Jump to content

Silesama

Üyeler
  • İçerik sayısı

    10
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Silesama kullanıcısının paylaşımları

  1. Silesama

    Yaz Sezonunun En Çok Beklenen Animeleri

    Bu yaz felaket olucak ya kjnsdgdsn
  2. ''Kurallar yıkılmak içindir'' demek isterdim ama diyemiyorum xd
  3. '' Hayatım çok sıkıcı :'/ '' diye gezen arkadaşlar vardır illa ki xd. Ufak bir anket yapacağım. Yardım eden olur muuu ?_?

  4. Silesama

    Yeni Üye!

    Hoş geldiiin, Oyun oynamayı seversen atarız 1-2 el xd Ayrıca izlemediysen baka to test'i öneririm saydıklarının hepsi var xd İyi forumlar.
  5. Dergi neden bitti ya ben keyifle okuyordum xD Yardım edebileceğim bir şey varsa tekrar canlandırmak isterdim açıkçası.
  6. Silesama

    Yo!

    Herkese teşekkürler xd Size de keyifli forumlar xd Oyun oynamak isteyen olursa pm pls xd
  7. Selam, Öncelikle buraya gelme hedefim bir animenin 3.sezonunu çevirticek biri içindi :D. Ama pekağla fikrim değişti :D. Can sıkıntısından her şeyi yapabilecek bir kişiyim. Oyunları kesinlikle eğlenmek için oynarım. Anime'yi ise sıkılınca izlerim keza dizileri ve filmleri pc hayatım tamamiyle budur :D. Gelelim özel hayatıma 21 yaşındayım. 'Söylemeyeceğim' Üniversitesinde psikoloji bölümünü okuyorum. Eğlenmek, tanışmak isteyen kişilerle elbette tanışır, 3-5 bir şey oynarız. Hayatıma farklılık katmak isterim tabiki. Okuduğunuz için teşekkürler <3
  8. Bunu Biri Çevirsiiiiin... 

     

    1. jans09

      jans09

      Bunun mkv videosunu o kadar çok aradık ki inanamazsın. Belirli bir bölümden sonra hep alt yazı gömülü videolar var. Onu da çeviri sıkıntı değil de zaman ayarı yapmak çok vakit istiyor... Çok nostaljik oldu bir an... Küçükken TVde izlerdim.. :D

    2. Silesama

      Silesama

      2.Kez bitirdim çok güzeldi ya :D Arayıp bulursam umarım biri çevirir :D...

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.