Jump to content

Zusth

Üyeler
  • İçerik sayısı

    8
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Zusth kullanıcısının paylaşımları

  1. Zaten birinci bölümde anlatılan şeyleri özet geçmişsin, insanların anime hakkında fikir sahibi olmaları için tanıtım videosunu izlemeleri yeterli bence.
  2. Zusth

    Japonya'da Üniversite Eğitimi

    Teşekkür ederim bu yardımcı olabilecek gibi duruyor. Hocam yabancı ülkelerin çoğu yurt dışından gelen öğrencilere açık. Sen hapishaneye gitmiyorsun ki, hem ilerde gittiğin okulun prestijini artırmış olacaksın hemde ekonomiye katkın olacak sonuçta orada okuyup Türkiye'ye dönecek halin yok. Almanya öğrencilere tüm ulaşım hizmetlerini bedava karşılıyor ve 180 tam gün part-time çalışma izni veriyor, bunun yanında devletten gelen burslardan bahsetmeme gerek bile yok. Aynı şekilde Japonya'da hem burs hemde part-time desteği var.
  3. Selam arkadaşlar! Öncelikle sadece konuya hakim olan arkadaşların yorum yapmasını rica ediyorum. Üniversite için Japonya'ya gitmeyi düşünüyorum, çünkü hem ülke olsun hemde insanı olsun ilgilendiğim bir yer. Halihazırda iyi düzeyde Almanca ve İngilizce konuşabiliyorum ve dil belgelerim de var. Ancak Almanya için anadil seviyesi diplomaya sahip bir öğrenci LYS, YGS sınavına girerek katılabiliyorken, internette Japonya hakkında hiçbir bilgi bulamadığım için buraya yazmak istedim. Normal bir şekilde üniversite hayatımı (4 yıl) mühendislik okuyacak şekilde geçirmek için neler yapmam lazım? Japonca falan öğrenilir hatta direk dil okuluna bile yazılabilirim onda sıkıntı yok ama önemli olan üniversite işi benim için. Yoksa Almanya alternatifi de duruyor nede olsa. Şimdiden teşekkürler.
  4. 26 Ağustos'ta indirmeye sunulacak oyunda Japonca dil desteğinin yanında Almanca, İngilizce ve Fransızca olmak üzere arayüz ve altyazı desteği sunulmakta. Sistem gereksinimlerine gelecek olursak; MİNİMUM: İşletim Sistemi: Windows® 7, Windows® 8.1, Windows® 10 İşlemci: Core i7 870 2.93GHz over Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTS 450 DirectX: Sürüm 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 25 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX 9.0c over İşlemcinin minimumu Core i7 olması şaşırtıcı. Satın alım sayfasına bu linkten ulaşabilirsiniz.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.