Jump to content

Loriant

Üyeler
  • İçerik sayısı

    17
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Loriant hakkında

  • Doğum günü 03/24/1982

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male
  • Konum
    istanbul

Kişisel Bilgiler

  • Skype
    loriant1982

Son profil ziyaretçileri

1209 profil görütülenme

Loriant üyemizin başarıları

  1. Abi efsane bi haber izlenmeliiiiiiiiiiiiiiiii
  2. Loriant

    Hyouka 1. Bölüm (Türkçe Dublaj)

    Mail-ru'da sorun oldu,50 mb internet var ve çooook yavaştı.Doldurmaya bıraktım forum'a bakarken baktım dolmuş biraz.8:32 saniye falan izledim oldukça iyi bence :) ama aga nedir arkadaşım yaaa :)
  3. Loriant

    Hyouka 1. Bölüm (Türkçe Dublaj)

    Teşekkürler arkadaşım :)
  4. Loriant

    Hyouka 1. Bölüm (Türkçe Dublaj)

    Ne yazık ki vk'da olması,benim üyelik aldığım halde,5,6 defa üyeliği girip kabul etmemesi nedeniye.Daha sonra ki zamanlarda üyelik almaya çalıştım bir kaç kere ve onuda vermedi.Dublaj'ı bunu nedenlerle duyamadığımdan üzüldüm. Görmek ve duymak isterdim :) Kolay gelsin başarılar sanırım bir ilk sizin ki :)
  5. Loriant

    Animelerde Komik Türkçe Altyazılar

    Animeler'den bir çeviride ben gösteriyim becerebilirsem. http://postimg.org/image/6uzteq321/ Ya çevirmen biz anime izliyoruz dimi? japonca bu,allah razı olsun nedir? bismillahirahmanarihim nedir? 11,13 yaş aralarına veriyorlar çevir diye böyle oluyor sonucu. Tamam belki iyileride vardır. Mesala bazı üstten,çevirmen notları çok iyi oluyor baya gülüyorum. Ama lütfen ya bence çevirmen konusu daha özen gösterilmeli. Tabi ki bu yorumum hiç dikkate alınmıyacak ama neyse. Ben üzerime düşeni yaptım.
  6. Loriant

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Bugün Charlotte'nun PV'si yayımlanmış turkanime'de onu izledim :) Tanıtım bölümü olduğunu görüp baya bir üzüldüm.Sonra yorumlarda angel beat ve clannad'ın yazarından olduğunu gördüm onlara bir bakayım dedim.Angel beat'i daha önce izlediğimi ve konunun bana ters gelmesi yüzünden gene yarım bıraktım.Clannad'a şöyle bir baktım,onuda önceden izlemiştim biraz ve sonra izlemeye (gene) karar verdim.Bu akşam Death note veya full metal alchemist izlemeyi düşünüyorum,kaldığım yerlerden. :)
  7. Valla hehe :) Senin cümleleri defalarca okuyup biraz zor anlıyorum. Eminim sende aynen benimkileri bir kaç sefer okuyup zor anlıyorsundur. :) Umarım burayı chat gibi kullanmamışızdır,rahatsız oldum şimdi :) Aslında dediğim gibi bazı animeler çıkıyor farklı farklı konularda,güzel şeylerde çıkıyor. Benim merak ettiğim acaba turkanime çıkan animelerin ne kadarını sitelerinde yayınlıyabiliyor? Bana turkanime'nin altyazi.org'dan altyazıları alıp gerekli işlemleri yapıp turkanime'ye ekliyor diye biliyorum.Gerçekten fansublar turkanimeye yardım ediyormu acaba? Yoksa fansublarda divxplanet'tanmı alıyorlar? Tekarar konuya dönersem dediğim gibi,turkanime'yi biraz karıştırdığında hep ünlü animelere bakmaktansa biraz siteyi kurcaladığında farklı animelerde var. Turkanime'ye çok saygı duyuyorum bu kadar insanla uğraşıyorlar,güzel iş çıkarıyorlar. Bir sürü anime yüklü sitede. Bir kaç yıldır turkanime'den izlemekteyim ve memnunum tebrik etmekteyim :) Dediğim gibi rahatsız oldum umarım chat gibi olmadı.
  8. Sende kendine göre haklısın tabe.Bazı animelerde otaku karakterlerde yapıyorlar oralardan görüyoruz :) Ama bence yinede yanlış olan otaku gibi bir kelimeyi bu şekilde kullanmak.Çünkü ben o kelimeye çok büyük saygı duyuyorum ^_^ anime izliyorsan animeciyim diyeceksin :) yada ben anime izliyorum diyeceksin. Artık konu kalmadı.Ama hala farklı konulu şeyler yazılıp çizilip yapılıyor.Mesala Türkanime.Tv'yi biraz karıştırınca çok güzel şeyler karşına çıkabiliryor :)
  9. Arkadaşım aslında ben bu otaka konusu açıldığında düşünmekteyim.Otakuyum diyor insanlar ama bence otaku değiller.Şimdi benim bildiğim şudur OTAKU:Animeler hakkında çok şey bilen,animeleri forumlarda falan araştıran,çok fazla anime izliyen(yaklaşık gününün 5 saat falan anime izliyen insan) kişi değilmidir?Şimdikiler bir naruto izliyor shippuden falan ben otakuyum.Nasıl yani? :) anlatabildimmi? Ben çocukluğumdan beri türk kanallarında çizgi film izlerim yaşım 33 ama türk kanallarından ben gençken ve çocukken anime furyası başladığında anime izlemeye başladım.o zamanlar çizgi filmdi animenin adı :) anime'nin adı anime olduğunu slam dunk adlı animeyi 5 sene önce belki o kadarda olmadı naruto'nun tahminimce ilk bölümleri idi o zaman öğrendim :) sonra bir sürü anime izledim kimini 1 bölüm kimi 5 bölüm bazı serileri bitirdim.Ama hiç bir zaman ben OTAKUYUM demedim :S ayrıtetten animelerin bütün konular birbirine benziyor.bir animeye bakıyorum konusuna 10 tane daha aynı konudan çıkmış anime var :)
  10. Aslında yazık adamlara bence bizler,daha doğrusu japonyadakiler anime izlesin diye anime yapıyorlar.Doğru düzgün para almıyorlar bide üzerine adamların yaptığı animeleri beğenmiyoruz.Ben bir ressamdan manga çizim dersi alıyorum.Öğretmenim çok iyi olmasına rağmen,farklı bir teknikle kolay bir çizim yapmama rağmen çok zorlanıyorum adamlar sayfalar yapıyorlar bence emeklerine yeterince değer verilmiyor.Bide bu şekilde düşünün :(
  11. Eon netten yapılan IQ testleri yalan insanları kandırıyorlar onlar nerden bilsin testi.En doğrusu bu spikologlarda psikiyatist gibi bi özel insanların baktığın testler doğrudur yane bu konuda uzman olanlar.
  12. Merhaba yanlış hatırlamıyorsam anlatıcağım olayı,ben 1982'liyim 12,13 yaşımdayken türk tv'lerinde bu anime vardı Slam dunk,slam dunk sayesinde baskete başladıydım gaza gelip.Sonra çocukluk arkadaşlarımla tanıştım basket sayesinde hala arkadaşız. Sağol slam dunk :)
  13. Ben slam dunk kanagawa derim bu arada hatunla çocuğun olduğu haraketli resmi çaldım :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.