Jump to content

Sparklet

Üyeler
  • İçerik sayısı

    15
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Sparklet hakkında

  • Doğum günü 02/15/1998

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male

Sparklet üyemizin başarıları

  1. bu teknikler hakinin içine girmiyor mu?yani şimdi gear 2 fiziksel yollarla hızlandırıyor soru ise herhalde enerjiyle hızlandırıyor.haki de enerjiyle ilgili.
  2. Sparklet

    En Beğendiğiniz Anime Finalleri

    Code Geass'in çok süpriz ve mükemmel bir finali vardı.
  3. Sparklet

    En sevdiğiniz denizci kim?

    en sevdiğim garp fakat güç olarak en sevdiğim kizaru
  4. ben bir şeyi merak ediyorum şimdi luffy haricinde çoğu kişi hızlanmak için 'soru' tekniğini kullanıyor luffy bunu gear 2 ye geçerek sağlıyor.Birde soru'yu öğrense çok daha hızlı olmaz mı?
  5. Sparklet

    One Piece Fight

    shanks ve blackbeard diyorum
  6. Sparklet

    Aomine Daiki Wallpaper Çalışmam

    dostum resmen ateşliyor güzel olmuş :)
  7. Sparklet

    Grafik çalışmalarım~

    müthiş olmuşlar :P
  8. ben küçükken beybladelere çok merağım vardı amaçsız dönerlerdi ama yine de alırdım sonra kırardım birkaç güne :)
  9. Sparklet

    Yuvaya Yeni Bir Yumurta Daha

    herkese karşılamalarından dolayı teşekkürler, mutlu ettiniz beni. :lol: Anlaşırız inşallah :)
  10. herkese merhabaa .ben burak foruma doğal olarak yeni katıldım.Böyle bir forum zaten arıyordum ve aralarından en iyisinin bunun olduğunu düşündüm ve geldim.foruma renk katacağımı düşünerek bir giriş yapıyorum :P Yeni 'Nakama'lar tanışıp kendi Dünya'ma renkte katmak istiyorum.Herkesee kucak dolu iyi forumlar,güzel tartışmalar. :D
  11. yorum için gerçekten teşekkürler.benim şöyle bir düşüncem daha var bide sen yazınca bunları bunlar haki ile yapabiliyorsa böyle şeyleri o zaman haki ile şeytan meyvesinin güçlerinide elde edebilir miyiz?belki şeytan meyvesi sadece bu güçleri elde etmenin kısa ama dezavantajlı şeyi.meyveyi yediğinde kısa sürede o meyvenin gücünü elde ediyoruz fakat kairoseki o kişiyi zayıflatıyor.ondan sonra suda yüzemiyor ve başka bir şeytan meyvesinin gücünü elde edemiyor.çünkü kısa yoldan edilen şeylerin dezavantajı çok olur.haki ile bunları uzun sürede öğrenip bu dezavantajlardan kurtulunmaz mı?yani kısaca şeytan meyvesi hakinin kısa,kolay fakat dezavantajlı yolu olamaz mı?
  12. sorum şu.Zoro,mihawk,kinemon gibi kılıç ustaların kullandığı teknikler haki sayesinde mi oluyor.örneğin kinemonun kestiğini yakması mihawk ve zoronun kılıcını savurmasıyla kesmesi gibi..
  13. Sparklet

    Tayfaya Türk Katılırsa

    oha süper olmuş uzun olmasına rağmen okudum :d #rez
  14. Sparklet

    One piece Manga Tartışma (SPOİLER içerir)

    şöyle bir düşüncem var.haki ile şeytan meyvesinde elde ettiğimiz güçleri elde edebiliriz .Fakat çok uzun çalışma gerekiyor.Şeytan meyvesinin yiyince hemen elde ediyorsun fakat başka bir güç elde edemiyorsun ve suda yüzemeyip kairosekiden etkileniyor.Mesela Luff Hody ile dövüşürken kolu alev aldı Ace'i hatırlayarak.Sonra Sanji Punk Hazard arcında alevlere bürünüyor.Sonra luffygilin yanında savaşan bir samurai var o da kestiği kişiyi yakıyor.Yani bunlar Ace'in şeytan meyvesinin gücü ile orantılı.Yani haki sadece Kenbunshoku Haki,Busoshoku Haki ve Haoushoku Haki'den oluşmuyor.Öyle olsaydı zoro gibi kılıç kullanan kişiler öyle bir kılıçla ortalığı yıkıp geçemezdi.Coby gibi Dragon Clow kullanamazdı.Eğer haki böyle güçler sağlayabiliyorsa şeytan meyvelerin gücünü de sağlamaz mı?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.