Jump to content

canimbeyhanbizel

Üyeler
  • İçerik sayısı

    13
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Kadın

Son profil ziyaretçileri

943 profil görütülenme

canimbeyhanbizel üyemizin başarıları

  1. Merhaba arkadaşlar :D bu gif hangi animeden diye sorayım bilen var mı?
  2. Code Geass Special Edition Zero Requirem ve Black Rebellion bölümlerinin yeniden yüklenmesi Merhabalar, birkaç defa rahatsızlık verdiğim için özür dilerim. Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 Special Edition - Zero Requiem, Code Geass: Lelouch of the Rebellion Special Edition - Black Rebellion OVA bölümlerini bir daha yükleyebilir misiniz diye rica edeceğim. Çok teşekkürler umarım yardımcı olursunuz. LÜTFEN LÜTFENN yeniden yükleyin çünkü ilk iki sezonu özet geçen filmler olduğu için tekrar niteliğinde izlemek istiyorum. Boukoku no Akito bölümlerini izlemeden önce bu iki filmi izlemeliyim saygılar :D
  3. canimbeyhanbizel

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Şu an Ao Haru Ride' ı izliyorum 8. bölümdeyim :D Bugün bitirmeyi planlıyorum hadi bakalım
  4. Naruto TV Specials Merhabalar, iyi akşamlar herkese. Ben Naruto'nun movie leri dışında özel bölümlerini izlemek istiyordum. Google'dan aratınca ingilizce altyazılısı var ama videolar ve sıralamalar karman çorman ve hiç net değildi. Öyleyken izlemek istememiştim. Acaba bir gün ekleyecek misiniz siteye diye merak ediyordum :D Ya da link önerecek olan var mı?
  5. The Melancholy of Haruhi Suzumiya da bölümler karışmış Merhabalar ve iyi akşamlar. Bu akşam seriye başlamaya karar vermiştim, myanimelist te birinci sezon 14 bölüm diyordu ama siteye girince 15 bölüm olduğunu gördüm. Yorumlarda serinin bir sonraki sezondan bir bölüm yanlışlıkla eklenmiş olabilir diyordu. Bir ara kontrol edebilir misiniz? :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.