Jump to content

cocored

Üyeler
  • İçerik sayısı

    11
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

cocored üyemizin başarıları

  1. cocored

    En Çok Sevdiğiniz Anime veya Animeler?

    izlediklerim: 1-)steins gate: ana konusu: mikro dalga fırınla geçmiş zamana mesaj göndererek geleceği değiştirme. 2-)seto no hanayome: ana konusu: deniz kızının bir çocuğu kurtarması ve deniz kızlarına bu yasak olduğu için o çocukla evlenmek zorunda olması. 3-)aa-megami sama: ana konusu: tanrıça bir gence dileğini sorar, hiç sevgilisi olmayan keichi onun yanında kalmasını ister. 4-)relıfe: ana konusu: 27 yaşındaki bir gencin ilaç içerek 17 yaşındaki haline dönüşmesi ve liseye yeniden başlamasını konu alır. 5-)orange: ana konusu: 27 yaşındaki bi kız 16 yaşındaki haline mektup göndererek geçmişteki hatalarını silmeye çalışır ve geleceğide değiştirmeye çalışır. daha yeni anime izleyen biriyim, bunlar izlediklerim, bence hepsi güzel, ama en çok orange adlı animeyi beğendim diyebilirim.
  2. cocored

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    orange adlı anime. ana konusu 27 yaşındaki bi kızın 16 yaşındaki haline mektup göndererek pişmanlıklarını silmeye çalışması.
  3. cocored

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    bugün değilde şuana kadar izlediğim animeler şöyle, zatende daha çok olmadı anime dünyasını keşfedişim: 1-)steins gate. 2-)seto no hanayome. 3-)aa-megami sama. 4-)relıfe.
  4. cocored

    Çevrilmesini İstediğiniz Animeler

    moviesi yani filminin çevirisi koyulmayacakmı, movieler çevirilmiyormu hiç, bilmek istiyorumda.
  5. cocored

    En Çok Sevdiğiniz Anime veya Animeler?

    evet ilginç bi anime, lakin bunun yeni sezonu ovası falan olmayacakmı ya hiç, manga şeklinde takip etmeyi sevmiyorum genelde.
  6. cocored

    Çevrilmesini İstediğiniz Animeler

    -http://myanimelist.net/anime/304/Aa_Megami-sama_Movie?q= -Ah! My Goddess The Movie -ah! my goddess the movie, diğer adı aa megami-sama movie. -bu animenin çevirileri zaten varda, iki saaatlik bi filmi var o yazdığım birinci ismiyle, işte o filmin hem yayın hemde çevirisi yok, rica etsem koyup çevirirmisiniz, çok merak ediyorum çünkü, farklı sitelerde yayın olarak var fakat çeviri olarak hiç yok, ilginize teşekkür ederim, iyi günler.
  7. cocored

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    relıfe, aslında aa megami-samanın birinci sezonuydu en son, şimdi ikinci sezonuna başladım.
  8. -Ah! My Goddess The Movie

    -bu animenin diğer ismi aa megami-sama.

    -bunun mevcut serileri var biliyorum zatende, yukardaki ismiyle ovalarıda var, fakat o yukarda yazdığım ingilizce ismi bu serinin filmi oluyor, işte ben sitedede filmini bulamadım, iki saatlik bi film, başka yerlerde var ama hiçbi yerde çevirili değil, bu filmi hem koyucak hemde çevirecekmisiniz, çok merak ediyorumda, inşallah okursunuz, cevap verirseniz sevinirim, iyi günler.

    1. BlacKofFiRe

      BlacKofFiRe

      Serkan o seri baya eski oldugundan ve cevrilmis bi seridi aslında ama bazı nedenlerden bi cok serinin alt yazıları yok oldugu için o serinin movie leri de o yok olan alt yazılardan bi kısmını içeriyo he zmnla cevrile bilirler ama guncel seriler daha on plana cıktıgından cevirmenlerin cogu guncele yoneliyo ne yazıkki nese 

    2. cocored

      cocored

      hmm, sağol bilgilendirdiğin için, neyse ilerde yaparlar inşallah diyelim o zaman, en azından bilgi almış oldum.

       

  9. cocored

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    türkçe ismi ah tanrıçam olan anime.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.