Jump to content

darkreaper07

Üyeler
  • İçerik sayısı

    209
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

darkreaper07 kullanıcısının paylaşımları

  1. darkreaper07

    Pokemon The Origin ile Yeniden Doğuyor

    Oyunu kadar iyi olmasını umuyorum. Red'le oynamak çok zevkliydi. :D Onu bir anime karakteri olarak görmek gerçekten çok iyi olacak. Bu arada Pokemon, Pocket Monsters'ın kısaltılmasıdır. Çoğu kişi pokemonu animeyle tanıyıp değerlendirdiği için günümüzde ilgisi azalmakta. Bence bu oyunların satışının artmasına da yardımcı olabilir. Zaten Pokemon X-Y satışına yakın başlıyor seri. :D
  2. Batman daha psikoloji ağırlıklı, daha yetişkin bir yaş kitlesine hitap ediyor. Bence batmani ünlü yapan en önemli şeyse bütün savaştığı kötülerin kendisi gibi biraz deli olması.
  3. Çizgi romanını güzel Spider-man'in. Çizigi romanı okumuş olan Andrew Garfield gibi bir oyuncunun bu karaktere bürünmesi büyük şans. Asıl kötü olan taraf hikayenin çok kaliteli olmaması. Bu arada herkes Marry Jane'nin Spiderman'in ilk sevgilisi olduğunu düşünüyor. Ama gerçek şu ki ilk sevgilisi Gwen Stacy olmuştur. Ayrıca Gwen Stacy, Black Cat(kara kedi-felicia hardy) değildir. Gwen az bilinmesinin sebebi çoğumuz daha doğmadan önce green goblin tarafından öldürülmesidir.
  4. darkreaper07

    Pokemon XY Tv Serisi Duyuruldu

    Mangasını ya da oyunu animeye uyarlasalar çok daha iyi olurdu. En azından kaliteli birkaç dövüş görürdük (Red vs Gold gibi). Bu arada bu 6. sezon değil 6. generation(region da ayrıca). Gen 6 pokemonları çok iç açıcı değil.(özellikle starterları çok dandik) Pek de çok şey beklemiyor insan!
  5. darkreaper07

    Favori Espadanız Hangisi?

    Yorumun için saol. Ben de Stark'ı severim. Ama harcandığını düşünüyorum. Eğer animede gösterilen gerçek güçleri ise Barragan Stark'I yenebilir.
  6. Herkes Naruto'dan bir anket açmış. Ben de Bleach'i deneyeyim istedim. :D Eskiden Espada olanları eklemedim. Arrancar Saga sırasında Espada olanları bıraktım.
  7. Evet Naruto'dan başlatılmamalı. One Piece izlesin. Sonra diğer animeleri daha hızlı izler. Ben de OP'dan başladım. :D
  8. darkreaper07

    En Zeki Anime Karakterleri

    Lelouch vi Britania-Code Geass L-Death Note Urahara Kisuke-Bleach. Lelouch'taki zeka kelimelerle anlatılamaz zaten. :D
  9. Eline sağlık çok iyi olmuş! :D
  10. darkreaper07

    Anime Karakter türünüz

    %60 Dandere, %40 Meganekko'yum! :D
  11. darkreaper07

    2013 Yaz Sezonunda Yayımlanacak Animeler

    Code Geass Boukoku no Akito 2 çıkacak! İnşallah diğer bölümler daha hızlı çıkar.
  12. Keşke kaliteli PS3 emulator olsa da oynasak... :D
  13. darkreaper07

    En Sevdiğiniz 10 Havalı Anime Karakteri

    1-Lelouch vi Britania(Code Geass R1-R2) 2-Urahara Kisuke(Bleach) 3-L(Death Note) 4-Hyoubu Kyousuke(Zettai Karen Children Unlimited) 5-Erza Scarlet(Fairy Tail) 6-Alucard(Hellsing) 7-Roy Mustang(FMAB) 8-Saber(Fate Stay Night/Fate Zero) 9-Shiohouin Yoruichi(Bleach) 10-Mirajane Strauss(Fairy Tail)
  14. darkreaper07

    Iron Man Animesi İddialı Geliyor

    Çizgi romandan dolayı Iron Man'den nefret ediyorum ama yine de izleyeceğim. Bu aralar Marvel bayağa anime çıkardı. Örn: Blade, X-Men vb. Bu arada oradaki kötü karakter kim? İlk başta Ultron zannetim ama o değil sanırım
  15. darkreaper07

    En İyi Bleach Açılışları

    (Opening 13)Ranbu no Melody çok güzel. O zaten en sevdiğim opening. Özellikle Full versiyonunu severim. Onun dışında İchirin no Hana'yı(Opening 3) da seviyorum.
  16. darkreaper07

    En Sevdiğiniz Pokemon?

    En güçlüsü şu anlık açıklanana göre Arceus'tur. çünkü evreni ve diğer pokemonları yaratan odur. :D
  17. darkreaper07

    En Sevdiğiniz Pokemon?

    Arceus. Filmini izlemeyenler izlemeli. Pokemon evrenin tanrısıdır. İlk pokemon. İlk varlık. :D Ama Mewtwo, Mew vb. efsanevi pokemonları da severim.
  18. Bir daha ki sefere Kirito'yu yapabilirsin. :D
  19. Çok sevmesem de Aizen(Bleach) http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110708235849/bleach/en/images/a/ab/Aizen.png Jellal-Gerard(Fairy Tail) http://1.bp.blogspot.com/-X7ekDFfrjho/TaqbtdjblJI/AAAAAAAAAQo/bQkzQGEhbhU/s1600/gerard%2Bsmile.png Alucard(Hellsing) https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ-52wu00BYbeLrlK9NOMjoXLkoIDBn9E_LJkeIoFssia6leJoY Ichigo(Bleach) https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRpivEDPdBY6Ve7A2NP08vUmr7_YytCmBrh-xJYjUzRlwGEC7tZ Lelouch vi Britania http://nd03.jxs.cz/653/069/792b9ad96a_66963372_o2.jpg Light(Death Note) https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR8Fm0BpkN-8cLwY8-k3m20pMdz5vG4DQd-drQc4WJ3iT9nNtpxRg Minato(naruto) http://st.gdefon.ru/wallpapers_original/wallpapers/414311_minato_4_xokage_2000x1500_(www.GdeFon.ru).jpg Gigamish(Fate Zero) http://chikorita157.com/wp-content/uploads/2011/12/fatezero-ep12-scr1.jpg Şimdilik benden bu kadar. Dante'yi herkes koyuyor diye koymuyorum. Zaten herkes onun ne kadar karizmatik olduğunu biliyor. :D Not: Yenisi için aynısını söyleyemeyeceğim.
  20. darkreaper07

    Naruto Manga 618 (Ağır spoiler içerir.)

    Orochimaru shiki fuujin'in etkisini ortadan kaldırıp ardından Shiki Fuujin'le mühürlü olanları diriltti. Ama shiki fuujin'in uzumaki maskesiyle ne alakası var anlamadım.
  21. darkreaper07

    Karne Notlarınız ?

    Lise 1 ve hepsi 5(kısaca takdir)! :D İnşallah gelecek yıllarda değişmez.
  22. Beni de al. Ne de olsa severek okuyorum! :D
  23. Beni de ekle! Code Geass çok güzel bir seri. Lelouch da çok kaliteli bir karakter. :D
  24. darkreaper07

    One Piece 3D2Y (Spoiler İçerir)

    o sanji diil mi?
  25. darkreaper07

    Kızlar ne tarz erkekleri sever?

    Gerçek hayatta işe yarar mı bilmem ama animelerde zeki ve havalı tiplerin peşinde çok kız oluyor. Örnek: Kirito, Light, Lelouch :P
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.