Jump to content

H_Kai

Üyeler
  • İçerik sayısı

    14
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

H_Kai hakkında

  • Doğum günü 08/30/1991

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Konum
    Yorozuya

H_Kai üyemizin başarıları

  1. H_Kai

    ( 12 / 12 ) Bungou Stray Dogs 2nd Season

    Elinize, emeğinize sağlık. Teşekkürler çeviri için.
  2. Yaklaşık 1 ay önce yine Adamlar 'ın şarkısını atmışım, oradan devam edeyim ben...
  3. 150 yi geçmiş. Şimdi konuyu görünce tekrar kontrol edesim geldi. Alttaki benimle aynı sayıda izlemiştir bence. (150 yani)
  4. H_Kai

    Bu Animeyi İzledin mi?

    Belli oluyordur pp den ama... İzledim Alttaki Zankyou no Terror izledi mi?
  5. H_Kai

    Bu Animeyi İzledin mi?

    İzledim Alttaki Kokoro Connect izlemiş midir acaba? hmmm...
  6. Genelde bu tarz fazla söz içeren müzikleri hızlandırdığında sözler birbirine girer ama garip bir şekilde öyle bir şey olmamış :D Başarılı...
  7. H_Kai

    Anime İstek ve Önerileri

    Hangi tür animelerden hoşlandığını bilmiyorum ama izlediğin animelere göre bir iki anime önerebilirim. -Gintama ve Gintama-2015 izlememişsin ayıp etmişsin öncelikle. :D En troll animedir yüksek ihtimalle (izlemediklerimin arasında varsa bilemem). Kendilerini bile trollüyor adamlar ama işler ciddiye bindiğinde dövüş sahneleri tek geçer. -Hunter x Hunter uzun bir süre seni idare edebilecek bir seridir. Killua en beğendiğim karakterler arasında zaten. -Spor animesi istersen Kuroko No Basket serisini önerebilirim (3 sezonu var) ve yeni başlayan All Out!! güzel gidiyor şimdilik. -Korku içeren çok fazla anime olmamasına rağmen Another da başarılı bence bir göz atabilirsin.
  8. H_Kai

    2016'nın En İyi Anime Karakterleri

    Osamu Dazai +1. "Man fears death and yet, at the same time, man is drawn to death. Death is endlessly consumed by man in cities and in literature. It is a singular event in one's life that none may reverse. That is what I desire" gibi sözler söyleyen, en büyük hobisi intihar etmek olan (evet hobi, fobi değil), aşırı karizmatik bir karakterdir.
  9. Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? Harry Potter, daha doğrusu, J.K. Rowling'in Wizard evrenini tekrar görmek hoş tabii ki. (Açılış sahnesinde içim bir garip olmadı değil) Ancak, beklentiyi çok fazla tutmamdan mı bilemem, konu ve işleyiş olarak beni pek tatmin etmedi açıkçası. (Görsel efektler vs onlara lafım yok hatta yaratık tasarım ve çizimleri gayet tatmin ediciydi) Neyse 5 Filmlik bir seri olacağı için çok fazla yermeye gerek yok ilk filmden. O yüzden izlemeyenlere tavsiye ederim.
  10. H_Kai

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    All Out!! 7.bölüm Joker Game 7. ve 8.bölüm Kaichou Wa Maid-Sama 10-... bitti. Danchigai 0-... bitti.
  11. H_Kai

    ( 12 / 12 ) Drifters

    Devam eden animeler arasında severek takip ettiğim bir çalışma. Elinize sağlık, teşekkürler.
  12. Teşekkürler, elinize sağlık.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.