Jump to content

Dreamerfish

Üyeler
  • İçerik sayısı

    7
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Dreamerfish üyemizin başarıları

  1. Dreamerfish

    İlk İzlediğiniz Anime?

    Bende birçoğunuz gibi anime olduğunu bilmeden başladım. Izledigim en eski anime zaten profil resmimde olduğu gibi Taiyô no ko Esteban' dır. Sonrasında animenin ne olduğunu ogrendigimde üzerinde biraz durdum önce bazı filmleri izledim Ruhların kaçışı gibi. En sonunda ilk seri olarak Attack On Titan ile başladık devam ediyoruz önerileri de dikkate alarak :)
  2. Film idi. Oldukça eski animelerden 80 li yıllara ait bir yapimdi sanırım.
  3. Teşekkürler ilginiz için, baktım ancak o değil ne yazık ki. Animenin ilk 10 dakikası kadar izleyebilmiştim ve başında robotlar ile ilgili sorunlardan bahsediyordu.
  4. Birçok sevmedigim özellik başkaları tarafından zaten dile getirilmiş bunlara ek olarak bence 9-17 yas kızların cinsel obje olarak gösterilmesi diyebilirim.
  5. Merhaba arkadaşlar, bundan yaklaşık 2 yıl önce bir animeye başlamıştım ancak sadece başını izleyebilmiştim. Sonralardan devamını getirmek istesemde animeyi bir türlü bulamadım. Belki aranizda çok izleyen arkadaşlardan biri bulmama yardımcı olur.Neyse çok uzatmadan hatirlayabildigim kadariyla tarif edeyim. Anime "Neo Tokyo" yu andırıyordu. Yapıldığı tarihler yakın olsa gerek. Filmin baslarinda gelecek zamanda her alanda robotlar çok yaygındır. Insanlar bir nedenden ötürü artık onlardan kurtulmaya çalışıyordu. Askerler hepsini yokediyorlardi. Hatırladığım son sahnesinde büyük bir uçurum veya çukurun yamacından is makinaları ile asagiya atiyorlardi. Not: Konuyu başta yanlış yere açmıştım bu nedenle admin ve moderatör öncelikle özür diliyorum ve silmeyip doğru yere taşıdıkları için teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.