Jump to content

Onesan

Üyeler
  • İçerik sayısı

    21
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Onesan hakkında

  • Doğum günü 08/30/1984

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Female

Son profil ziyaretçileri

1068 profil görütülenme

Onesan üyemizin başarıları

  1. Onesan

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    Kuroko no basket. Aslında çok sevdim, eğlenceli karakterleri var, izlemesi de keyifli. Ama sezon ve bölüm ilerledikçe saçmalama seviyesi artıyor sanki. İleri sararak izlemekten yoruldum.
  2. Onesan

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    Days . Senaryo çok mantıklı değil ama idare ediyor.
  3. Onesan

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    sousei no onmyouji ilk bölümleri çok iyi değildi ama ilerledikçe hikaye ve karakterler otursa da daha iyi olabilirdi.
  4. Onesan

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    Kimi no Na Wa, 15 saniye önce bitti ve MÜKEMMELDİ :) Kesinlikle abartısız, klişesiz, hem güldüren hem ağlatan mükemmel bir filmdi.
  5. Onesan

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    boku no hero academia bitti. Çizimlerini beğenmedim ama genel olarak keyifliydi.
  6. Onesan

    ( 17 / 12+ ) Gekkan Shoujo Nozaki-kun

    Elinize sağlık. Şu ana kadar izlediğim en komik anime diyebilirim :D Karakter komedisi gibi, karakterler çok iyi oluşturulmuş, çizimleri de beğendim. Shoujo değil, yanlış anlaşılmasın :) Kesinlikle tavsiye ederim :)
  7. Onesan

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    24 bölüm Re: zero izledim dün akşamdan bu yana, şu an niye izledim diye düşünmüyor değilim. Puanına aldandım ve de konusu ilk başta çok ilgimi çekti ama hikayesinde eksiklikler var. Spoiler sayılmaz o yüzden söyleyeceğim, animenin ilk 4 bölümünün her birinde yeni bir animeye başlamış gibi hissettim. Sanki ' aa pardon bu olmadı biz bir daha deneyelim' diyor gibiydi anime. Sıkıldım, ara ara ileri sardım belki sonunda bişeye benzer diye ama 24 bölümde bitmeyen sezon mu olur ya. Türk dizisi mi bu? Kısacası daha 5 dk olmadı bitireli, o yüzden şu an içimde büyük bir pişmanlık var ama bunu hazmettiğimde biraz daha ılımlı bakabilirim sanırım.
  8. Onesan

    En Sevdiğiniz / Unutulmaz Anime Replikleri

    Replikleri aklımda kaldıkları halleri ile yazıyorum, birebir olmasa da anlamları böyleydi :D kolumu, bacağımı, kalbimi neyi isterseniz alın, yeterki onu geri verin. geri verin biricik kardeşimi. Bu sahnede ağlamayan var mıdır bilemiyorum :) Winry, simyanın eşit takas prensibine göre sana ömrümün yarısını vereceğim, o yüzden sen de bana ömrünün yarısını ver.- Tamamını vermeye hazırım :D ben Envy, ben envy nasıl olur da siz insanları kıskanabilirim! Tüm dünyada beni sadece sen anladın hagane... kimeraya dönüşe küçük kızın Oni-san oni-san demesi de yüreğimi baya sızlatmıştır. Bunlar FMA'dandı FMA hayranları için http://fma.wikia.com/wiki/Quotes özlü sözler :) No blood no bone no ash Bu da K projectten İmkansız birşeyle karşılaştığında sadece iki olasılık vardır: ya kafayı yemişsindir ya da varsayımların yanlıştır. kanun insanları korumaz, insanlar kanunu korur. Bunlar da psycho passten isteyenler buradan https://myanimelist.net/featured/765/20_Psycho-Pass_Quotes_to_Make_You_Question_the_World_Around_You okuyabilir. Its time for you to look inward and begin asking yourself the big questions: Who are you? and What do you want? There’s nothing wrong with a life of peace and prosperity. I suggest you think about what it is that you want from your life, and why. I guess you just don’t know people as well as you think you do. You miscalculated. I love Zuko… more than I fear you. Destiny? What would a boy know of destiny? If a fish lives its whole life in this river, does he know the river’s destiny? No! Only that it runs on and on out of his control. He may follow where it flows, but he cannot see the end. He cannot imagine the ocean. Replik değil ama amcasını ararken amcasının kötü kokan terliğini cebinde taşıyan prens zuko favorimdir :D Bir de Appa yip yip :D Avatarı bilmeyen yoktur sanıyorum:) Sükunet varsa kelamın, karanlık varsa aydınlığın, ölüm varsa yaşamın, özgürce uçabiliyorsa şahinin kıymetli olur Bu da yerdeniz öykülerinden.
  9. Onesan

    Hikayesi En Derin Olan Animeler

    @smgFate zero, FMA ve FMA brotherhood hepsini izledim. Hatta listedeki animelerin hepsini izledim. İnsanların zevkleri farklıdır, tabii ki de herkes sevdiği animeyi savunur ve ona karşı söylenen sözlere karşılık verir. O açıdan yazdıklarınıza sözüm yok ancak birkaç şey eklemek istiyorum. Brotherhood'da adında brotherhood geçiyor diye anime sadece kardeşlikten ibaret olacak diye bir şey yok aslında. Bu animeye kardeşlik sevgisini anlatıyor gözüyle bakarsanız çok büyük hataya düşersiniz. Kaybınızı geri getirmek için, para için veya ölümsüzlük için neleri feda edersiniz ve neleri feda etmelisiniz? İnsanı insan yapan nedir? Tanrıyı oynamak nelere mal olur? İnsanın gözüne sokar gibi olmasa da animede sürekli bu sorular ve cevaplarına değiniliyor. O yüzden zaman ayırıp FMA brotherhood'u izleyin.
  10. Onesan

    Hikayesi En Derin Olan Animeler

    Fate sevenler çok seviyor sevmeyenler hiç sevmiyor. Fate'in abartıldığı konusuna kesinlikle katılıyorum, ama her şeyden çok katıldığım bir nokta şu ki FMA kesinlikle her açıdan Fate'den daha üstün bir seri. Derinlik şudur budur demeyeceğim ama izledikten sonra üzerinde düşünme ihtiyacı duymadığınız seri derin değildir. Bir de anime seven tüm arkadaşlara önerim kesinlikle ama kesinlikle FMA brotherhood izlemeden anime izlemeye devam etmesinler. Ve kesinlikle izlediklerine değecek. Fate için aynı şeyi söyleyemem malesef. Sürekli aynı şeyi tekrarlıyor gibi görüneceğim ama FMA 1 Psycho pass 2 herkes mutlaka izlemeli.
  11. Kötü karakterlerin en sevimlisi Avatardan prens Zuko'dur benim için :D Ayrıca; Haikyuudan Oikawa 'the grand king' de baya baya favorimdir Psycho pass 2deki Kamui Howl'un yürüyen şatosundaki kötülükler cadısı Spirited awaydeki hanın sahibi cadı Zankyou no terrorde de baş karakterler esasında kötü sayılır Arslan senkiden prens hermes
  12. Onesan

    [ANKET] 2016 Bahar Animeleri Oylaması

    Bu sezon benim için en ölü sezonlardan biri, değil zevk almak, zaman geçirmek için bile izleyecek bir şey bulamadım. Sitenin çok aktif bir kullanıcısı değilim, iş güç falan ama son zamanlarda 1 veya 2 hafta hiç uğramadığım bile oluyor. Umarım yeni gelecek olan animeler beklentilerimi karşılar.
  13. Onesan

    (Anket) En Sevdiğiniz Anime Türleri?

    Shounen aksiyonsuz olmaz dedim yazmaya gerek duymadım :)
  14. Onesan

    (Anket) En Sevdiğiniz Anime Türleri?

    shounen ve seinen ana başlıklarında polisiye, psikolojik, dövüş sanatları, spor, slice of life, doğaüstü güçler ve komedi. Ama kesinlikle çizimleri iyi olmalı.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.