Jump to content

SuskunGeveze

Üyeler
  • İçerik sayısı

    24
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

SuskunGeveze kullanıcısının son zaferi 24 Mart 2019

SuskunGeveze en beğenilen içeriğe sahiptir

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi

Son profil ziyaretçileri

1190 profil görütülenme

SuskunGeveze üyemizin başarıları

  1. Yayın Tarihi: 9 Ocak 2019 ~ ? Tür: Aksiyon, Macera, Komedi, Romantizm, Fantastik, Dram, Seinen Ülke: Japonya Dil: Japonca Konu: Iwatani Naofumi, kahraman olmak için 3 kişi ile birlikte paralel bir dünyaya çağrılır ve bu çağrılan kahramanlar efsanevi ekipmanlarla donatılıdırlar. Kalkan Kahramanı olan Naofumi ise deneyimsizliği ve yetersizliğinden dolayı en zayıf kahraman olarak görülür ve ihanete uğrar. Kendine ihanet edenlerden intikamını almaya ant içer. Böylece paralel dünyadaki kaderi başlar... İlk üç bölümün altyazısını buradan veya buradan indirebilirsiniz. Keyifli seyirler.
  2. Katılımınız için teşekkür ederiz. Başka etkinliklerde görüşmek dileğiyle!
  3. Evet arkadaşlar, ön eleme aşaması bitti. Elemeyi geçenlere mail gönderildi ama biz buradan da bildirelim. Elemeyi geçen arkadaşlar bundan sonra ne olacağını öğrenmek için buraya tıklayabilirler. Ayrıca 1. olacak hikayeyi oylayacaklardan birine ve tıkladığınız linkteki konu başlığının altına en güzel yorumu bırakana hediyelerimiz de var. Herkese bol şans!
  4. Hikaye yarışmamıza katılım için son 4 gün: Formu doldurup, formdaki hikaye adı ile wattpad'de başlamamış kişiler 9 Haziran'da tekrar kontrol edilecek olup, eğer hikayeleri yoksa direkt eleneceklerdir. Eğer yazdığınız halde aşağıdaki listede adınız yoksa bize ulaşın. Formu doldurup, formdaki hikaye adı ile wattpad üzerinde hikayesini yazmaya başlamış veya tamamlamış kişilerin listesidir. Cihangir Karaege Hasan Sancak Doğukan Yeltekin Tarkan Özel Ada Macur Doğa Özgüleç Başak Hiçyılmaz Emin Emre Kayış Merve Dalançıkar Ecem Ece Tılsım Çalpur Zeynep Gömleksiz Mahmut Tarık Üstündağ Defne Biçen Busenur Boyraz Yasemin Tusu Şeyma Yıldırım Recep Camgöz Nursu Arslan Zeycan Torun Yasin Oğurlu Cerensu Peksü Gülce Ergün Oğuz Atmaca Yusuf Furkan Paşa Sümeyye Görmüş Alara Işıklı Busenur Sülün İlayda İpek Mete Han Pala Sudenaz Okuyucu FORMU DOLDURMUŞ AMA HİKAYELERİNE BAŞLAMAMIŞ KİŞİLER: Cem Limon Kübra Güneruz Karya Nur Sanem Kurşunlu Simanur barasi Cihangir Karaarslan Defne Misal Safkan Zehra Nur Tokgönül Şevval Seher Çelebi Merve Çakır Eda Işık Fatih Uğur Atmalı Yeşim Aycan Erten Zeynep arslan Yağız Yılman Fikret yılmaz Ayşegül Ağır Berfin İlkutlu K.Alperen GÖKÇEN Sasami UKAWA K.alperen GÖKÇEN Çağrı abalıoğlu
  5. Hikaye başlığını Japonca yapmak zorunda değilsiniz, size kalmış. Karakter isimler Japonca olmalı.
  6. Finali olmasına gerek yok, kahramanların başından geçen 1 macerayı da konu alabilirsiniz, size kalmış.
  7. Öncelikle yarışma duyuru görselini Facebook profilinizde herkese açık bir şekilde paylaşmanız gerekmekte. Hikayenizi Wattpad sitenizdeki hesabınızdan yazmalısınız. Hikayenizi yazdıktan sonra başvuru formundaki bilgileri eksiksiz bir şekilde tamamlamalısınız. 9 Haziran 2016 saat 23:59’a kadar yazdığınız hikayede istediğiniz değişikliği yapmanız mümkündür. Kurallara dikkat etmeyi unutmayın, konuyu bir daha okuyabilirsiniz. Bol şans! :)
  8. Oluyor tabii ki, maksimum 2000 istiyoruz, 2000 altı da kabul.
  9. 1 bölümlük kahramanlarınızın macerasını anlatan bir hikaye yazabilirsiniz, size kalmış. :)
  10. Maalesef sınır 2000 kelime olarak belirlenmiştir. Bu kuralı 200-250 kelime uzatsanız da sorun etmeyiz.
  11. Hikayeye giriş ve ardından bir macera yazabilirsiniz, finale gerek yok.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.