Jump to content

naylonvelet

Üyeler
  • İçerik sayısı

    105
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

naylonvelet üyemizin başarıları

  1. naylonvelet

    ( 26 / 26 ) Kareshi Kanojo no Jijou

    Teşekkürler.
  2. naylonvelet

    ( 16 / 16 ) Colorful

    Teşekkürler.
  3. naylonvelet

    ( 51 / 51 ) Zettai Karen Children

    Mega klasörü boş. Acaba yenilenebilir mi?
  4. naylonvelet

    ( 04 / 04 ) 3x3 Eyes

    Teşekkürler. Düzenleme: Link kırık. Acaba yenilenebilir mi?
  5. naylonvelet

    ( 13 / 13 ) Yami Shibai 9

    Teşekkürler.
  6. naylonvelet

    ( 12 / 12 ) Sonny Boy

    Teşekkürler.
  7. mIRC kullanarak nibl.co.uk sitesindeki onlarca bottan çekebilirsin. Torrent sitelerinde seed verilmeyen bir bölüme bu siteden varsa rahatça erişirsin. Altyazılı bir bölüm indirsen dahi animeler genelde softsub olduğu için herhangi bir video düzenleme programında düzenleme yaparken sorun yaşamazsın. Bir diğeri ise 'anime adı' index of şeklinde aratarak bulabilirsin. Nyaa, animetorrents, veteransubs, animekalesi, acg, anime.thehylia, chauthanh, aniemaddicts, hi10anime gibi yığınla var olan sitelerden softsub indirip kullanabilirsin.
  8. naylonvelet

    ( 13 / 13 ) Lodoss-tou Senki

    Teşekkürler.
  9. Bahar sezonundan sadece önceki sezonlarını çat pat izlediğim bnha izliyordum. Madem bu kadar kişi beğenmiş o halde bir bakalım. Re:zero izlemediğim için bombanın biri bende patlamadı.
  10. naylonvelet

    balon anime'ler ve balon yarışması

    Her ne kadar Facebook, Instagram ve Twitter pek kullanmasam da karşıma illaki çıkan; Boku no Hero Academia (Her sene aynı terane.) SNK Final. (Konu orta halli olsa da 4. ya da 5. bölüm gibi Reinhard ve çocukların yürüdüğü bir kısım vardı. Oradaki leş çizimde zaten kopmanın eşiğinde olan ben koptum animeden. Yami Shibai bile çizim konusunda katlar.) Vakti zamanında Tokyo Ghoul. (Öyle bir kitle vardı ki 2. sezona bakmadım bile. İnsanı bezdirmişlerdi.) Kaguya-sama... (O kadar boş bir seri ki 2. sezonun varlığından bile epey geç haberim oldu.)
  11. naylonvelet

    Hiç konsere gittiniz mi

    Evimizin bir altında yer alan caddeye bir dershanenin açılışı için ücretsiz konser vermek üzere Haluk Levent gelmişti. Caddeye bağlı 5 yol kapatılmıştı. Evin önündeki yokuştan inmeye bile gerek kalmadan kendisini görebiliyorduk. Yine de inmiştim ve kendisini en önden izleme fırsatım olmuştu. En önden izlemenin verdiği keyifle epey bi' çoşkuluydu.
  12. naylonvelet

    Bleach Hakkında

    Bleach öyle bir anime ki animez kanalı 40-50 bölüme bir baştan koyduğunda en 5 kere izledim. Bittiği vakit uzun olmasa insan bir tur daha atar. Öyle can çektiriyor. Ichigo "******" dediği vakit sende "******" diyeceksin istemsizce. Zaraki ile beraber gülüp, Byakuya ile beraber sesini alçaltıp bankai açacaksın. Kesinlikle izle, bitir. 2021'de devamı gelecek sanırım. Eğer manga sonuna kadar işlenirse olaylar bir kat daha keyifli olacak. Sende daha yeni izlediğin için 2021'de alacağın keyif birkaç kat daha artacaktır.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.