Jump to content

muratsev14

Üyeler
  • İçerik sayısı

    21
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

muratsev14 hakkında

  • Doğum günü 06/11/1994

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male

muratsev14 üyemizin başarıları

  1. muratsev14

    Akame ga Kill'den Yeni Tanıtım Videosu

    Çevirmen arkadaşa tşkler ilgilendiği çin bu seriye...
  2. Diyebileceğim şeyler : anket güzel olmus yapanın eline sağlık... ama benim görüşüm; animelerdeki karakterlerin yasaması ya da yaşadıklarına inanılması önemli olan değil sadece onları izlerken birşeyler (mimik, hal , hareket, konuşma tarzları) alabiliyorsak onlardan ya da kendimizden küçük bi parça bile görebiliyorsak bile bana yeter...Günlük hayatımda karşıma cıktı diyelim öle biri ne mi yaparım :blink: :) :lol: :D yüzümdeki ifadeler böle olurdu herhalde.Ama herkesin fantazi dünyası olduğu gibi benimde var.İzlediğim animelerde nerdeyse tüm karakterlerin benzer özellikleri var.Hepsinin içinden birini seçmek çok zahmetli iş valla :P o yüzden birisini dahi yazmıcam :hehe-onion-head-emoticon: Oh içimi döktüm valla spoilere ona göre spoilere bakın biraz da utandım doğrsusu :embarrassed4-onion-head-emotico
  3. muratsev14

    ( 13 / 13 ) Gokukoku no Brynhildr

    İzleyenecek bir seri gibi duruyor.Zaten bir sürü anime finalleri verildi :wacko: zamanlaması iyi oldu :) Şimdiden kolay gelsin.
  4. muratsev14

    ( 13 / 13 ) Da Capo II

    6 bölüm kaldı ama bekleyemedim başlıcam cevirmenlerimize ve düzenleyen kişimize tşkler, elinize sağlık.
  5. muratsev14

    Anime İstek ve Önerileri

    Güzel mi çizimlerden pek anlamam ama death note a benzediğini düşümdüğüm Shiki yi izlemni öneririm.
  6. Aynen katılıyorum . Hele mahou sensounun finali neydi ya kafam allak bullak oldu. Bunların haricinde sıralamyı hazıryan arkadaşa tşkler.İnsanlara öneri vermenin güzel bir oluyor bu da :)
  7. Herkesin eline sağlık bellli ki herkes kendi eserinin üzerine titremiş.Hepsini gezerken çok eğlendim güzel yarışmaydı adminlere tşkler bunun için. - Aniki D. Ahmet - hepsinde bi güldürü öğesi vardı ama bu admınkinde bi ayrıydı bnce türkanimenin logosundaki kız olduğunu okuyunca ee hikayenin gerisinde iyiydi kurgu en cok buna gülmüştüm o yüzden sana verdim kardeş kanamadın canın sağ olsun ben yapmamış olduğum halde senin yerine de üzüldüm.Laf fazla uzadı :rolleyes: Herneyse herkesin yeteneklerinin gelişmesi dileğiyle saygılar :ph34r: Kazanan arkadaşı tebrik ederim bu arada söz arasında unuttum :unsure:
  8. Tanıtım çok güzel olmus.Yorumlar birbirinden eğlenceli okurkeen dürekli bi gülümseme vardı yüzümde :) Ayrıyetten belirtiyim o tanıtımdaki son spoileri iyi olmus bende izlemiştim ama belki kacırdığım bir sahne vardır diye bakıyım dedim :ph34r: ama :blink: :blink: :blink: :mellow: :mellow: :mellow: :lol: :lol: :lol: :D :D :D sırayla yüzümdeki ifadeler oldu.Tşkler başka tanıtımlarını da bekleriz ;)
  9. muratsev14

    ( 12 / 12 ) Busou Shinki

    Çeviriler için tşkler 1 bölüm cevrilmemiş sadece ama o da tuzu biberi olsun :)
  10. muratsev14

    Kanojo ga Flag o Oraretara

    Güzel bir seri olcak.Bu harem animelerinde nedense erkek karakteri posterden nerdeyse şutluyacaklar :D aklıma gelince güllmemi durduramıyorum :)
  11. muratsev14

    Hikigaya Fansub

    çevirilere birazcık daha özen gösterilmesi gerektiğine inanıyorum.Siz de dikkat ediyorsunuz bunu iyi biliyorum ama demekden zarar gelmez calışmalarınızda başarılar.
  12. muratsev14

    ( 23 / 20+ ) Nisekoi

    mangasından biliyorum bunu cok güzel bir seri olacak cevirmenlerine şimdiden cok teşekkürler :)
  13. muratsev14

    Yu-Gi-Oh!’a Yeni Tv Serisi Geliyor

    Ben dahaden gxden gidiyorum ama 5d - zewal - duyduğuma göre 1. ve 2. serilere göre kötüymüş iyileştirlerse durumlarını süper olur :)(
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.