Jump to content

Badik

Üyeler
  • İçerik sayısı

    6
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Badik üyemizin başarıları

  1. Badik

    Selam, Anime Severler

    İsmim Emin, hoşbuldum. Normalde ben de senin dediğin gibi 1 bölüm izlerim kapatırım da anime değişiyor sonradan güzel oluyor dedikleri zaman en fazla 5 bölüm izleyebiliyorum. İyi Forumlar sana da.
  2. Badik

    Selam, Anime Severler

    Teşekkürler, sana da iyi forumlar.
  3. Badik

    Selam, Anime Severler

    Clannad'ı iki kere izlemeye çalıştım ama bana sıkıcı geldi, belki biraz sabretseydim güzel bir anime olduğunu düşünebilirdim ama sabretmedim. Tengan Toppa Gurren Lagaan'ı listeye ekledim bir ara bakacağım Planetarian'dan sonra. İyi forumlar ve hoşbuldum :D
  4. Badik

    Selam, Anime Severler

    Aha şimdi geldi isteğin ekledim. Ben 5 bölümlük ONA'sını izlerim, filmde kaybolan kısımları olur şimdi tam deneyim etmek en iyisi.
  5. Badik

    Selam, Anime Severler

    Hoş buldum, teşekkürler. Aynı senin gibi bende mecha ve spor çok sevmiyorum. MAL'den eklediğinden emin misin, gelmemiş. Planetarian ilgimi çekti, izleyeceğim kesinlikle ama ONA değilde 12 bölümlük normal bir anime olsaydı keşke. Evet, Konsol Oyun izliyorum ve beleşçiliği seviyorum :D Sana da iyi forumlar.
  6. Evet arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm. 3 ya da 4 senedir filan anime izliyorum. Öyle 100 seri filan bitirmedim ama çok da memnunum izlediğim animelerle. Sevmediğim bir anime oldu mu en fazla 5 bölüm izler bırakırım. Popüler animelerin çoğusunu izlemeye çalıştım ve sevmedim kusura bakmayın seven arkadaş varsa. Slice of Life, Dram, Okul, Gizem türevi animeleri seviyorum. En sevdiğim 5 anime şunlar: 1) Shigatsu Wa Kimi No Uso 2) No Game No Life 3) Fate Stay Night Unlimited Blade Works 4) Plastic Memories 5) Golden Time Onun dışında, Sakura sou no Petna Kanojo, Himouto, Hyouka, Nichijou, Charlotte baya baya sevdiğim animeler arasındadır. Bir de Kaiba denen anime efsaneydi ama onu ayrı yazma gereksinimi duydum çünkü Kaiba diğerlerine göre biraz eski ama farklı bir deneyim, hepinize tavsiye ederim. Üsttekilerden benim için daha değersiz olsa da Hai to Gensou no Grimnar da güzel animedir. İlk izlediğim anime School Days, psikolojimi bozmuştu. Neyse konuyu neye dönüştürüyorum kendimi tanıtacağım diye. Forumda, MAL'de, Steam'de ekleyin, hep beraber arkadaş olalım ^^ (Kobayashi-san chi no maid dragon'da severim.) MAL: https://myanimelist.net/profile/Badik Steam: http://steamcommunity.com/id/badikpacino Edit: Başkalarının threadlerine bakınca daha fazla bilgi ekleme gereksinimi duydum. Müzik dinlemeyi çok severim. Sevdiğim Vocaloid şarkıları var, onun dışında funk, blues tarzı şarkılar kulağıma hoş geliyor. Reol'un bir kaç şarkısına bayılıyorum. Oyun olarak multiplayer shooter oynuyorum biraz uzun bir süredir ancak sıkmaya başladı. Emülasyon oyun oynamaya bir aralar çok düşkündüm. Retro oyunların yanı sıra Wii U emülatöründen Windwaker HD vs. de oynuyordum ancak şu an oyun oynamaktan biraz uzaklaştım, soğudum. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler!
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.