Jump to content

Ameterasu

Üyeler
  • İçerik sayısı

    26
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

1 Takipçi

Son profil ziyaretçileri

1251 profil görütülenme

Ameterasu üyemizin başarıları

  1. Korku- gerilim-pisokolojik- gizem türü yarım bırakılmış ya da başlanmamış seriler için Mangacım Fansubla irtibata geçebilirsiniz.
  2. Ameterasu

    MangaciM Fansub

    Anime olarak Watashi no Ashinaga Ojisan Kodomo no Omocha Yugioh 5d's ve yugioh arc v bizle devam ediyor. Game ve mecha türleri konusunda çeviri yapabilecek arkadaşlar sitemizden ya da facebook sayfamızdan ulaşabilirler. Manga olarak Charlotte Kowboy Bebop Pandora Hearts Ao Haru Kikanjuu çevirileri başlandı. Ama editörlere ihtiyacımız var. Editör aramaya devam ediyoruz. İlgilenenler arkadaşlar sitemizden ya da facebook sayfamızdan ulaşabilirler.
  3. Mangacım Fansub Soukyuu no fafner tv -ova-special - movie bitti Shugo Chara Party bizde. Yugioh Arc V ve yugioh 5 ds bizde yeni başladık. http://www.turkanime.tv/anime/watashi-no-ashinaga-oji-san buna da en kısa sürede başlamayı düşünüyoruz. Daha listede adı geçen ve başlayacağımız seri olursa yine yazarım :)
  4. Ameterasu

    ( 08 / 102 ) Kodomo no Omocha

    Peki seriye kesin devam ediyor musunuz? Yükleme hakkım yok derken uploader konusunda mı sıkıntınız var anlamadım. Bırakmayı düşünürseniz ya da bir fansub ile işbirliği şeklinde devam etmek isterseniz benimle buradan ya da https://www.facebook.com/MangaciM-615014701954877/ bu adresten iletişime geçerseniz memnun olurum. Gakuen Alice mangasını da yapıyoruz. Benzettiğimiz için bu seriyi de takip ediyorduk. İyi çalışmalar :)
  5. Ameterasu

    ( 08 / 102 ) Kodomo no Omocha

    Merhaba, gözümüze kestirmiştik ama devam ediyorsunuz sanırım. Neden siteye yüklemek yerine buraya yüklediniz merak ettim. Baya bekleyeni var çünkü :)
  6. Çok iyi bir içerik olmuş ama güncelleyin bunu. Geçen nyaa bir gitti herkes kaldı. :D
  7. Binan Kouko Chikyuu -Bitti Shugo Chara party -Devam ediyor Soukyuu no fafner exodus 1- başlanıldı. animeleri Mangacım Fansub çevirisi ile devam ediyor.
  8. Ameterasu

    MangaciM Fansub

    Akuma De Sourou (Devil Does Exist ) mangasını devam ettiriyoruz kaldığı yerden. Aynı şekilde Shugo chara Party animesinin çevirisini de yapıyoruz . Linklere ulaşmak isteyenler siteye uğrayabilirler ;)
  9. Ameterasu

    MangaciM Fansub

    Konu içeriği güncellenmiştir. Çevirmen ve editör arayışımız devam etmektedir :) Animelerimiz seinen shounen türündedir. Yine aynı türde çeviri yapacak arkadaşlara ihtiyacımız var. Reverse ve shoujo türünde anime çevirecek bir arkadaşa ihtiyacımız var. Sıkıntıya gelmeden bu işlerle uğraşmak isteyen arkadaşlar benimle site ya da facebook sayfamız üzerinden iletişime geçebilirler. Daha fazlası için; http://mangacim.com/duyurular/bizimle-calismak-ister-misiniz/
  10. Ameterasu

    MangaciM Fansub

    Mesaj attım ona da.
  11. Ameterasu

    MangaciM Fansub

    üye adı ya da ulaşabileceğim bir adres linki ?
  12. Ameterasu

    MangaciM Fansub

    Mesaj attım ama dönüş yapmadı. Belki başka bir yönetici yapabilir diye buraya yazdım.
  13. Ameterasu

    MangaciM Fansub

    Yönetimdeki arkadaşlardan birisi bana forum adına yetki verip yüklemeyi nasıl yapacağımı anlatabilir mi ?
  14. Ameterasu

    MangaciM Fansub

    Teşekkürler herkese :) Özellikle şu sıra bölümleri bu siteye ekleyecek bir arkadaşa çok ihtiyacımız var. Görenlerden birisi çıkarsa çok iyi olur :)
  15. Merhaba arkadaşlar, Biraz hobi , biraz arşiv diyerek başladım. İlk olarak Shigatsu wa Kimi no Uso serisiyle paintten photoshopa , Binan Kouko Chikyuu Bouei-Love animesi ile de altyazı çevirmekten encode ve karaoke yapmaya kadar zamanla her işi öğrenmeye başladım. Bu süreçte aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da oldu. Gerekse benim gerekse başka fansubların siteye yüklediğim projelerinin okuma ve indirme linklerinin adresi ile konuları açtım. Başlamak istediğimiz manga ve animeler için yeni ekip arkadaşları aramaktayız. Düzgün bir iş çıkarmanız hızlı yapmanızdan daha önemlidir. Bu yüzden saatine saatine güncel vermeniz için zorlayan bir grup değiliz. Sorumluluk sahibi olmanız ise hepsinden daha da önemlidir. Bugüne kadar ki çalışmalarımız; MANGA -Shigatsu wa Kimi no Uso -Shigatsu wa Kimi no Uso- Coda -Kamigami no Asobi -Akuma De Sourou -Gokuburi Buster! -Nekomimi Smock! -Dance with Devils -Charlotte -Gakuen Alice (Piranha FansuB) -Ano Ko No, Toriko (Piranha FansuB) -Barairo no Yakusoku (Piranha FansuB) ANİME -Ajin -Binan Kouko Chikyuu Bouei Bu-Love -Dance With Devils -Hana Yori Dango - Movie- -Young Black Jack -Soukyou no Fafner-Exodus 1. Sezon -Soukyou no Fafner-Exodus 2. Sezon -Soukyou no Fafner - Special - Right of Left -Soukyou no Fafner - Movie - Heaven and Earth -Subete ga F ni Naru: Perfect İnsider -Kagewani -JK Meshi -Dance with Devils -Shugo Chara Party! -Ie Naki ko Remi -Yami Shibai 3. sezon -Yu-Gi-Oh Arc V (20. Bölümden itibaren) -Yu-Gi-Oh 5d's (93. Bölümden itibaren) -Yu-Gi-Oh Gx (145. Bölümden itibaren) -Watashi no Ashinaga Ojisan (7. Bölümden itibaren devralındı.) Şu an için AÇIK OLAN Alımlar -EDİTÖR- -ZAMANLAYICI- *Her birinin tanımı linkte verilmiştir. Manga için daha çok arkadaşa ihtiyacımız vardır. Özellikle mecha olmak üzere diğer eski ve ilgilenilmemiş anime serileri için çevirmen alımları açıktır. Ve alt yazı zamanlayıcı arkadaşlar aramaktayız. Daha detaylı bilgi için; http://mangacim.com/duyurular/bizimle-calismak-ister-misiniz/ Sitemiz: http://www.mangacim.com Facebook Sayfamız: https://www.facebook.com/MangaciM-615014701954877/ Ekibe katılmak isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir yapmak istediği görevi belirtebilir. Acemi olmanız sorun değil bilmeyenlere iş gereği yapılması gerekenler öğretilir. Gerçekten işini ciddiye alacak, sorumluluk sahibi ve yarı yolda bırakmayacak arkadaşları hem sitemize hem de ekibimize bekleriz ;)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.