Jump to content

rickhy

Üyeler
  • İçerik sayısı

    10
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

rickhy üyemizin başarıları

  1. rickhy

    Anime İstek ve Önerileri

    Arkadaşlar bana şöyle insanın içini ısıtan güzel bir anime önerir misiniz ? Mekanikleşme, robot, patlama, aşırı büyü, gürültü, silah vs. olmasın. Kafa yormasın. Avatar, Hunter x Hunter, Made in Abyss gibi böyle pokemonda arka fonlar yeşil ve maviydi ya onun gibi, insana huzur versin. Var mı bildiğiniz zevkli anime ?
  2. rickhy

    Anime İstek ve Önerileri

    Merhaba bana böyle huzur veren, arka fonlar pokemonda ki gibi yeşillik ve mavi hakim olan. Fazla gürültü, savaş, robot , patlama olmayan bir anime önerir misiniz ? Avatar gibi, hunterxhunter gibi, konosuba gibi, ana karakterimizle yeni yerler keşfedelim, onunla birlikte biz de kişisel gelişim yapalım. Mümkünse eski tarihte geçsin, silah bomba falan kafam kaldırmıyor. Var mı tavsiyeniz ?
  3. rickhy

    Anime İstek ve Önerileri

    Hataraku Maou-sama! 'yı bitirdim, çok teşekkürler. Baya eğlenceli ve komikti :)
  4. rickhy

    Anime İstek ve Önerileri

    Arkadaşlar merhaba, ben death note ile başladım tamam çok güzeldi, full metal alchemist bitirdim çok güzeldi, fairy tail yarıda bıraktım zevkliydi, yeni bir animeye başlayacağım fakat bulamadım. Ne açtıysam ilk bölümden soğuyorum. Çünkü ben robotlu, aksiyonlu fazla karmaşık patlamalı çook uçuk yaratıklı olayları sevmiyorum. Avatarı bitirdim o kadar huzurluydu ki anlatamam bittiğine çok üzüldüm. O tarzda insana huzur verecek izlerken ana karakterimizle yeni yerler keşfedip arka planların mutluluk yansıtan çizimler olan bir anime önerir misiniz lütfen. Narutoya başliyim dedim ilk bölümde ki o kocaman tilki gibi yaratık soğuttu beni, ergo proxy dedim acayip teknolojik gereksiz bir mekanikleşme ve gri tonları hakim. Birkaç tane daha denedim yok olmadı beğenemedim. Ne olur ne demek istediğimi anlayan birisi varsa yardım etsin. Hani o küçükken pokemonda ash ile birlikte farklı dünyalara girerdik ya arka fonda mavi ve yeşillik hakimdi. Mümkünse eski zamanlarda geçsin silahlar gürültüler istemiyorum. Mesela Hunter x Hunter ve Konosuba'yı izledim çok keyif aldım. Nedir tavsiyeleriniz ? @LieWish Konosuba 2 sezonu da izledim bitirdim, çok güzeldi aynı tarzda var mı tavsiyeniz ?
  5. rickhy

    Anime İstek ve Önerileri

    @LieWish Konosuba'ya başladım ilk bölümü izledim süperdi. Sword Art Online'a benziyor. Beni uzun bir süre götürür gibi. Teşekkür ederim. :)
  6. rickhy

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    zankyou no terror bitirdim az önce. Fakat ben sonunu tam anlayamadım, bu çocukların asıl amacı neymiş ? O kadar terör saldırısı yapmakta ki ? Birisi aydınlatabilir mi ? Mesaj neydi ?
  7. rickhy

    Anime İstek ve Önerileri

    Arkadaşlar merhaba, ben death note ile başladım tamam çok güzeldi, full metal alchemist bitirdim çok güzeldi, fairy tail yarıda bıraktım zevkliydi, yeni bir animeye başlayacağım fakat bulamadım. Ne açtıysam ilk bölümden soğuyorum. Çünkü ben robotlu, aksiyonlu fazla karmaşık patlamalı çook uçuk yaratıklı olayları sevmiyorum. Avatarı bitirdim o kadar huzurluydu ki anlatamam bittiğine çok üzüldüm. O tarzda insana huzur verecek izlerken ana karakterimizle yeni yerler keşfedip arka planların mutluluk yansıtan çizimler olan bir anime önerir misiniz lütfen. Narutoya başliyim dedim ilk bölümde ki o kocaman tilki gibi yaratık soğuttu beni, ergo proxy dedim acayip teknolojik gereksiz bir mekanikleşme ve gri tonları hakim. Birkaç tane daha denedim yok olmadı beğenemedim. Ne olur ne demek istediğimi anlayan birisi varsa yardım etsin. Hani o küçükken pokemonda ash ile birlikte farklı dünyalara girerdik ya arka fonda mavi ve yeşillik hakimdi. Mümkünse eski zamanlarda geçsin silahlar gürültüler istemiyorum. Mesela Hunter x Hunter izledim çok keyif aldım. Nedir tavsiyeleriniz ?
  8. rickhy

    Anime İstek ve Önerileri

    Arkadaşlar merhaba, ben death note ile başladım tamam çok güzeldi, full metal alchemist bitirdim çok güzeldi, fairy tail yarıda bıraktım zevkliydi, yeni bir animeye başlayacağım fakat bulamadım. Ne açtıysam ilk bölümden soğuyorum. Çünkü ben robotlu, aksiyonlu fazla karmaşık patlamalı çook uçuk yaratıklı olayları sevmiyorum. Avatarı bitirdim o kadar huzurluydu ki anlatamam bittiğine çok üzüldüm. O tarzda insana huzur verecek izlerken ana karakterimizle yeni yerler keşfedip arka planların mutluluk yansıtan çizimler olan bir anime önerir misiniz lütfen. Narutoya başliyim dedim ilk bölümde ki o kocaman tilki gibi yaratık soğuttu beni, ergo proxy dedim acayip teknolojik gereksiz bir mekanikleşme ve gri tonları hakim. Birkaç tane daha denedim yok olmadı beğenemedim. Ne olur ne demek istediğimi anlayan birisi varsa yardım etsin. Hani o küçükken pokemonda ash ile birlikte farklı dünyalara girerdik ya arka fonda mavi ve yeşillik hakimdi. Aah ah sesimi duyun :( Mümkünse eski zamanlarda geçsin silahlar gürültüler istemiyorum. Teşekkürler. Bu yazıyı yazdıktan sonra Amy Girl isimli üye bana 2 tane anime önermişti, ////Hunter x Hunter//// ve ////Magi: The Labyrinth of Magic//// ikisini de izledim süperdi. Benim ne istediğimi anlayan arkadaşlarım başka önerileriniz var mı ? Teşekkürler.
  9. rickhy

    Anime İstek ve Önerileri

    Hunter x Hunter'a başladım 22. bölümdeyim harika gidiyor :) tam istediğim gibi. Teşekkürler gerçekten harikaymış.
  10. rickhy

    Anime İstek ve Önerileri

    Arkadaşlar merhaba, ben death note ile başladım tamam çok güzeldi, full metal alchemist bitirdim çok güzeldi, fairy tail yarıda bıraktım zevkliydi, yeni bir animeye başlayacağım fakat bulamadım. Ne açtıysam ilk bölümden soğuyorum. Çünkü ben robotlu, aksiyonlu fazla karmaşık patlamalı çook uçuk yaratıklı olayları sevmiyorum. Avatarı bitirdim o kadar huzurluydu ki anlatamam bittiğine çok üzüldüm. O tarzda insana huzur verecek izlerken ana karakterimizle yeni yerler keşfedip arka planların mutluluk yansıtan çizimler olan bir anime önerir misiniz lütfen. Narutoya başliyim dedim ilk bölümde ki o kocaman tilki gibi yaratık soğuttu beni, ergo proxy dedim acayip teknolojik gereksiz bir mekanikleşme ve gri tonları hakim. Birkaç tane daha denedim yok olmadı beğenemedim. Ne olur ne demek istediğimi anlayan birisi varsa yardım etsin. Hani o küçükken pokemonda ash ile birlikte farklı dünyalara girerdik ya arka fonda mavi ve yeşillik hakimdi. Aah ah sesimi duyun :( Mümkünse eski zamanlarda geçsin silahlar gürültüler istemiyorum. Teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.