Jump to content

demonwashere

Üyeler
  • İçerik sayısı

    30
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

1 Takipçi

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male

demonwashere üyemizin başarıları

  1. demonwashere

    Anime İndirme

    raw bölümlere yönelmen lazım onu da bulmak biraz zaman alır eski animelerde, yenileri bulursun ama
  2. klişenin dışında olan bir seriyi batırmazlar inşallah, hikigayanın davranışları ve hareketleri bence bu şekliyle iyiydi.
  3. yani animelerin türeleri herkes her türü sevmeyebilir, bunları türleri izleyerek keşfediyorsunuz zaten. Birde şöyle bir gerçek var bazı animeler büyükler için yayınlanıyor, prime time vakitlerinde yayınlanan animeler var. çok derin psikolojik değerlendirmeler içeren animeler var. Attack on Titans mesala promosyonu ingilizce yapılan bir animedir tüm dünya hedeflendi izleyici kitlesi olarak ve japonya 21-22 saatleri arasında yayınlandı. Ben 25 yaşında mühendislik yapan biri olarak söylüyorum ben izlemeye devam ediyorum keyif aldığım seriler buldukça da izlerim.
  4. bu sezonki iyi çalışmalardan biri gerçekten eğlenceliydi.
  5. yaa ben seriyi seviyorum ama böyle kadın karakterlerinin hiç sevmiyorum, içimi bayıyor her şeyi yapıp iyi olan kurtarma meraklısı, bence bu tarz olaylardan vazgeçmeleri lazım. daha gerçekçi karakterlere yönelmeleri gerek bence.
  6. demonwashere

    2014'ün En iyi 30 Animesi

    zankyoku no terror, tokyo ghoul, akame ga kill, tokyo ravens bunlar en çok izlenenlerde üst sıralardaydı japonya da kime göre yapıldıysa liste hiç anlamadım..çok kötü bir liste olmuş talihsiz
  7. bölümler gerçekten çok yavaş akıyor, 9. bölümü izledim daha yeni ve gerçekten bu kadar ağır akması biraz can sıkıcı.
  8. demonwashere

    Tokyo Ghoul [Tanıtım]

    Vocals by TK from Ling Tosite Sigure - Unravel şeklide olması lazım TK-Unravel yazarsan bulup indirebilirsin.
  9. beklerken heralde aynı sezonu 3-4 kere izledim her seferinde yukinosta ve hikky nin zekice kurgulanmış diyalogları gerçekten çok eğlenceli özellikle hikkynin yaklaşımları çok başarılı olmuş. hala tba da duruyor bakalım ne zaman kesinleşcek.
  10. demonwashere

    Akame Ga Kill Ekibinin Yeni Karakterleri

    yeni tanıtılmasındaki sebep şöyledir çoğu karakterin akame ile ilgili bir geçmişi var mangadan da takip edebilirsiniz. bu yüzden karakter tanıtımları geçte olsa geriye dönük bir anlatımda karşınıza çıkabilirler o yüzden faydalı olmuş bence.
  11. ilk sezonu gayet başarılıydı, ben nerdeyse 1 senedir bekliyorum sürekli tba kısmında yayınlanma süresi.
  12. ben naruto ve shippuuden nin 2 sini de bu sene başlayıp takip ettim, iyiki öyle yapmışım bu kadar ana hikayeden uzaklaşılıp, filler olmaz bıktırdı yani izlerken fillerin bazılarını atladım. ana hikaye güzel ona bağlı gitselerdi zaten şimdiye çoktan biterdi.. bence bitmesi hikaye devamlılığı açısında iyi olacaktır. sonu içinde artık ne olursa şaşırmayacağım..
  13. demonwashere

    Nisekoi 2. sezon'a yeşil ışık!

    devamı olması çok iyi ya, gerçekten eğlenceli bir seri.
  14. demonwashere

    ( 12 / 12 ) Aldnoah.Zero

    kış sezonunda 2.sezon gelecek kesinleşmiş zaten tokyo ghoul gibi tam serinin ortasında kestiler.güzel devam ediyor bakalım ne olacak artık ana kötü karakterimiz ve iyi adam kesinleşti :)
  15. demonwashere

    Claymore’un Sonu Yakın

    güzel bir karar olmuş bende full metal alchemist gibi mangaya göre uyarlanmış yeni bir anime serisi bekliyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.