Jump to content

cihatman

Banlı Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

cihatman hakkında

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi

Son profil ziyaretçileri

1059 profil görütülenme

cihatman üyemizin başarıları

  1. cihatman

    Cico Fansub

    Eğer üsteki resimi diyorsan ben eklemedim diyeyim bide @Pelin -__- Hesabınızı sadece fansuba karşı yorum yapmak içinmi açtınız ? Edit:Kayıt tarihine baktım olmuş ama tek yorumlarınız buraya :D [Kafamda deli sorular :D] Neden bu kadar takmış durumda anlamadım buraya karşı ^^ Tekrardan Hayırlı Olsun ^^ çevirilerinizi bekliyorum dört gözle 3 yıllık fansub sahibiyim böyle mal görmedim demeyeyim hadi :D :)
  2. Evet Arkadaşlar Bu Site 08 Ocak 2013te Her Yerde Tanınan isim Olarak cihatman Nam-ı Diğer CiHaT İsimli 1 Kişi Tarafından Açılıp Kurulmuştur.Çalışmalarımı İzliyorsanız Eğer Size Keyifli Seyirler Dilerim www.cicofansub.com
  3. http://cicofansub.com/2015/07/19/school-days-incelemem-2013-de-yazdim-uzun-suredir-yazi-yazmadim-diye-ekliyorum-diyeyim/ ben incelemeyi senenin başında yapmıştım benimkinden çalınmış la bu :o :smile_artiz: :smile_artiz: :smile_artiz: 2013 te :o Makoto yaptığı hataların farkına varıp adam oluyor. Benimki: Yanlız Bu Diziyi Ben Dün Tekrar Bitirmesini Yaptım Gibi Diyebilirim Bu Yorumumda Biraz Değişiklik Yapayım Gibi.Adamımız (İtou Makato Ana Karaketere Söylediğim Söz (Lakap Gibi)) 11.Bölümde Düzeliyor Sanırım Telefonla Kızları Arayınca Kimse Açmayınca Katsurayı Hatırlayınca Eski Günler Aklına Geliyor.Ben Ne Yapmışım , Eskiden Sadece Sana Bakmayla Yetiniyordum Diyor Sonrada 12.Bölümde Sekaiye Ben Kotonohayı Seviyorum Diyor Ve Ölüyor. her izleyen üzerinden karakterlere bayağı bi sövüyor en kötü sonla biten anime diye ün yaptı iyice :D bide ben hiç sövmedim la bu animeyi izlerken anime diye sövmem gerçek olsa söverdim tüm karakterleri beğendim la ben :) Şimdi makoto Kotonoha'nın duygularını anlayacak kadar zeki bir çocuk değil bu belli. Bazı sahnelerde zaten beyniyle kontrol edilmiyor o derece. Bence fazla tahrik oldu ve kendini durduramadı. Bu kadar basit. bide bu yorum benim incelememe ters, Zeki değil mi la bence tam tersi herif zeki :D bir kızı bulduktan sonra diğer kızlarıda elde etmeye çalışıyor zeki olmasa bunu yapmazdı, herif keyfine bakacak kadar zeki bence ama kötü tabi kızlarla ilgilenmiyor bi ara :)
  4. cihatman

    Anime Beğeni Analizi (7)

    Mesela benim sevdiğim seriler pek yok burada la top listelerinde :D
  5. cihatman

    Sizde Death Note olsa kullanır mıydınız? neden?

    Light ile aynı düşünüyorum diyeyim :) Dünyayı kötülerden temizlerdim :) B) B) B) ^_^
  6. cihatman

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Shuffle Memories :) :) :)
  7. cihatman

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Anime seyretmedim :D
  8. L nin Finali Olursa İyi Olur Bu Sefer :) Bekliyoruz :)
  9. Yok Bişey Düşünmüyom :)

  10. Kafam Boş Şuanda :)

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.