Jump to content

Rakuncuk

Üyeler
  • İçerik sayısı

    334
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    14

İletiler bölümüne Rakuncuk kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Arkadaşlar benim Xbox 360 oyun konsolum var neredeyse 4 ya da 3 yıllık. Daha bu sene eve internet alındı ve oyunlarımı çevrimiçi oynamak istiyorum. İnternetim kablosuzdu ve ağlar kısmında hemen gördüm bağlandım. Ama o günden beridir önüme bir güncelleme sayfası çıkıyor. Bir gün tıkladım belki bunu yaparsam internete bağlanır diye bana bir hata kodu verdi. Xbox’un kendi sitesinden baktığımda hatanın kaynağı hesabımın kilitli olmasıymış. Oysaki ben bugüne kadar herhangi bir hesap açmadım. Nedenini pek anlayamadım ama arkadaşlarım bağlanabileceğimi ama bunu bilmediklerini söylüyorlar. Bu konuyla ilgili bilgisi olan birileri bana yardım edebilir mi lütfen? :onion_gomen_by_7anime7drawer7:

  2. Her tür müziği dinlerim, ama vazgeçilmez dersem rock olur. Ki böyle soft olanlar daha çok hoşuma gidiyor. Hani akustik falan. Ki hard rock oldu mu da kafa sallaması eğlenceli olur. Fakat dinlemediğim bir müzik türü varsa o da Emo rap tarzıdır, hani lil peep, xxxtentaction (doğru mu yazdım bilmiyorum) falan. Sözleri ve söyleniş tarzı samimi gelmiyor bana.

    Grup olarak Metallica der geçerim. Efsanelerin efsanesi. Şarkıcı ise... bir sürü kişi var. Şu an sesine kurban diyebileceğim biri varsa o da başka bir efsane olan Johnny Cash’dir. Adamın her şarkısı güzel, kabullenelim.

  3. Küçüklüğümden beri en sevdiğim şey olmuştur müzik. Annem bana küçükken klasik müzik dinletirdi, oradan klasik müzik sevgim gelir. Ardından, her küçük kızın en sevdiği müzik türü olan pop müziğine o kadar kafayı taktım ki... Ayrıca hep müzisyen olmak istemişimdir. Sesimin hep güzel olduğunu düşünürdüm(ki şimdi değişti baya kalınlaştı da her neyse). Ardından, hayatım boyunca en sevdiğim müzik türü olan rock ve metal ile tanıştım. Asla dinlemekten vazgeçmeyeceğim bir müzik türü. Şimdi de elektronik müziklere ve country müziğine karşı bir zaafım var. Yani, hayatımın her noktasında müziğin önemli bir yeri var. Her şeyi bir melodi ile anlatmak da oldukça zevkli olmuştur benim için.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.