Jump to content

slimjack

Üyeler
  • İçerik sayısı

    933
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    4

slimjack kullanıcısının son zaferi 30 Nisan 2019

slimjack en beğenilen içeriğe sahiptir

slimjack hakkında

  • Doğum günü 04/21/1989

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Konum
    Evrenin merkezinde nirvanaya ulaşmaktayım..

Kişisel Bilgiler

Son profil ziyaretçileri

14635 profil görütülenme

slimjack üyemizin başarıları

Hakkında

Selam ziyaretçi ben Hakan :)

 

Herkes gibi hakkımda kısmını öyle cafcaflı yazılar ile donatmayacağım. Zaten çok fazla söylecek birşeyimde yok :) Bilinçli olarak oratalama 10 yıldır anime takipçisiyim. Bilinçsiz olarak izlediğim ilk anime sanırım Transformars'dır 6 yaşımdaydım hiç unutmam :D, ondan sonrada Pokemon'du. Bilinçli olarak ise izlediğim ilk anime Basilisk'tir :) Favori animelerimi buraya yazmaya kalksam bu sayfanın sonu gelmez :D Çünkü yüzlerce izlediğim animelerin içerisinden onlarca favorim diyebileceğim animelerim vardır. Hatta bazılarının isimlerini bile unutmuşumdur :) Benim için Anime bir yaşam tarzıdır diyebiliriz. Çünkü animeler sıradan çizgifilmler gibi değildirler. Eğer içeriğini güzel takip ederseniz onlardan öğreneceğiniz birçok şey vardır. Her daim yaşama dair gizli mesajlar verirler. Öyle ki hayata daha farklı pencerelerden bakmaya başlarsınız :)

 

En çok sevdiğim türler ecchi ( bu arada ecchi master olarakda bilinirim  :smoking2-onion-head-emoticon:  ), aksiyon, bilim-kurgu ve fantastiktir. Ancak akisyon-romantık yada hafif drama türlerinide izlemişliğim vardır :)

 

Anime hayatım haricinde çalışan, single takılan, fantastik roman okuyan, ara sıra sevdiğim filmleri sinemada izleyen ve işten arkadaşlarla ara ara tiyatroya giden birisiyim ^_^ Haa birde iyi bowling oynarım B)

 

Son olarak forumdakilerle beraber birşeyler yapmaktan çok zevk alıyorum ^_^ Özellikle bu son zamanlarda kurduğumuz TürkAnime Tv Oyun Kulübünde olmaktan çok mutluyum. Umarım hep böyle devam eder :rolleyes:

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.