Jump to content

Yorozuya

Üyeler
  • İçerik sayısı

    28
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    12

Yorozuya kullanıcısının son zaferi 1 Temmuz 2018

Yorozuya en beğenilen içeriğe sahiptir

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Yorozuya üyemizin başarıları

  1. Yorozuya

    ( 11 / 11 ) Yojouhan Shinwa Taikei

    elinize sağlık
  2. Yorozuya

    ( 12 / 24 ) Saiki Kusuo no Ψ-nan 2

    Çok teşekkür ederim bu güzel sözlerin için. Bu yönden düşündüğün aklıma gelmemişti. Açıkçası ilk kez çeviri yaptığım için güzel yaptığıma dair bir iddiam yoktu. Ama şu an aradan epey bölüm geçti, çevireceğimi sanmam, hali hazırda zaten çevrilmiş olması bütün motivasyonumu alıyor :). Pek sanmıyorum ama bir gün başka bir çeviri yaparsam onda görüşmek üzere diyeyim. İyi geceler...
  3. Yorozuya

    ( 12 / 24 ) Saiki Kusuo no Ψ-nan 2

    Seriye kimse devam etmeseydi yarım kalmaması için devam edecektim ama açıkçası çeviriyi 2 grubun birden devraldığını görünce çevirmeme gerek olmadığı kararına vardım. Sağ olsun şu an arkadaşlar günceldeler, sitede rahatlıkla 23. bölüme kadar bulabilirsiniz. Geç yanıt için üzgünüm, çeviri zaten devam ettiği için burayı bekleyen olacağını düşünmemiştim. Gerçi yüksek ihtimal siz de izlemişsinizdir. İyı günler...
  4. Yorozuya

    ( 12 / 24 ) Saiki Kusuo no Ψ-nan 2

    Açıklamada dediğim gibi. Maalesef tek dert sınavlar değil, işimin ne zaman yoğun olacağını ben bile bilemiyorum çoğu zaman bu yüzden seriye haziranda devam edeceğim. Gördüğüm kadarıyla düzensiz bölüm gelmesindense, böylesi herkes için daha iyi olacak.
  5. Yorozuya

    ( 12 / 24 ) Saiki Kusuo no Ψ-nan 2

    12. bölüm eklenmiştir. Keyifli Seyirler. Bu bölümle beraber bir açıklama yapayım, okuduğum bölüm gereği, sınavlar haricinde pek çok proje teslimim var, mesela 2 haftadır buraya girmeye bile vakit bulamıyordum, bölümü bile yeni izledim. ( Ve şunu belirteyim ki şuan hiç bir başka bir anime bile izlemiyorum. Bu yüzden bölümler düzensiz geliyor farkındayım, ama düzensiz de olsa hiç çevrilmemesinden iyi olduğunu düşünmüştüm. Ama görüyorum ki genel olarak bu durum pek hoş olmuyor, izleyici rahatsız oluyor. Bu yüzden böyle yapmak yerine şimdilik seriyi askıya alıyorum. Ama merak etmeyin, başladığım işi yarım bırakmam, Haziran'da devam edip tamamlarım, hem art arda bölüm atarım. Her zaman anlayışla karşılayıp olumlu yaklaşan arkadaşlara teşekkürler. Not: Çevirmek isteyen varsa istediği gibi çevirebilir, hatta yarıdan başlamak istemiyor ama eski bölümleri de çevirmeye üşeniyorsa alıp benim çevirilerime kendi ismini yazıp, yeni bölümleri de kendi çevirip devam ettirebilir, hiç sorun değil.
  6. Yorozuya

    ( 12 / 24 ) Saiki Kusuo no Ψ-nan 2

    Çevirdim 11. bölümü. Keyfi olarak geciktirmiyorum, ben bile daha yeni izleyecek vakit buldum ki çeviri 6-7 saat sürüyor.
  7. Yorozuya

    ( 12 / 24 ) Saiki Kusuo no Ψ-nan 2

    Herkes bu hassasiyette olsa, ben de daha severek çeviririm. Teşekkürler.
  8. Yorozuya

    ( 12 / 24 ) Saiki Kusuo no Ψ-nan 2

    Arkadaşlar boyut sınırlaması olduğundan, 11. bölümü yüklemek için önceki bölümleri sildim. Onlara da paket olarak planetdp'den ulaşabilirsiniz. Keyifli seyirler.
  9. Yorozuya

    ( 12 / 24 ) Saiki Kusuo no Ψ-nan 2

    Evet çıktı ama bu hafta sınavlarım olduğundan daha izlemeye bile vakit bulamadım, maalesef biraz gecikecek.
  10. Yorozuya

    ( 12 / 24 ) Saiki Kusuo no Ψ-nan 2

    Zipin içinde raw linki var, oradan videoyu indireceksin. Sonra .ass uzantılı altyazı dosyası ile videoyu aynı klasöre atıp isimlerini aynı yapacaksın. Videoyu vlc player ile açtığında, altyazılı olmuş olacaktır.
  11. Yorozuya

    ( 12 / 24 ) Saiki Kusuo no Ψ-nan 2

    10. bölüm eklenmiştir. Keyifli seyirler. Siteye eklenme konusunda benim bir bilgim yok arkadaşlar, encoder ve uploaderlar meşgul olduğu için olabilir, ulaşabiliyorsanız onlara ulaşmaya çalışın.
  12. Yorozuya

    ( 12 / 24 ) Saiki Kusuo no Ψ-nan 2

    9. bölüm eklenmiştir. Keyifli seyirler.
  13. Yorozuya

    ( 12 / 24 ) Saiki Kusuo no Ψ-nan 2

    8. Bölüm eklenmiştir, çok yoğun olduğumdan gecikti, kusura bakmayın. Keyifli seyirler.
  14. Yorozuya

    ( 12 / 24 ) Saiki Kusuo no Ψ-nan 2

    7. bölüm eklenmiştir. İngilizce çeviri 3 gün geciktiği için, buraya da yansıdı. Ayrıca bölümde konuşmalar haricinde etrafta çok fazla yazı vardı, çevirisi uzun sürdü. Umarım beğenirsiniz. Keyifli Seyirler...
  15. Yorozuya

    ( 12 / 24 ) Saiki Kusuo no Ψ-nan 2

    6. Bölüm eklenmiştir. Keyifli seyirler. Bu hafta çok yoğundum, o yüzden bölümü ancak hafta sonu yükleyebilecektim, ama sağ olsun bu hafta çeviriyi kardeşim yaptı. Umarım beğenirsiniz.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.