Jump to content

Akazel

Üyeler
  • İçerik sayısı

    6
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Kişisel Bilgiler

  • Web Sitesi
    http://azurabilisim.com

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male
  • Konum
    Trabzon

Akazel üyemizin başarıları

  1. animeleri izlemediğim için bir öneride bulunamıyacağım ama içinde bazı serilerin eksik oldugunu düşünüyorum bu yaz çok daha güzel çıkmış yeni seriler mevcuttu.
  2. Akazel

    Başka Dünyada Geçen En İyi Animeler

    alınur kardeşim re:zero gayet başarılı bir anime ayrıca sen sürekli ölsen o düşünceler altında o karakterden farklı olmassın. Bildiğin ana karakter işkence görüyor ve çok büyük bir psikolojik baskı altında eğer sende sürekli ölseydin o karakterden farklı olmazdın. re:Zero nun kötü yanlarına gelirsek var 1. çok ağırdan gidiyor seri 2. karakter gereksiz şeylerde bir numara 3. kurgusu başlarda harika görsellere dayanıp insanı çekerken artık kendini o görsellikten uzaklaştırdı izleyiciyi boguyor. bir nevi sao gibi sao nunda 2.sezonu çok sıkıcıydı.çünkü görsel muhteşemliğini kaybetti.ama yinede başarılı bir seri olmuştu. no game no life ise harika bir görselliğe sahip ve konusu güzeldi yalnız yarıda bitmiş olması tüm izleyiciler maffetti tek kaybı ise biraz saçma konu ilerleyişine sahip olmasıydı. sonuçta herşey görsellik değil.
  3. Akazel

    Başka Dünyada Geçen En İyi Animeler

    10. 8. ve 7. yi izlemedim bakıyorum. yalnız OverLord diye 2016'da çıkan bir anime olcaktı oda epey güzel listeye niye eklenmemiş bilmiyorum aklıma başka anime gelmiyor.
  4. Bana göre Sıralama Böyle Olmalıydı 1.Koutetsujou no Kabaneri 2.Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu 3.Haifuri 4.Macross Delta gerisini nasıl isterseniz. ayrıca daha güzel müzikli animelerde var onlar eklenmemiş. Bad Dragon Lütfen asterix in şarkısı berbat bence big order la sakamoto da kötü ayrıca. not:Haifuri ve macross deltayı hiç izlemedim izlemeyide düşünmüyorum ama müziklerini begendim.
  5. Akazel

    Hitokiri Battousai

    1. Claymore Animesinden Teresa Sert bir gülüşe Sahip ve Korkusuz Acılarla Dolu Ama Mutluluklar Hep Son Buluyor. 2. Darker Than Black Animesinden Ambar Büyük Bir Sevgisi Var. Zaman Onu Gençleştiriyor... 3. Fate & Zero Animesinden Irisviel von Einzbern Zeki ve Güçlü Acı Bir Ölüm Ama Gerçek Bir Aşık Devamı Gelebilirde Gelmeyebilirde :D
  6. Güzel Seriler Var inşallah yeni serilerde gelir.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.