Jump to content

Suoh_Mikoto

Üyeler
  • İçerik sayısı

    20
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Kişisel Bilgiler

  • Web Sitesi
    http://www.mangachef.com/

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male

Suoh_Mikoto üyemizin başarıları

  1. bakıyorum bu defa sildirmeyip yalan yanlış cevaplama cesaretinde bulunmuşsun, güzel. Uzun uzadı yol arkadaşıyken aramızda olanları anlatmıycam burada. elbet hatalarımız olmuştur ikimizinde ama bunu imaj için yaftalayarak anlatmak çakallıktır. neyse gelelim o 13 arkadaşa. sen atar yapıp gittikten sonra bu kadar kişinin çıkması ilginç değil mi? birileri bu insanlara pm atıp farklı yorumlarda bulunmamışsa niye gitsin onlar? ama bu tek başına yetmez aramızda olanları gruba taşımamışken biranda gitmelerine. Demek ki bu arkadaşlara giden kişi admin, kurucu olarak tanıtılmışki bu işte beni çiğneyip gittiler. Ki zaten bunları biliyordum ben. Senin azmini kırmamak için hesabını sormadım o atar yapıp gittiğin son mesajıma kadar. her başvurunun bir id numarası vardır ve aradakı sayı atlamasından birşeylerin silindiği belli oluyordu. Asıl hesabını sorduğum konuya gelirsek "site şuraya geldi buraya geldi" tartışmasına girmiycem çünkü yersiz. Eğer öyle bir çabam olsa şuan scriptim çalındı diye script değiştirme çabasıyla 1 haftadır sitemi bekletmeye almazdım. Telif Hakkı, Politika ve Güvenlik - içleri boş. niye biliyor musun? sonra yazarım deyip boş bırakmıştım ben oraları. aaa pardon burası senin siteydi dimi karıştırdım. "Çevirisi ve editi bana ait olan edit yaparken bilgisayarıma yedek alıp ta şimdi bunları kullanmamdan sana ne" logo yapıştırdığın yerlerin altında eskinden mangachef logolarının olduğu belli oluyor. Ki zaten onu geçtim pm atıp istemedin mi logosuz olanların? ama onay verilmedi ve sen de siteden alıp logoları sildin.
  2. bir hoşgörü bu kadar suistimal edilmez. öncesinde bize katılmak için başvuran arkadaşları benden gizleyip kendi kadron için toplaman ve bu yetmezmiş gibi birde sana güvenerek verdiğim ftp bilgilerinden sitenin scriptini kopyalayıp alman. Bari temasında düzenleme yaptıraydın çaktırmamak için. Ben o scripti para vererek özel olarak yazdırmıştım. Gönüllü olarak yaptığımız bu işte bu kadar da döneklik niye? değer mi? Hele birde bunlar yetmezmiş gibi mangachef adına yapılan editlerin logoların silip yeni logoyla piyasaya sürmek. (yorumumu silen arkadaş niye sildiğini de belirtirse sevinirim. Morphosisle aramızda olan bu sorunda bana başka yerlerden hiçbirşekilde dönüş yapmadığı için buradan dile getiriyorum sorunu. Script yazdırmak ucuz birşey değil ve gönüllü yapılan işte izin bile almadan bunu yapıyorsa hesabını da vermeli.)
  3. Suoh_Mikoto

    MangaChef

    Bleach 637 - Bebeğim, elini tut. iyi okumalar
  4. bileydim tıklamayaydım yanlışlıkla reklam geliri kazandırmış oldum onlara :D
  5. Suoh_Mikoto

    MangaChef

    kaliteli çevirisiyle Bleach 636 - Hassas Canavar iyi okumalar :)
  6. Suoh_Mikoto

    MangaChef

    One Piece 794 - Sabo'nun Hatıraları Bleach 635 - Kapüşonlu Gizem Kuroko No Basket Extra Game 03 Nanatsu No Taisai 132 - Eksiklerimiz Happiness 06 - İki Grup İyi Okumalar herkese. :D Çevirmen ve Editör alımlarımız devam etmektedir.
  7. Suoh_Mikoto

    MangaChef

    Nanatsu no Taizai 131 - Segiliye Verilen Söz iyi okumalar.
  8. Suoh_Mikoto

    MangaChef

    sitemiz yeniden aktif durumda. İlk güncelimizle tekrar sizlerleyiz. iyi okumalar :) One Piece - Diz Çökerek
  9. farklı animeleri harmanlayacağına bir anime üzerinden gitsen izleyiciyi daha çok havaya sokarsın.
  10. Suoh_Mikoto

    MangaChef

    One Piece sayı 788 - Benim Savaşım Nanatsu no Taizai sayı 122 - Şeytanların Saldırısı
  11. Suoh_Mikoto

    MangaChef

    Nanatsu no Taizai 109 - 118 eklenmiştir. Bu hafta güncele yetişeceğimizi umuyoruz. Kuroko no Basket extra Game - 1. çeyrek de eklenmiştir. İyi okumalar :) Çevirmen eksiğimizi katılımlarınız sayesinde karşılamış bulunmaktayız, Editör alımımızsa halen devam etmektedir.
  12. Suoh_Mikoto

    MangaChef

    One Piece 781 - O Hep Beklenen Arzu not; Çevirmen veya Editör olarak aramıza katılmak isteyen arkadaşı bekleriz :)
  13. Suoh_Mikoto

    İnsanı Düşünmeye En Çok Sevk Eden Animeler

    neyi güzel bulmuşlarsa oy vermişler belli ki. Code Geass olayları tam anlamak için bile en az 2 kere izlenir. Düşünmeye en çok iten anime Mushishi bile 10cu sırada.
  14. Suoh_Mikoto

    MangaChef

    henüz o kadar büyümedik. Belki zamanla bize katılacak olan yeni yeni arkadaşlarla biz de sitenin sunduğu güncel manga kataloğun genişletiriz :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.