Jump to content

MiightyDante

Üyeler
  • İçerik sayısı

    38
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

MiightyDante üyemizin başarıları

  1. Teşekkürler üşenmemişsin yazmışsın uğraşmışsın :) Ama tam bir yato'cuyumdur ve kesinlikle avatarımı değiştirmem. :hell-yes-onion-head-emoticon: :hell-yes-onion-head-emoticon:
  2. MiightyDante

    Yaşadığın En Korkunç Olay?

    Büyük bir istekle indirdiğim 1080 p (!) clannadın aslında 144 p nin genişletilmiş hali olduğunu öğrenmek :S
  3. MiightyDante

    Nefes alıyorum...

    Asil ile aynı kafadayız :D BOOOBİES!
  4. Dantenin tabancaları yeter.Sınırsız mermi :D Bide dantenin double jump gibi bir şeyi...Ölümsüzüm :D
  5. MiightyDante

    Noir Tanıtım

    Teşekkürler her türlü animeyi severim ama benim için çizimler çok önemli.LED TV de izlemeye başladım 10 dakika önce ve F/S N:UBW'ün Saber-Archer Ws Berserker'ı 1080 de izleyince yani bunu izlerken bilincim açık kalırmı bilmem.Vücudum reddediyor resmen kötü çizimleri.Gerçi o kadar kötüde değilde bünyem kaldırırmı bilmem.Bi bakarım arşivede katarım ama 1080 yaparmıyım o meçhul.
  6. MiightyDante

    Aldnoah.Zero [FC] (Spoiler İçerir)

    Dipnot:Üstteki sena alttaki benim...
  7. MiightyDante

    Clannad 1080p!

    @Nightwraith bir şey sorabilir miyim.Benim televizyonum 27 inç LED TV.Bu televizyona ekstadan blu-ray olmadan 1080 P izleyebilir miyim flash bellek yoluyla?Harici Harddisk aldım yeni AKK'siz fiberimle artık başlamak istiyorum arşivime.Yardım edin banağ :hell-yes-onion-head-emoticon: :crying2-onion-head-emoticon: :dead-onion-head-emoticon:
  8. MiightyDante

    Aldnoah.Zero [FC] (Spoiler İçerir)

    Sen utanmasan kanjiden çevirirsin :D Hadi hadi başarırsın sen.Google çeviri'yi yeniden yorumlama tekniğiylede çevirebilirsin :)
  9. durum mesajı derken bunu kastettim. burdan konuşalım insanlara ileti gitmesin.

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. MiightyDante

      MiightyDante

      @Kaxell hacı harbi gel bi fansub kuralım yanımıza ONLIN3 hala yaşıyosa onuda alalım FF yazalım novel çevirelim çay içelim takılalım yav.Bune tek başına novel okumaya çalışıyorum.Gerçi çalışıyorum biraz saçma olduda.

    3. Kaxell

      Kaxell

      @baris mesajı yollamak istedigin kişinin profiline gir. Orda guncellemelere tikla. Acilan kutuya yollamak istedigini yaz.

      Ayrica fansub kuramam zaten manga ekibi kurdum. Elimde bir ln cevirisi var , kendimce çevirdiğim, baska bir sey cevirmeye vaktim yok.

    4. MiightyDante

      MiightyDante

      @Kaxell reis neden hiç kimse benim konularıma bakmıyor cevap vermiyor :(

  10. Ben iptal başkası yanıtlasın Bu mesajdan sonra rep olsaydı ne kadar rep'im varsa sana verirdim vallahi.Sen hemde gidersin değerlendirirsin yeni arsalar alıp ticaret yaparsın...Ayrıca sen neden mesaja cevap vermiyorsun bro...
  11. Haikyuu!! novelden manga çevrilmiş galiba.Çünkü nerdeyse kimse mangadan novele çevirmez herhalde :D
  12. Forever Rin Tohsaka :embarrassed1-onion-head-emotico :embarrassed4-onion-head-emotico :full-onion-head-emoticon: Şu resme bakın şu resme şunun pijaması bile sevimli gittim bütün İstanbulu dolaştım o pijamadan buldum ama alamadım fakirlik :/
  13. Bence ingilizcen iyise ve bulabilirsen novelini okumanı öneririm.1. olarak daha ayrıntılı.İç sesleri daha açıklayıcı ve kafanda kendin canlandırıyosun.Ben mesela goblinleri koca burunlu bıdık şeyler diye canlandırıyorum :)
  14. Merhabalar :) Bugün sizlere Fate/Stay Night:Unlimited Blade Works Sequal FF'imi yayınlamak için karşınızdayım. Şimdi aranızdan bir kaç arkadaş gelicek "efendim daha final yapmadıki" diyecektir.Bu FF,moviesinin devamı şeklinde kendi kurgu gücüme göre olan bir FF'dir.İyi okumalar Ufak bir not:@Kaxell yakında senin canına okuyacam haberin ola :) Bölüm 0:Tıkla Devamı Gelecektir.
  15. MiightyDante

    Merhabalar

    Hoşgeldiğnn.Sefalar getirdiğnn.Gel bi çay iç.Olmadı kahve.Oda olmadı Jack Daniel's te var.Gel yani sohbet edek.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.