Jump to content

Red-King

Üyeler
  • İçerik sayısı

    1363
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    8

Red-King kullanıcısının paylaşımları

  1.  Bu gün izleyecek bir şey bulamadım ve oturup altı Japon klasik edebiyatının uyarlandığı "Aoi Bungaku" animesini tekrar izledim. Osamu Dazai'den no longer human ve Ryunosuke Akutagawa'dan  the spider's thread beni tekrar derinden etkiledi diyebilirim. Özellikle Kandata karakteri gerçekten paha biçilemezdi. 1918 yılında yazılmış böylesi bir edebi roman; bilemiyorum yani, hangi klasmanda yer alıyordun sen böyle Ryunosuke-sensei...

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Red-King

      Red-King

      Evet o. Kasvetli bir havası var, o yüzden sitede fazla beğeni almamış ve ön plana çıkmamış olabilir. Gerçek bir edebi eser. Yetişkinler için veya düşünebilen insanlar için birçok şeyi düşündürüyor.

       

    3. Singularity

      Singularity

      Sen dandik seriler izlemezsin o sebeple sordum boş vakitte değerlendireceğim 

    4. Perfectum

      Perfectum

      Her hikayesi, müzikleri bile ayrı güzel. Beni en çok bir fahişenin olduğu bir bölüm vardı o bölüm çok etkilemişti. İnsan psikolojisini derinden ele bir anime. Monster gibi.

  2. Red-King

    Selam, sitede yeniyim

    Hoş geldin ali, bende trabzon da oturuyorum. Konuşmak istersen her zaman buradayım.
  3. Gungrave adına oturup adamakıllı uzun uzun yazı yazmak isterdim ama tek kelimeyle özetlemek gerekirse "Muazzam" diyebilirim. Bu seriyi ikinci defa izleyişim ve her defasında gerçekten bana bir şeyler katmayı başarıyor. Gerek realist bir bakış açısı, gerekse toplumun baskıcı yapısı olsun; tam anlamıyla göndermelerin en güzelini yapan bir seriydi diyebilirim. Bilim-Kurgu ve Seinen türünün muhteşem birleşimi sonucu oluşan bu eseri sizinde izlemenizi tavsiye ederim. Ayrıca serinin 2003 yılının kendine has çizimleri olduğunu belirtmek isterim ve şu openingi şuraya bırakırım:

    Spoiler

     

     

    1. sShoguNn

      sShoguNn

      Gerçekten muazzam.

      Benim en sevdiğim müziği bu

       

    2. Red-King

      Red-King

      @sShoguNn Artık böyle animeler ve böyle OST'ler çıkmaması da üzücü...

  4. Red-King

    Merhabalar

    Tekrar hoş geldin Süleyman. Belli başlı programlar ve platformlar yüzünden forum eskisi kadar aktif değil.
  5. Doki Doki novelini sizlerin çevirisi ile bir kez daha oynamıştım. Yeni noveller üzerinde çalıştığınızı görmek güzel ve heyecan verici. Başarılarınız devamını dilerim.
  6. Red-King

    Bul Getir!

    Troll bir karakter alabilir miyim? ?
  7. Red-King

    Bul Getir!

    Uyuşuk uyuşuk davranan zeki bir karakter ?
  8. Red-King

    Bul Getir!

    Bende sadist bir karakter alayım.
  9. Red-King

    En son hangi kitabı okudunuz? :)

    Metro_2033- Dmitriy Gluhovskiy
  10. Red-King

    Hepinize Merhaba

    Hoş geldin ? Aslında açıklamanı sandığın kadar uzun tutmamışsın, o yüzden uzatmadığına emin olabilirsin ☺️ İyi forumlar, Serhan.
  11. Red-King

    Son Harfinden Başlayan Bir Anime Yazın!

    Ergo Proxy
  12. Gün boyu manga okuduğum nadir günlerdendi sanırım, tüm aklım komplike olmuş vaziyette. Dahası, akşam vakti yaptığım kısacık bir ATM ziyareti sonucu, cürolarımın bir kısımını işlem tutarına yatırdığım için üzerimde negatif bir enerji var...

  13. Yedi kısımdan oluşan hikayemi okuyup, eleştiri yapmak isterseniz; tüm yorumlara açığım. Tür: Psikolojik, macera, dram ve tarihi olarak dört ayrı tag alıyor. Özet kısmını okuyarak az çok fikir sahibi olabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler. 

     

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Red-King

      Red-King

      Biraz öyle :D

    3. LeornKayn

      LeornKayn

      Ergen kızlara oynarsan okunur wattpad hakkında bildiğim tek şey bu.

    4. Red-King

      Red-King

      @LeornKayn O platform benim için sadece depolama alanı gibi bir şey, oradaki ergen kitleyi üzerime çekmek veya onları etkilemek gibi bir gayretim yok. Onlar zaten töre cinayeti ve bedbaht mafyaların gölgesi altında varlıklarını koruyorlar :D

       

  14. Oyunlardaki arkadaşlıkları bile kıskanıyor insan. Onlar bile daha sempatik geliyor bazı insanlardan cidden. İgnis, prompto, gladiolus ve noctis... Bu adamlar kral adamlar... İyi ki oynamışım bu oyunu. xD

    Spoiler

    jyMrmn.jpg

     

    1. Singularity

      Singularity

      1982 de squaresoft bugün adıyla squareenix kötü oyunlardan dolayı batmanın eşiğindedir hiçbir yapımı tutmaz stüdyoya haciz gelir çoğu cihaz ellerinden alınır çalışanlarda bari son bir kez oyun yapıp oyun dünyasına veda edelim diye son hayal/ son umut adındaki final fantasy 1 i piyasaya çıkartır. Oyun öyle bir tutar ki ozamanın en çok satan pc oyunu olarak tarihe geçer firma kurtulur böyle garip bir hikayesi vardır firmanın gelmiş geçmiş en iyi rpg serisi final fantasydir çoğu jrpg oyununun atasıdır onlara vesile olmuş her oyunu insanı içine çeker hikayesi muhteşemdir.. yaş ırk cins demeden herkes denemeli gercekten çoğu oyunu film gibi kitap gibi..

    2. LeornKayn

      LeornKayn

      Çünkü arkadaş olduklarını kabul ediyorlar.Yaşayan dünyada  çok az insan arkadaşlığını kabul eder.

  15. Ben sadece yorumları okumaya geldim. Ama söylemeden edemeyeceğim. Just Monika!
  16. Bitmesini istemediğim bir rüya gibiydin sen! Evet sen, türk anime forum xD

  17. Bu millet ne zaman ki aşk, entrika, kötü çocuk konulu yazıları hypelamayı bırakacak, bende o zaman güncel yazarlardan okuyacağım. Genç yeteneklerin tespiti bile üst seviyede memlekette, bunalım... Yayın evlerine de buradan kucak dolusu sevgiler, hepsi de kaliteli yazarları keşfeden editör ve menajerlere sahip. :D

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Rakuncuk

      Rakuncuk

      Hep konular ağlatılı, silahlı, aşk meşk... Merak ediyorum artık ne yapacağız. Değişim olur umarız. Biz de mutlu oluruz. 

    3. Golge_Kaze

      Golge_Kaze

      Neredeyse 8 yıllık bir yazar olarak şunu söyleyebilirim yayın evinin istemediğini insanların istemediğini yazdığım için "Kitaplarımı raflarda görsem bile satılır mı?" sorusu geldi aklıma bu yazıyı görünce. Açıkçası satılması çok da önemli değil ama okunmasını istediğim için bastırmak istiyorum.

       Bahsettiğiniz yazalar için bir şey diyemem,  ben de şiddet ve aksiyon yazıyorum sonuçta ama tabii kendim için konuşursam ne istersem onu yazıyorum, birilerinin okuması ya da sevmesi ya da konunun popüler olması için değil. Ne istiyorsam o, "Karakterlerimi nasıl yazarsam onları mutlu ederim?" sorusuna cevap vererek. O yazarlar hakkında bir şey söyleme hakkım yok özgürler ama farklı şeyler görmeyi ben de isterdim :(

    4. sadece okan
  18. Maul cosplay gerçekten çok iyi ya :'D

    Spoiler

     

     

  19. @quincy Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara, Bleach FC kulübümüzün hollow atlı shinigamisi :3
  20. Black Desert Türkiye sunucusu gelse de oynasak, ama az kaldı :D

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Red-King

      Red-King

      Zevk için alınabilecek ideal fantasy MMORPG olayı kısaca. 

    3. LeornKayn

      LeornKayn

      Sağlam bir mmorpg çıkarsa inş. birgün,şuan çok pasif mmorpg hiç stabil bir mmorpg yok eskiler hariç çok ufak kitleyi toplayabiliyorlar kendinde...ama dediğim gibi güzel çok kitle çekecek bir mmorpg lazım basit olmalı mmorpg karışık yapa yapa insanları sıkan bir yapıya soktular çok güzel şeyler eklediler ama çok fazla karışıklıkta yarattılar...eğer güzel bir mmorpg çıkarsa sanmıyorum ama çıkarsa LoL büyük oyuncu kitlesi kaybeder çünkü çok fazla oyuncuyu kendilerine küstürdüklerini hissediyorum ben dahil elinden geleni yapıp zar zor zafer alınca insan baya baya soğuyor oyundan.

    4. Red-King

      Red-King

       Dediğin doğru ortalık karışık. MMORPG yapımcıları tam olarak istenileni vereceği zaman gelecek ama bence. LoL kitlesinin de aklı başında kaliteli insanlar olduğunu düşünmüyorum, en azından kalanlar için. Tamamen cıvıtmış, çıldırmış, kafayı sıyırmış anormal bir kitlesi var şu anda. Mümkünse malum kalite de kokan MMORPG oyunu çıktığında da orada kalsın ve LoL oynasınlar. Bende hala oynarım ama aram falan atarım try-hard olayını sezon 4 de bıraktım. 

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.