Jump to content

quality35

Üyeler
  • İçerik sayısı

    5
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

quality35 hakkında

  • Doğum günü 09/28/1992

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

579 profil görütülenme

quality35 üyemizin başarıları

  1. Teşekkürler. Fırsat buldukça üzerinde çalışmaya devam ediyorum.
  2. quality35

    En Çok Sevdiğiniz Anime veya Animeler?

    1-Great Teacher Onizuka 2-One Piece 3-Steins Gate 4-Ginga Eiyuu Densetsu 5-Gintama 5(2)-Fullmetal Alchemist Brotherhood.
  3. Arkadaşlar merhabalar. Bir süre mecburi ara verdikten sonra seriyi tamamlamam gerektiğini düşündüm. En kısa sürede finale kadar çevrilecektir. Teşekkürler. Disqus : https://disqus.com/by/disqus_1tNkR2EjLg/ Chatango : http://quality35.chatango.com/ Turkanime : @quality35 Touch Bölüm : 92 / 101 Yapım yılı : 1985 Hikâye; birbirine komşu, iki alenin çocukları olan Kazuya ve Tatsuya Uesugi ikiz erkek kardeşler ile Minami Asakura arasında gelişmektedir. Kazuya, okul beysbol takımının as oyuncusudur. Oyunlarda gösterdiği büyük başarılar yüzünden bütün beysbolcular tarafından tanınmakta ve güçlü bir rakip olarak görülmektedir. Ayrıca okulun en popüler gencidir. Ancak ikiz kardeşi Tatsuya meydanı kardeşine bırakmış, tembel biridir. Gerçi azmi sayesinde kardeşinden daha iyi bir beysbolcu olabilecek bir yapıya sahiptir.Zavallı Minami ise iki erkek arasında kalmış bir kızdır ve elinden geldiğince her iki kardeşe eşit davranmaya çalışmaktadır. Bebeklikten başlayan bir beraberliğin vermiş olduğu çok sıkı duygularla büyümüş üç çocuk. Ortaokulun bitmesi ve lisenin başlaması ile gençliğe doğru adım atarlarken kişiliklerinde meydana gelen değişimlere ayak uydurmaya çalışmaktadırlar. Bu değişim bir yana, asıl hayatın gerçek yüzü ile tanışacaklar… Proje'nin ne kadarı bitti ? 92. bölüme kadar eklendi. 93-94 ve 95. bölümlerin çevirine başlandı. Seriyi buradan takip edebilirsiniz : http://www.turkanime.tv/anime/touch
  4. quality35

    ( 24 / 24 ) Ballroom e Youkoso

    Enteresan bir konusu var gibi.
  5. Selam Adım İbrahim Aydınçelebi, yıllardır bir fandub kurma hayaliyle yaşıyordum ama yeterli teknik bilgi ve ekibe sahip olmadığım için malesef kısmet olmadı. Ben şu anda askerim ama askerliğim bittikten sonra bir fandub ekibine girmek isterim.Ses taklidi konusunda sıkıntım yok eğer kabul ederseniz ekibinizin bir üyesi olmak isterim ve kendime gerekli teknik donanımı sağlarım. Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiğiniz için tebrik ederim, hayırlı olsun.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.