Jump to content

MrDojoR

Üyeler
  • İçerik sayısı

    12
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Kişisel Bilgiler

  • Hakkımda
    4 Margarita's

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • İlgi Alanları
    Müzik,koleksiyonculuk,anime&film vs.

MrDojoR üyemizin başarıları

  1. MrDojoR

    İçimden Geçeni Söylesem Kesin Linç Edilirim!!

    Great Teacher Onizuka'yı efsane diye öven çoktur fakat SEVMİYORUM İŞTE İĞRENİYORUM. Karakterler olarak Usopp'tan ettiğim nefret Suckura'dan ettiğim kadardır.. Bla bla düşünmek bile istemiyorum.. Ayrıca bağıran karakterlerden nefret ederim. Tsundereleri severim. (Onun da bir çizgisi var.) Cümleleri "yor" yerine "yo" diye bitiren çevirmenler çevirmesinler daha iyi. Dram animelerini "Yaz Hormonları" salgılayan coşmuş er g e nlerin izlemelerinden nefret ederim(malum yorumlar sakat olur) Ve muhtemelen bunu söylesem linç edilmem fakat Dokunaklı bir sahnedeki "Arigato"yu Eyvalllah diye çevirenler çatıdan falan atlasın siz cidden o romantik veya onun gibi sahneleri öyle mi hissediyorsunuz ya!
  2. En sıkıntısını şöyle anlatayım Bir kız&erkeğe aşıksındır Her neyse sana bir şey gösterir (komik olmayan) Sense gülmezsen senden nefret edecek gibi algılarsın ve şöyle bir şey olursun :)
  3. MrDojoR

    Kimin Yemeğini Yemek İsterdiniz?

    Sanji veya Soma'nın hatta Shokugeki no Souma serisine atlamak isterim Toriko'dan bahsetmeye bile gerek yok ahh karnım acıktı...
  4. MrDojoR

    Beğendiğiniz AMV'ler :)

    (Fairy Tail) Tartaros Arc. AMV'si animenin Zero'yu saymazsak son Arc.ı olduğundan dolayısıyla spoiler içeriyor.Ayrıca çok sevdiğim bir AMV'dir.
  5. MrDojoR

    İlk İzlediğiniz Anime?

    Kuzenim başla başla diyordu sonra steins gate izletti bana beğendim ama unuttum gitti sonra tabii önceden altyapı vardı Avatar,bakugan,pokemon,doremon vesaire ardından 3 yıl sonra olan geçen sene tekrar sao ile başladım
  6. MrDojoR

    Discord sunucusu açıldı

    Ne güzel
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.