Jump to content

TheHaplo

Üyeler
  • İçerik sayısı

    12
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    TheHaplo got a reaction from AlperKutlu in Yeni birtane sohbet programı yokmu ?   
    Eklentilere gerek yok, site yavaşlatmaktan başka işe yaramıyorlar. Programı indirin, kurun ister mobile ister PC'ye. ICQ, IRC zamandından beri her türlü iletişim programını kullanmış biri olarak Discord'un bugüne dek yapılmış en iyisi olduğu kanaatindeyim.
  2. Beğen
    TheHaplo got a reaction from Darktower in Video Oynatıcı Siteler Hakkında Öneri   
    Çalışan bir Google veya VK kaynağı yoksa benim de Sibnet ile Myvi ilk tercihim. Fembed de iyiye benziyor. Diğer üçünü pek görmedim ve deneyimleme fırsatım olmadı.
     
    Ve dediğin gibi, diğer siteler aşırı reklam barındırdığı için düzgün açmıyor bile.
     
    Odnok iki-üç yıl önce falan iyiydi, 1080p bile akıcı açıyordu, ama şimdi 480p bile takılmadan oynatamıyor. Basayım doldursun gibi bir özelliği de yok; en fazla 1 dakika dolduruyor, izlemeni bekliyor; sonrasında her halükarda takılıyor. Lâkin geçen sene Rusya'da ikâmet eden bir arkadaşa takılma yapan bir Odnok kaynağı açtırıp izlettirdim, Rusya'da çatır çatır oynattı.
     
    VK kaynaklarının da %75'i falan hiç açılmıyor veya açılsa bile "Bu video mahremiyet ayarlarıyla gizlenmiştir ve seyredilemez. VK'ya git, login ol" gibi şeyler söylüyor ama video açıldığı zaman 1080p'yi bile hiç takılmadan oynatabiliyor, tabi encoder 1080p yüklediyse; zamanın encoderleri kalite açısından çok düştü, o yüzden iyi bir kaynakta kaliteli bir encode görünce teşekkür etmeden geçmiyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.