Jump to content

Esdeira

Üyeler
  • İçerik sayısı

    41
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Esdeira hakkında

  • Doğum günü 31 Ekim

Kişisel Bilgiler

  • Outlook
  • Web Sitesi
    http://www.turkanime.tv/kullanici/DeidaraVEVO
  • Skype
    esdeiravk

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Female
  • Konum
    空間 (Kūkan)

Son profil ziyaretçileri

1692 profil görütülenme

Esdeira üyemizin başarıları

  1. Esdeira

    Shingeki no Kyojin Ne Zaman Bitiyormuş?

    Haber için teşekkürler
  2. Esdeira

    Naruto Shippuuden Ağustos 2014 Programı

    Doldurma bölümleri her ne kadar sevmesem de, filler bölüm yayımlanması hiçbir şey yayımlanmamasından iyidir diye düşünüyorum. Sasuke'nin "Hokage olacağım" diyerek savaş meydanına atlayacağı bölüm sonunda geldiği için de çok mutluyum. Sonunda!!!
  3. Esdeira

    ANİME KOMEDİ 12.08.2014 (9)

    Süper olmuş ellerine sağlık. Ezgi & Eren iyi olmuş ama en çok mangakalara güldüm. Edo-sensei'le Kishimoto-sensei süper olmuş :D Kubo-sensei'n neden Bleach dediği ile igili de çok şey var ortalıkta ama merak konusu.. Bleach aynı zamanda beyazlaştırma, beyazlık da demek. Ichigo'nun saçlar da beyazlıyor (Shirosaki) kurabildiğim tek bağlantı bu :D Çizimlerin devamını bekliyoruz.
  4. Esdeira

    ( 24 / 24 ) Sword Art Online II

    24 bölüm mü olacak? Daha uzun olsun isterdim. Ama nasıl uzatacaklar işte.. Neyse bölümler iyi olsun da az olsun sorun değil.
  5. Esdeira

    Visual Kei

    1uberhunter1; savaşı kaybetmekten değil bence. Japonya garip bir yer, ne kadar gariplik varsa ordan çıkıyor resmen. Saduk Altun.. Site kurallarını okuyup gel anlarsın!! Kaba konuşmak yasak! Kötü söz yasak! Bu paylaşımlara devam edersen onlar da adminler tarafından silinecektir. İş banlanmaya gitmeden önlem alsan kendin için iyi edersin. Ayrıca aşağılayıcı konuşma tavrını bırakırsan sevinirim. Garip şeyler ilgimizi çekiyorsa kime ne. Ama ileri gitme. LeornKayn; teşekkürler ^_^ (Bilgisayarda alıntı çalışmıyor.. -_-)
  6. Esdeira

    Visual Kei

    Sagopa konusuna hiç girmiyeceğim hayatım boyunca hiç repçi olmadım dinlemedim...linkin park şarkılarının arasına sokmasa dinleyeceğimde yok anca bi rock parçasının içine sokarlarsa zaten linkin parkında çok az şarkısını dinlerim genelde içinde rep barındırmayanları...ayrıca o bi zamanlar deli gibi rep dinleyen özellikle ceza ve sagopa tayfanın içine hiç dahil olmadım kendimi bildim bileli Rock And Roll,Rock,metal,Rock metal türleri ve epic müzik dinliyorum biraderim...Sagopa dinliyorsan buralar hiç uğrama derim biz burada müzikten konuşuyoruz...Sagopa müzik yapmıyor onu bil... Ancak eğer birgün rep dinleyecek olursam oda kesinlikle Eminem olur... Emily, Mejibray'in tek sevmediğim şarkısı diyebilirim. Çoğu kişinin favorisidir ama ben o şarkıyı Mejibray'in müzik türüyle bağdaştıramıyorum. Bence Killing Me, Messiah ve Raven; Mejibray'in en iyi şarkıları. ^_^ Gördüğüm kadarıyla Visual Kei hakkında biraz bilginiz var.. ^_^ Gerçekten ilginç bir akım. Bilgi sahibi olmak istersen, aracı olmaktan memnum olurum.. Şu ana kadar hiç kız bir tanesiyle karşılaşmadım.. Meraktan ben de 2-3 yıldır araştırıyorum kız var mı diye ama yok gibi.. İnsan olmayanları gördüm (Mejibray'in bateristi Meto mesela) ama kız görmedim :D Bir de crossdress olayı var hani karşı cins.. İş güzel görünmeye gelince bir kızın erkek gibi giyinmesi mantıksız olurdu diye düşünüyorum.. Kızlar şöyle, erkekler böyle falan demeye çalışmıyorum yanlış anlaşılma olmasın!
  7. Esdeira

    Are You Sure Çeviri

    Emeklerin için teşekkürler.. Çeviriler süper. Devamını bekliyorum.. Ayrıca SAO 2 çok iyi bir seçim olmuş favorilerimden biri. FANSUB'a katılmayınca tek başına rahat oluyor gerçekten. Bu arada hayran kaldım demeliyim.. Yeni olunca hiçbir şey beceremiyor insan. Ben de çeviri işlerine girişmek niyetindeyim. Belki bir gün birlikte çalışırız.
  8. Esdeira

    Prison School Animeye Uyarlanıyor

    Konu iyiymiş.. Echi olmasa daha çok hoşuma giderdi ama olsun. Güzel bir seri gelecek gibi
  9. Esdeira

    Visual Kei

    the GazettE en ünlüsü zaten. Ben daha çok korkutucu olanlarıyla ilgileniyorum. İlk başta her şey rüya gibi geldi, bunlar gerçekten müzik grubu mu diye düşündürdü.. kız mı erkek mi konusu kafayı yedirtti falan.. Cassis güzel parçadır. (Aoi klasik gitar kısmını çalabildiğim bir parça) ayrıca The Invısıable Wall ve Shiver (aynı zamanda Kuroshitsuji openingi) de çok iyidir. Visual Kei bilen birileriyle tanışmak beni her zaman mutlu etmiştir. ^_^ Sadık Altun.. lütfen kaba olmayalım. Seven var sevmeyen var, bu çok doğal. Ama aşağılayacaksan lütfen içinde kalsın. Lütfen biraz kibar..
  10. Esdeira

    Royz,DİARUA;MoNoLith,Moran,Matenrou Opera

    Hiç de komedi değil. süper cool!
  11. Merhaba arkadaşlar.. Japon müziği ülkemizde gitgide daha popüler hale gelmekte. Burada size Visual Kei diye bir akımı tanıtmak istiyorum. "Visual Kei" Japonca bir kelime olup Türkçe'si 'Görüntü Stili'dir. Japonya'da ortaya çıkan bu gruplar animeyle müziğin birleşmiş hali gibidir. Grup üyeleri crossplay olup müziklerinin yanında görüntüye de çok önem verirler. [Crossplay = Crossdress + Cosplay. Crossdress, karşı cins gibi giyinmektir. Cosplay de bildiğiniz gibi anime karakterleri (veya ünlü birileri) gibi giyinmektir.] Visual Kei grupları tamamen erkek üyelerden oluşur ama makyaj yapmaları ve uzun saç kullanmaları gibi sebeplerle kız sanılır. (Onlara kız denilmesi kadar gıcık olduğum bir şey yoktur. Ama bazıları gerçekten -erkekten daha çok- kıza benzeyebiliyor.) Müzik türü olarak J-ROCK grubunda yer alırlar. Visual Kei sadece görüntülerinden dolayı yer aldıkları bir grup, müzik türü değil. Bazı anime opening/ending'lerini de Visual Kei grupları söylemiştir. Örneğin; Katekyou Hitman Reborn Opening 2 ve 4'ü "LM.C", Kuroshitsuji 2'nin Opening'ini "the GazettE (en ünlü Visual Kei grubu olur kendisi) seslendirmiştir. Yeni başlayanlar ve bilgi sahibi olmak isteyenler istedikleri her şeyi sorabilirler. Yıllarını bu işe adamış biri olarak elimden geldiğince yardım ederim. İlk başlayanlar için birkaç öneri grubum var bakabilirsiniz. DIAURA - Sirius Grieva - Tokage https://www.youtube.com/watch?v=queiwSusHee8 Kiryuu - Aien Kaien https://www.youtube.com/watch?v=A8CTFUv6ddU En sevdiğim gruplar DIAURA, Kiryuu ve Grieva'dır. Not: Eğer çabuk korkuyorsanız Grieva ve Kiryuu kliplerini izlememenizi tavsiye ederim.
  12. Esdeira

    Royz,DİARUA;MoNoLith,Moran,Matenrou Opera

    Visual Kei benim hayatım. Gruplar hakkında bilgi sahibi olmak isteyen direk sorabilir. Telefonumda Visual Kei Arşivi var resmen... DIAURA, Grieva, Kiryuu, Mejibray, Royz.... en sevdiğim gruplar denilebilir
  13. Esdeira

    çizik çizik çizimler :)) 05 (Güncellendiii)

    Çok başarılı tebrikler
  14. Neden olmasın? ^_^ İşinizde bol şans
  15. D.Gray-Man, Vampire Knight, Vampire Knight Guilty, Another -Bleach ve N.S. klasik zaten- Death Note, Darker Than Black, Sword Art Online, Gun Gale Online (SAO 2)..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.