Jump to content

ghostly

Üyeler
  • İçerik sayısı

    16
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

ghostly hakkında

  • Doğum günü 07/15/1987

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male

ghostly üyemizin başarıları

  1. Yani bana kalırsa fikrini önce güzel bir sunum ve birkaç örnek çalışma ile tescille (tabii kartlar orjinal matbaa basımı olsun ki bu da tanıdık bir yerden olsun). Daha sonra sponsor aramak için oyun dağıtım şirketlerine vb yerlere gidip görüşmelerde bulun. Eğer bundan adamların para kazanacağına onları ikna edebilirsen, devamı gelir. Aksi halde böyle sanal ortamda kalır muhtemelen ve kolay kolay uzun soluklu yardım edebilecek birileri olduğunu sanmıyorum. Yine de şansını dilersen facebook'taki yugioh sayfalarında veya fantastik kart tasarım sayfalarından deneyebilirsin. Yine de bence bu işi profesyonelliğe dökmeyi bi düşün derim ben. ;)
  2. ghostly

    Deat Note'ye Ait Bir Müzik Dosyası Adını Soruyorum

    Evet o. İlk birkaç saniyesinden sonrası hayal kırıklığı ama olsun. Çok teşekkürler. :))
  3. ghostly

    Deat Note'ye Ait Bir Müzik Dosyası Adını Soruyorum

    Aynı değil ama. O ikincinin adı da Black light ost2. İnşaallah bulacağım da hadi bakalım hayırlısı. Ost olarak araştıracağım. Tekrar çok sağol.
  4. ghostly

    Deat Note'ye Ait Bir Müzik Dosyası Adını Soruyorum

    Hemen hemen ikincisiyle aynı. Ancak bariz ara tonlarda farklılık var. Buradan yola çıkarak biraz daha araştırayım. Halen cevap bekliyorum ama arkadaşlar. :D sana da ayrıca çok çok teşekkürler.
  5. Müthiş güzel bir konu. Özellikle bleach için çok işime yarayacaj. Teşekkürler.
  6. Özür dileyerekten link şeklinde vereceğim. Sitedeki reklama değil de, geri sayımdan sonra altta çıkacak olan download butonuna tıklayın. Lütfen virüs var laflarıyla gelmeyin. Müzik dosyasu birkaç saniyelik. Android telefonumda adı death note 2 notify diye geçiyor. Çok aradım ama şarkının full halini ve adını bulamadım. Böyle giderse animeyi baştan izleyeceğim. Bu parçanın adını bilen vardır inşaallah burada. http://s3.dosya.tc/server11/RIepZm/DeathNote2Notify.mp3.html şimdiden teşekkürler.
  7. ghostly

    W.I.T.C.H Hatırlayanlar

    Dr'da böyle bir şeyin satılıyor olduğu hiç aklıma gelmezdi. :D Toplam kaç cd var bakmam lazım. Ve ben full seri arıyorum. Eksik olursa manası kalmaz. Sağol yine de bu bilgi için. :))
  8. Güzeller güzeli (?) tarihimizi anlatan çizgi filmleri gösterirlerken (pardon çizgi dizileri) o kardeş katlini, dini vesveseleri ve arkadan iş çevirmeleri de gösterecekler mi? Uçan, kaçan karakterler çocuklar için zararlı da arkadan iş çeviren, padişan deviren, suikast düzenleyen karakterler ve fikirler çok mu zararsız? Yoksa tüm bunlar olmadan mı o tarihi gösterecekler yani yarım yamalak? :)) Eğer asıl amaç tarihi çocuklara sevdirmek ve şanslı tarihimizi öğretmek idiyse, piyasadaki çizgi filmleri kaldırmalarına gerek yok, bu yeni tarihi yapımları da koysunlar tv'ye. Fazla çizgi film ne zamandan beri tv patlatmış? Manasız.
  9. ghostly

    W.I.T.C.H Hatırlayanlar

    Hatırlamaz mıyım ya harikaydı. özellikle de son bölümlere doğru bayağı iyiydi. Tüm bölümleri tr dublaj olarak varsa tekrar izlemeye hazırım. :D
  10. Tam hatırlamıyorum ama sanırım digimon'a dair 3 seri izlemiştim. Bu onlardan sonra gelen seriler mi? Eğer öyleyse izleyeceğim de. :D Teşekkürler.
  11. ghostly

    Bleach’e Müthiş Anime

    Aslında sponsor bulmak zor değil de sponsoru bulabilecek kişileri bulmak ya da onları ikna etmek zor. :D
  12. ghostly

    Bleach’e Müthiş Anime

    Bence müzik ve o yazıların fazlası, yaratacağı etkiyi çok azaltmış. Kişileri toplasan 5 saniye falan ya görüyoruz ya görmüyoruz. Elbette hazırı eleştirmek kolay; ama hakkını verebilen bir arkadaş belli ki, en azından daha kaliteli bir iş çıkarabilirdi. Doğrusu ne cevherler var bizim millette de oralı olan yok. Her ne kadar manga ve anime japon kültürü olsa da bence cosplay kıyafetleri diken arkadaşların varlığı gibi, çok güzel mangaka olabilecek ve video editor ile animeyi falan hazırlayabilecek arkadaşlar da vardır. Ciddi birkaç sponsor bulunsa, ilk türk mangası falan çıkabilir.
  13. ghostly

    Anime İstek ve Önerileri

    Arkadaşlar şöyle Warcraft ya da dragonlancer tarzlarında fantastik hikayesi olan animeler önerebilir misiniz? Fairy Tail bir parça o tarza benziyordu ama sonu malum. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  14. ghostly

    Ikkitousen:Xtreme Xecutor

    Bu serilerin sırası nedir? Yani 3 ayrı seri var sanırım ama hangi sıraya göre çıktılar? Ona göre izlemek istiyorum da. Teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.