Jump to content

NightTheFox

Üyeler
  • İçerik sayısı

    87
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

2 Takipçi

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

NightTheFox üyemizin başarıları

  1. NightTheFox

    ( 13 / 13 ) Overlord

    Teşekkürler
  2. NightTheFox

    One piece Manga Tartışma (SPOİLER içerir)

    Bence bu kadar terör estirmeyi beceren biri güçlü bir rakip olabilir. Wb'ın çocuğuyum demek tek başına üstüne rakip çeker-güçlü rakipler. Fakat bu adam onlarla savaşabilmiş.. Güçsüz değip kısaca rakipleri bence.. WB tayfasını avlıyor adam. Altındaki tayfaları falan avlıyor işte.
  3. NightTheFox

    Novel-Aozora

    Shadow Rogue Bölüm 5 yayınlanmıştır! http://novel-aozora.blogspot.com.tr/2015/09/shadow-rogue-bolum-5-kurt-disi-hancer.html Keyifli Okumalar!
  4. NightTheFox

    One piece Manga Tartışma (SPOİLER içerir)

    "Only Alive" Sanjiyi köle cook olarak falan mı çalıştırmak istiyorlar acaba O.o Ya da ejder bilmem neleri vardı ya. Belki onlardan biridir???? Sonuçta sanji hakkında adam gibi bir geçmiş bilgimiz yok.
  5. NightTheFox

    One piece Manga Tartışma (SPOİLER içerir)

    Haftada bir çıkıyor One Piece. Oda ara verirse tabi uzuyor bu süre. 800 çıktı zaten çoktan ama türkçeye çevrildi mi bilmiyorum. Ben ingilizce takip ediyorum mangaları.
  6. NightTheFox

    One piece Manga Tartışma (SPOİLER içerir)

    Oda'ya kalsa zaten one piece o ölene ya da daha çizemeyene kadar çıkar ama ona bir şey olduğu anda one piece ortada kalır.. O yüzden ya kendine bir veliaht seçip onu eğitecek, aklındakileri anlatıp aktaracak ya da seriyi 400 sayı sonra bitirecek. Yoksa one piece yarıda kalan seri tehlikesiyle karşı karşıya bence.
  7. NightTheFox

    One piece Manga Tartışma (SPOİLER içerir)

    Kendi tayfasını bırakıp katılması yanlış olurdu. Ben zaten daha Luffy'nin bir kaptaba gel benle ol dediğini görmedim hala tayfasıylayken..
  8. NightTheFox

    One piece Manga Tartışma (SPOİLER içerir)

    One Piece 1 kez Luffy 7 kez atladı O.o
  9. NightTheFox

    One piece Manga Tartışma (SPOİLER içerir)

    Ne bölüm bee.. Kaizoku Ou olmaya yaklaşıyor baya bi bence. Hatta neredeyse oldu bile O.o One Piece artık büyük savaşlarla dolu olacak galiba(Luffy her şeyi reddetmezse) Anladığım kadarıyla Cavendish, Bartolomeo, tontattalar, don sai, ideo, hajrudin ve orlumbus tayfasıyla birlikte luffy'e katılmak istiyorlar. Aynı sakeyi paylaşalım tarzı bir şey de dediler O.o Resmen gözlerim yaşardı bunu okurken... Oda bu kez çok hoş bir bölümle bomba gibi giriyor sonraki arca...
  10. NightTheFox

    Novel-Aozora

    Samayou Shinki No Duelist Bölüm 1 Kısım 1 yayınlanmıştır! http://novel-aozora.blogspot.com.tr/2015/09/samayou-shinki-no-duelist-bolum-1-ksm-1.html Keyifli Okumalar!
  11. NightTheFox

    One piece Manga Tartışma (SPOİLER içerir)

    Eğer bu teoride doğruluk payı varsa(Ki bence güzel bir mantık kurulmuş burada). Bu bıçağın oraya gitmesinin sebebi Ace'in meyvesini birinin karambolde yutması durumuydu(Ki görüldüğü üzere o da oldu). Ama tabi bu doğru çıkarsa oyunun kuralları çok değişecek demektir ileride... Blackbeard birdaha kullanılmasını istemediği meyveleri bir depoya koysa. Çok güçlü bir silah olur yani o. Umarım yanlış çıkar :P
  12. NightTheFox

    Novel-Aozora

    Shadow Rogue Bölüm 4 Yayınlanmıştır. http://novel-aozora.blogspot.com.tr/2015/08/shadow-rogue-bolum-4-elit-gri-kurt.html Keyifli Okumalar!
  13. NightTheFox

    One piece Manga Tartışma (SPOİLER içerir)

    Geçen bölümde niyeyse Fujitoranın o silahlara yerçekimi uyguladığını düşünmüştüm.. Çok yanlış düşünmüşüm :D Hala karizmatik bir karakter benim gözümde ama olmadı bu :D Son bölüm her ne kadar bomba bir şekilde bitse bile Fujitoranın hafiften izin vermesini beklerdim.. Get rekt Fujitora O.o
  14. NightTheFox

    Novel-Aozora

    World Gate Online 2. Bölüm 2. Part yayınlanmıştır! http://novel-aozora.blogspot.com.tr/2015/08/wgo-2-bolum-part-2.html Keyifli okumalar!!
  15. NightTheFox

    Novel-Aozora

    Rokka no Yuusha 1. Bölüm yayınlamıştır! http://novel-aozora.blogspot.com.tr/2015/08/rokka-no-yuusha-bolum1.html Keyifli okumalar!!
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.