Jump to content

leberke123

Üyeler
  • İçerik sayısı

    9
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

leberke123 hakkında

  • Doğum günü 02/02/1990

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Kişisel Bilgiler

  • Skype
    Rhyno23753

Son profil ziyaretçileri

858 profil görütülenme

leberke123 üyemizin başarıları

  1. Son sahneyi açın tekrar.Orada arabada bi adam var kapşonlu C.C lelocuh hariç başkasına güvenmiyor yani ordaki lelocuh deyilse o kadar ona güvenerek yayılmaz ve CC diyorki : lelocuh geasın sonu yalnızlıktır demiştim demekki yanlış gibisinden bişey diyip arabayı sürene doğru gözlerini tutuyor ilk başda lelocuh olduğuna inanmadım çünkü belki lelocuh öldü içinden ruhuna ona sesleniyordur ama gözlerini arabayı sürene doru hafifçe çeviriyor.
  2. leberke123

    ( 12 / 12 ) Occultic;Nine

    Seri güzele benziyor ve gizemler her zaman ilgimi çekmişdir ve beni ürpertmişdir. Şimdiden başarılar
  3. leberke123

    ( 12 / 12 ) Bloodivores

    Bu konsept hakkında bir sürü başarılı anime var (Maske Ve Vampir(Kanemiciler)). Konsept birazdaha değişik olsaymış ilgileri üzerinde alabilirmiş ama yinede bekliyoruz izliyecez :).
  4. Evet arkadaşlar uzun bir süredir anime izliyorum ama hiç kafamı foruma vercek kadar uraşmadım. Anime bilgim üst düzeydir forumlarda ve özel mesajlardaki soruları yanıtlayabilirim. Herkeze iyi günler ve iyi forumlar dilerim -ANİMENİZ- bol olsun :).
  5. leberke123

    Bleach' ın en karizma karakteri kim ?

    Aizen ve Byakuya arasında kaldım ama aizen hep 1 adım önde benim için. Not: İchigonun kılıcını tek parmakla tutdukdan sonra kılıcını kavrayıp ichigonun her tarafı parçalanmışdı. O sahne beni benden aldı.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.