Jump to content

Tayphoon

Üyeler
  • İçerik sayısı

    39
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Tayphoon kullanıcısının paylaşımları

  1. Olmadı hiç olmadı güzel başladı konu ilgimi çekmişti ama son bölümler ve finali istenileni vermedi.
  2. Erza pek uymadı bu eşleşmeye kuma kılıçla dalmak neye yarar juvia lazım op misali. Savaşın gidişatına göre bi edolas çıkarması olsa güzel olur edolas ekibi gerard,erza,lucy vs. dorma anim de lazım tabi ft ekibi zayıf gözüküyor şuan denge lazım azıcık.
  3. İngilizce bilgisi yetersiz birisi olarak çok üzülüyorum seriyi takip ederken çok zorlandım acaba Türkçe çeviri yapan bir grup var mı ?
  4. Tayphoon

    İtiraf Köşesi

    Hajime no ıppo için ön yargılı davrandım beğenmem güzel değildir dedim arkadaş hatırına bir bakayım dedim 37 bölüm peş peşe izledim:) O zamana kadar izlemediğim için kendime baya kızmıştım. Normalde pek gülen biri değilimdir ama kahkaha ata ata izledim takamura sağolsun.
  5. Tayphoon

    Bu Animeyi İzledin mi?

    Evet izledim. Alttaki Machine-Doll wa Kizutsukanai izlemiştir
  6. Bende tam tersini düşünüyorum :) Serena ft saflarına döner belki en başından beri farklı bir amacı vardır diye umuyorum. Gildarts ayrı bi konu 100 yıllık göreve gitti yarıda bıraktı geldi sonra yine kayboldu ortaya çıkar herhalde karşılarında sağlam ekip var bu savaşa da gelmez ise hangi savaşa gelecek. Gildartsın zorlandığı bi rakip çıksada hakiki bir vs görsek.
  7. 14/15 3. soru yanlış oldu Bu arada 5. soruda gösterilen sahne hangi seriden hatırlayamadım.
  8. Olabilir zeref ve acnologia dışında seride bir şey kalmadı. İmparatorluğu ilk okuduğumda bi umut yeni bir konu olacak seri zeref'den sonra uzar devam eder demiştim yanıldım yine zerefe bağladılar son dövüşler olur natsu vs zeref izleriz seri biter :)
  9. Tayphoon

    One Piece Ne Zaman Bitecek?

    İçerik olarak çok zengin rahatlıkla 10 yıl daha sürer.
  10. Hades ile olan dövüş geldi aklıma baya baya zorlu rakipti kedilere yem oldu. Bu 12 li bari doğru düzgün kaybetsede güzel dövüşler görsek.
  11. Tayphoon

    İtiraf Köşesi

    Nesil ayrımı yapmayı pek sevmem ama bizim dönem daha oturaklı yeni nesil pek iç açıcı değil çevremde örnek çok artı bizzat kardeşim var tamamen farklı düşünce yapımız ve davranışlarımız onun yaşındaki halimi düşünüyorum ama yine benzer bi yanımız yok gençler her sene dahada kötüye gidiyor sanki.
  12. Tayphoon

    İtiraf Köşesi

    Gayet güzel yazmışsınız okuyup ders alan elbet olur benim gibi.
  13. Mad Max i izlemiştim en son ilginç ve güzel bir filmdi.
  14. Tayphoon

    İtiraf Köşesi

    Animeye dalıp gece geç saatlere kadar oturdum sabah gitmem gereken yere geç kaldım bir ton fırça yedim ama laf yerken bile gelecek bölüm ne olacak acaba diye iç geçiriyordum bazen çok sapıtıyorum:)
  15. Tayphoon

    One piece Manga Tartışma (SPOİLER içerir)

    Oda sonunu hazırlamıştır çoktan yanında asistanları da var ölse bile seri ortada kalmaz ama ne kadar sürer dersek emin olamıyorum manga içeriği bakımından daha yarıya yeni geldi sayılır 2. yarının başındalar daha bide bol bol ara veren bir seri daha uzun yıllar devam eder ilk başlayıp son biter bleach ın finali de görürüz one piece devam ederken:)
  16. Direk tayfa olarak kabul etmez ama müttefik olayı mantıklı gerçi luffy de mantık yemek ile orantılı belli olmaz.
  17. Tayphoon

    Selamlar

    Hoşbulduk teşekkürler.
  18. Tayphoon

    Selamlar

    Haklısınız eksik olmuş yazdıklarım.
  19. Tayphoon

    Fairy Tail Favori Yıldız Ruhunuz ?

    Virgo herkese lazım bi ruh keşke benimde olsa:)
  20. Tayphoon

    En güçlü karakter sizce kim?

    Gildarts boss gibi karakter natsu ne yaparsa yapsın gildarts ile arasında hep bi fark olucakmış gibi geliyor bana birde manga ilerleyişinde gildartsın doğru dürüst bi sahnesi yok bir tek bluenot savaşı var ki aynı adamı şuan natsu da pert etti natsu baya baya güçlü ama gildarts ne yaptı bilmiyoruz oda kayıplarda kaç yıldır acnologia ile dövüşüp ağır yaralanınca oda daha da güçlenmeliyim diyerek bi güç artışı yaşamış olabilir.
  21. Merhabalar şuan mangada en çok merak ettiğim şey acnologia zerefe olan ilgim azaldı :) Bu ejderin amacı nedir ejder avcısı olduğunu biliyoruz başka bir şey yok zeref bile alvarezi kurmuş acnologia ile mücadele için sağlam bi hikayesi vardır umarım.
  22. Merhaba arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyorum üyelik için geç kaldım aslında çevremizde anime sever çok yok burada aynı dili konuşan ve aynı şeylerden hoşlanan keyif alan insanlarla iç içe olmak muhabbet etmek gülüp eğlenmek güzel vakit geçirmek için sabırsızlanıyorum herkese iyi forumlar. Kısaca kendimi tanıtayım İsmim Tayfun 24 yaşındayım Öğrenim görevlisiyim:) Şuan İstanbulda ikamet ediyorum aslen Ankara Anime-manga serüveni 7-8 sene önce başladı nette gördüğüm bi amv sayesinde yabancı dizilerden anime dünyasına kaydım :) Tür olarak çok ayrım yapmam ama gizem,gerilim,bilim kurgu daha çok hoşuma gider seinen,komedi,ecchi her türe aşina sayılırım. Sevdiğim anime-mangaları liste yapsam baya uzun olur birbirinden ayrım yapıp en tepeye koyabileceğin bi seri yok çoğunun değeri aynıdır gözümde. Anime alemi dışında satranç ve kart oyunlarını severim eskiden futbol oynardım bol bol ve yüzmeye giderdim ama akciğer rahatsızlığı yaşamıştım artık futbol ve yüzme yasak daha doğrusu efor gerektiren her aktivite o yüzen biraz ev kuşu oldum sayılır :) Kitaplarla aram iyidir sürekli olmasa da sevdiğim bir kitabı alıp 1-2 günde bitirmeyi severim. Şuan hem çalışıp hem üniversitede kalan derslerimi veriyorum 4 sene diye başladım 6. senem :) Gerçi şikayetim yok öğrenci olmayı seviyorum. Vay be amma yazmışım :)
  23. Tayphoon

    Kimler Aziz Büyücü Olmalı ?

    10 aziz büyücü güçlü ama sembolik olduğunu söylemişti 4. Güç sıralaması yapsak güncel 10 aziz komple değişir erza,laxus,gildarts kesin girer listeye ama konsey belirlediği için ft tayfasından makarov dışında kimseyi almazlar hep problemli sorun çıkartan kişiler :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.