Jump to content

Seira

Üyeler
  • İçerik sayısı

    17
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Son profil ziyaretçileri

905 profil görütülenme

Seira üyemizin başarıları

  1. Seira

    Noblesse OVA (PV)

    En sonunda 11-28-2015 diyor, yayınlandı mı yani? Ayrıca ovadan çok film havası vardı. Muzaka zaten sonradan gelen bir karakter, Muzaka'ya sarılan küçük kızı da hiç görmedim webtoonda.
  2. Seira

    Bu Animeyi İzledin mi?

    İlk serisi listemde ekliymiş ama izlemedim. Alttaki Cuticle tantei inaba izlemiştir, izlemediyse de izlesin bence :D
  3. Seira

    Beyin yakan şarkılar

  4. Seira

    ( 01 / 01 ) Gekijouban Psycho-Pass

    Peki kaliteli bölüm ne zaman gelir?
  5. Seira

    ( 01 / 01 ) Gekijouban Psycho-Pass

    Çok teşekkür ederim ama görüntü kalitesi düşük geldi, daha önce 11gblık olanını indirmiştim, onun için altyazıyıda verme imkanınız var mı?
  6. Seira

    Dizi yapıyoruz! Anime ve Mangadan Dizi Olur Mu?

    iyi güldüm ya :D hakikaten entrikadan geçilmez, taiga mini bihter ziyagil olur çıkar :D eğer dizi yapılsaydı psycho pass'ın olmasını isterdim. Makishima rolünü kim oynardı acaba :confused-onion-head-emoticon:
  7. dhoom 3 filmini izlemek için dhoom ve dhoom 2' yi izlemem gerekiyor mu? baktım tanıtımlarına ama alakasız geldiler karar vermedim

  8. http://cevirmans-box.com/ ben böyle güzel şarkı çeviren başka site görmedim, ellerine sağlık cidden
  9. Seira

    Türkanime Art Grubumuz.

    Bu instagram*da paylaşılan resimlerin hepsi türklere mi ait, yoksa rastgele seçilmiş resimler mi?
  10. Böyle hissetmende haklılık payı var ama gerekli şeyler ne kadar kaldırırsa kaldırsın korsanın önüne geçemeyecek. İşte korsanın önüne geçemeyeceği noktada da gerçekten temiz bir üslupla, okuyucuda düşünen fiyatlarla satış yaparak, okuyucuyu yanına alıp şu an kazandığından daha çok kar elde edecekti. Bak birde korsan figür satmaları durumu söz konusu ondan hiç bahsetmiyorum bile. Yani tepki almaları kendilerine çeki düzen vermeleri açısından çok iyi oldu ama haydi gerekli şeyleri bitirelim gibi bir düşüncem asla olmadı.
  11. Dediklerinde haklısın öncelikle onu belirteyim. Ama kaçırdığın şeyler var, öncelikle bir firmadan bahsederken tek kişinin yaptığı terbiyesizlik diye bir şey söz konusu olamaz. Yaptığı ve söylediği şeylerde firmayı temsil ediyor. Ayrıca para kazanmalarını zaten anime izleyen manga okuyan herkes istiyor. Bir çok sitede yayınladıkları mangaların reklamı yapılarak, manga kültürünün gelişmesi adına mangalarının satın alınması gerektiği defalarca belirtildi. Ayrıca akılçelen kitabevi mangalarını 11 lira gibi bir fiyata satıp üstüne şu an http://www.arkadas.com.tr/KampanyaliUrunler?idbanner=79c48b60-7c16-4a86-af40-ce7f79b6508b şu şekilde bir indirimden kar elde edebiliyorlarsa, tutupta 14 liraya bir cilt satan yayınevinin yaptığı bu terbiyesizliği göz ardı etmek, salak yerine konulmayı kabul etmek gibi geliyor bana.
  12. Bu Çin'den getirdikleri çakma figür mevzusunu facebook*ta gerekli şeylerin özür mesajının altındaki yorumlarda gördüm. Yani şimdi bu adamların "ama bizim telif hakkımız bıdı bıdı" diye konuşmaları komik geliyor. Sen tut mağazada lisansız korsan ürün sat sonra ama bizim telifimiz, biz de para kazanmak istiyoruz de. Birde manga-tr'nin chat*in de geçen konuşmalarda "Gerekli şeylerin mangaları sadece türkçeye çevirip yayınlama hakkı olduğunu, türkçe basım haklarını elinde bulundurmadığı ve şu an ingilizce kaynaktan yapılan çevirilerin üstünde hak iddia edemeyeceği, bu çevirilerde hak iddia edebilecek kurumun ya japon firması ya da ingilizce yayınlayan firması " olduğuna dair bir msj okudum. Ne kadar doğru bilmiyorum bu konuda hukuki bilgisi olan varsa doğruluğunu sormak istiyorum.
  13. Seira

    MangaTR

    Zaten, itachi yerine "itaçi" , ichigo yerine "içigo" yazarak yeterince iticiydiler. Üstüne bide manga fiyatları şu an 14 lira ki bence pahalı. İnsanlar sırf manga kültürü yayılsın diye alıyorlardı. Bence okuyucularını kaybettiler.
  14. Elimden gelen bir şey olursa yardımcı olayım, sorun ne?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.