaca tür olarak. Aksiyon,Romantizm,Komedi,Gerilim,Doğaüstü güç gibi türler içeriyor. Fazla uzatmadan fragman buyurun. Umarım aranızdan çevirmen olupda bunu görürse çevirmelerini rica ediyorum.
  9. Videoyu nereye atıcagız yorum olarak atsak oluyormu? Katıldığım 3 videom. Katılan herkese başarılar.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.