Jump to content

V.I.S.A

Üyeler
  • İçerik sayısı

    9
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

V.I.S.A üyemizin başarıları

  1. V.I.S.A

    Çevirman's Music BOX!

    ONE OK ROCK - Deeper Deeper Çeviri : Ilyas Owari & V.I.S.A Karaoke : V.I.S.A
  2. V.I.S.A

    Çevirman's Music BOX!

    TAEYANG - EYES, NOSE, LIPS Videoyu İzlemek İçin Tıklayalım! --- ++ -- ++ -- ++ -- ++ -- ++ -- TAEYANG - EYES, NOSE, LIPS ( JAPONCA VER. )
  3. V.I.S.A

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Diamond No Ace Season 2 son bölümü raw izledim, sporu konu alan animeleri zaten severim, güzel gidiyor... ayrıca World Trigger second season son bölümüde izledim, izlemediyseniz izleyecek bir şey yoksa tavsiye ederim yavaş akan ama zaman geçirten bir konusu var. Ve tabii ki de son 3 bölümüyle beni çok güldüren One Punch Man var - muhakkak altyazılı altyazısız izleyin benim gibi bekleyemiyorsanız raw takılın - kaçırmayın derim (:
  4. V.I.S.A

    Çevirman's Music BOX!

    JOE COCKER - UNCHAIN MY HEART Çeviri : V.I.S.A Karaoke & Encode : V.I.S.A Son Kontrol : İlyas Owari
  5. V.I.S.A

    Çevirman's Music BOX!

    CRAIG DAVID - WALKING AWAY (TÜRKÇE HD) Çeviri : V.I.S.A Karaoke & Encode : V.I.S.A Son Kontrol : İlyas Owari
  6. V.I.S.A

    Çevirman's Music BOX!

    NARUTO SHIPPUUDEN – AÇILIŞ 9 (LOVERS) Videoyu İzlemek İçin Tıklayalım! --- ++ -- ++ -- ++ -- ++ -- ++ -- NARUTO SHIPPUUDEN – AÇILIŞ 12 (MOSHIMO) Videoyu İzlemek İçin Tıklayalım! --- ++ -- ++ -- ++ -- ++ -- ++ -- NARUTO SHIPPUUDEN – AÇILIŞ 14 (TSUKI NO OOKISA) Videoyu İzlemek İçin Tıklayalım!
  7. V.I.S.A

    Çevirman's Music BOX!

    DEATH NOTE – AÇILIŞ ŞARKISI (THE WORLD) Videoyu İzlemek İçin Tıklayalım! DEATH NOTE – KAPANIŞ ŞARKISI (ALUMINA) Videoyu İzlemek İçin Tıklayalım! NOT: Arkadaşlar Facebook videolarını bir türlü ekleyemedim o yüzden linkler sizi siteye götürecektir...
  8. V.I.S.A

    Çevirman's Music BOX!

    Akame ga Kill! - OP (Skyreach) Türkçe HD Video için Lütfen TIKLAYIN --- ++ -- ++ -- ++ -- ++ -- ++ -- AKAME GA KILL! – KAPANIŞ ŞARKISI (KONNA SEKAI SHIRITAKUNAKATTA)
  9. V.I.S.A 'dan Selamlar... Web sitemiz aktif bir halde Japonca - Korece - İngilizce ağırlıklı olarak ayrıca Almanca ve İspanyolca şarkıları güzel dilimize katmaya gönüllü bir paylaşım portalıdır. Sitemizde hakkımızda kısmından daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz, buraya tüm şarkıları ekleyemeyeceğim o yüzden web sitemizi - facebook grubumuzu ayrıca twitter hesabımızı ziyaret ederek diğer şarkılarımıza da ulaşabilirsiniz... Herkese iyi günler... Stay Tuned! Not 01: Arkadaşlar Facebook videolarını video olarak ekleyemediğimden sizi şarkının sayfasına yönelticek alt linkler ekledim. Vimeo ve Youtube videolarını direk izleyebilirsiniz... Not: 02: Sevdiğim animelerin açılış ve kapanışlarını ekledim giriş olarak yaptığımız işi görün diyerek, bundan sonra sadece günceli ekleyeceğim. Şarkılarımızın geri kalanını dinlemek ve çevirilerimize göz atmak için web sitemizi ziyaret ediniz.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.