Jump to content

Paprika

Üyeler
  • İçerik sayısı

    2341
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    9

Paprika kullanıcısının son zaferi 2 Kasım 2013

Paprika en beğenilen içeriğe sahiptir

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi
  • Konum
    Pluto

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Paprika üyemizin başarıları

  1. Paprika

    Visual Novel için çizim partneri

    Ben daha çok Ren'py den yapmayı düşünüyordum ama novelty'i de indirip baktım sample'lara ormandır gökyüzüdür o tarz şeyleri kullanabilirim. Tavsiye için teşekkürler.
  2. Paprika

    Yaoi Fc (+15)

    Fujoshi ablalarım Super lovers izlerken fark ettim bayağıdır yaoi manga okumuyorum, okuyacak güzel manga bulamıyorum. Şöyle trajik konulu bildiğiniz güzel mangacıklardan var mı? Sunağımı da koyuyorum
  3. Paprika

    Visual Novel için çizim partneri

    İşte zaten arka plan çizimleri de olduğu için biraz sıkıntılı :D Karakter çizimini bir şekilde ben de çıkartabilirim belki ama biraz daha çok yönlü bir çizere ihtiyacım var.
  4. Paprika

    Visual Novel için çizim partneri

    İvit ivit. Tabii arka plan da çizilecek
  5. Paprika

    Visual Novel için çizim partneri

    Yani elektronik ortamda yapılan çizim. Genelde bir tablet yardımıyla yapılıyor.
  6. Paprika

    Visual Novel için çizim partneri

    İletişime geçeyim, teşekkür ederim. Aslında belki gerekmiyordur dijital ortamda olması ama öbür türlüsü hiç bilmediğim bir şey olduğu için kalkışmadım. Programlar için teşekkür ederim.
  7. Visual Novel için çizim partneri Merhaba arkadaşlar. Öncelikle böyle bir konuyu Fan Art başlığı altında açmam uygun düşüyor mu bilmiyorum onun için baştan moderatörlerden özrümü dileyerek gireyim. Bir kaç sene içinde bir visual novel çıkartmayı düşünüyorum ve bunun için bilgisayar üzerinden çizim çalışmaya başladım ancak tabletsiz bunun biraz zor ve zaten uzun olan bir süreci daha da uzatacak bir girişim olduğu kanaatine vardım. Bunun için graphic art konusunda kendine güvenen ve çizim konusunda beraber çalışmak isteyen arkadaşlar varsa öğrenmek isterim. Yalnız, ben çizim konusunda yardım edebilirim ancak bir projede yer almak istemiyorum diyen varsa o da kabulümdür. Sadece çizim ve photoshop üzerine program önermeniz bile çok yardımcı olur.
  8. Paprika

    Death Note 2016 Filmi Duyuruldu

    Sitede, haberin resmini görerek "What the f....?!" diyerekten geldim. Çok komik olurdu o ikisi gerçekten oynasaydı. Ay nedense hâlâ gülesim geliyor :D Gerçi ben animelerin live actionlarında Amerikalı oyuncuların oynaması taraftararıyım çünkü çizimlere daha çok benziyorlar. Yine de Robert Pattinson :lol2-onion-head-emoticon: O resim.. :evil-smile-onion-head-emoticon:
  9. Jormungand'dan Koko ya da tabii ki Hoozuki. :embarrassed1-onion-head-emotico İki şekilde de ya şeytan olacağım ya da şeytan kadar tehlikeli nihehe çokoş.
  10. Paprika

    Japonca Sınıfta Kullanılan Kelimeler

    Her biri için yeni konu mu açacaksın dostum?
  11. Paprika

    Osoi Subs

    Ne güzel de bir mantık o öyle :D Ama bu yorum aklıma Homunculus'u getirdi. Çevirisi gerçekten çok zor, sayfalar dolu dolu. Ve çok sağlam manga.
  12. Paprika

    En Sevdiğiniz Piskopat Anime Karekteri

    Söylemek istediklerimin bir çoğu yazıldığı için buraya yazılmayan bir favori karakterimi söyleyeyim bari. Jormungand'dan Koko Hekmatyar. Animenin karakterlerinin hepsini severim ama Koko'nun yeri pek ayrı ya. Tekrar izleyesim var zaten şu aralar. Her name is Koko she is loco :evil-smile-onion-head-emoticon:
  13. Gerekli olan her şeyi yapmaya üşenirim, söz konusu sorumluluk olunca ölene kadar erteleyebilirim ya da sorumluluk beni ezip öldürene kadar. Onun dışında nerede gereksiz şey, içimden geliyor yapmak. Üşenmiyorum onları yapmaya. -_-
  14. Paprika

    Küçük Kardeşimin Yamyam Abisi | 3. Bölüm

    Bazı yerlerde ilgimi kaybetsem de kelimelerin çok akıcı, biraz dikkat dağınıklığı sorunum olmasaydı büyük ihtimal hayli severdim. Forumda pek aktif olmasam da girdiğim vakitlerde hikâyenin devamını okumak isterim. Umarım yakın zamanda bölümleri eklersin.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.