Jump to content

tetsuomonogatari

Üyeler
  • İçerik sayısı

    41
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

tetsuomonogatari kullanıcısının son zaferi 28 Ekim 2014

tetsuomonogatari en beğenilen içeriğe sahiptir

tetsuomonogatari üyemizin başarıları

  1. tetsuomonogatari

    Anime Filmleri - öneriler

    Bir anime klasiği olan Kiki's Delivery Service yayında! Okuyup yorum yapmayı ihmal etmeyin! http://animefilmleri.blogspot.com.tr/2014/11/majo-no-takkyubin-1989-kikis-delivery.html
  2. küçükken bir anime izlemiştim, yerel bir kanalda. çok az şey hatırlıyorum ama atmosferi beni çok etkilemişti. anime film bu arada dizi değil. bu animede bir grup insan uzay gemisindeler, ama gemide garip şeyler oluyor. bir asansöre barikat yapmışlar hatta. ama aralarından 1 veya 2 kişi kötü. diğerleri ise bunu sonradan fark ediyor. büyük kısmı uzay gemisindeki tayfanın arasında geçiyor. star trek tadında kıyafetleri falan da var. zorladıkça hatırlayabildiğim kısım bunlar. bilen bir usta var mıdır aceba?
  3. tetsuomonogatari

    Naruto (Spoiler İçerir)

    bir şeyi tadında bitirmek yerine uzattıkça uzatır ve iyice dallayıp budaklarsan sonunda toparlamak hiç de kolay olmaz. lost diye bir dizi var, çoğu kişi bilir. benzer bir şekilde 2-3 sezon olması gerekirken uzadı ve uzadı. sonunda kimse tatmin olmadı. çoğu şey netleşmedi, netleşenler de çok zorlama oldu.
  4. bu arada 5. bölümde aoifansub çevirisindeki mükemmel bir çeviri notu var. ben bu aoi ci arkadaşları seviyorum. buradalarsa haberleri olsun, selamlar. :D
  5. kesinlike katılıyorum. 10 kere falan izledim. yapılmış en en iyi animelerden biri. kıyaslayacak başka anime bile yok.
  6. interstellar: hoş bir konu, güzel çekimler. fantaziye bayıldım açıkçası ama drama dozunun fazla artması ve bilimkurgu dozunun azalması nedeniyle son kısım saçmalaşıp bağlanamıyor. sanki drama yaratma uğruna filmin bilimsel altyapısı harcanmış. hans zimmer in soundtrack mükemmel ve oyunculuklar da başarılı. saturn civarında yağmur sesi dinlemek ne güzel bir fantazi idi. 10 üzerinden 8 buna. hunger games: izlememeye yeminliydim ama yeminimi bozdum geçen gün sıkıntıdan. beklediğim gibi jennifer lawrance gibi bir güzelliği izlemek dışında çok anlamlı bir film değildi. sadece sistemi eleştirisi olan noktaları beğendim. zengin kesimin zenginliğini işçileri sömürerek kazanması ve "şanslı" olanın zengin olabileceğine dair o "kapitalist" hayal güzel işlenmişti. ama 2. yarıdan sonra saçma sapan bir aksiyona dönüştü. ayrıca çok sevdiğim japon filmi "battle royal" e ne kadar özenmiş diye düşündüm :D 10 üzerinden 6 da buna.
  7. tetsuomonogatari

    Planladığım manga

    keşke çizsen de okusak. bence bir yerden başla ama hikaye yazmak çizim yapmaktan zor iştir. güzel diyalog yazan bir arkadaşın varsa bence öncelikle onunla beraber çalışmalısın.
  8. naruto hiç bitmeyecek gibiydi gerçekten. bence birkaç yıl dinlensin, bir nadasa yatırsın kendini.
  9. tetsuomonogatari

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    tokyo ghoul a kasıyorum ama tat alamıyorum sanırım ben bu animeden. fazla emo fazla formülasyon geliyor. yeterince empati kurabildiğim bir karakter yok.
  10. tetsuomonogatari

    Favori Anime Müzigin ?

    satoshi kon un film müziklerini hep aynı adam yapıyordu. çok da güzel işler çıkarırdı.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.