Jump to content

veritas

Üyeler
  • İçerik sayısı

    642
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    4

veritas kullanıcısının son zaferi 8 Mart 2018

veritas en beğenilen içeriğe sahiptir

6 Takipçi

veritas hakkında

  • Doğum günü 11 Ekim

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

63657 profil görütülenme

Tek durum güncellemesi

Tümünü görüntüle: veritas

  1. Bleach incelemesi, tanıtım tadında gelmiştir. https://sonsuzedit.blogspot.com.tr/2018/03/bleach-inceleme.html

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      Rukia'yı çok severdim bende özellikle İçigo ile dalaşmaları çok hoşuma gidiyordu.İçigo zaten ana karakter olduğundan otomatikmen seviliyor yan karakterlere gelirsem Orihimeyi Renji'yi Nel'i Riruka'yı Hanatoro'yu Ashido Kano'yu , bunlardan Hanatoro'nun ayrı bir üzerine gidilse güzel olurdu diye düşünüyorum çok ilginç bir karakterdi o Ashido Kano'da zaten bir proje idi öylede kaldı.Ben Bleach mangasının son sayılarını okudum animesi gelmeyeceği için ondan önceki sayılara öylesine bir bakmıştım okurken çizim kalitesinin düştüğünün anlamıştım ama benim çizimden çok son arc puffff bak oldu bitti diye bitmesi çok sinir etmişti.Bleach sonu öyle bir şey ki, ne neden bitti ,ne neden oldu ,ona ne  oldu, şuna ne oldu ,hepsi havada uçuşan bir son sıfır cevap binlerce soru , sanki bir son değil yani git sor bleach fanlarına bleach bitmedeki der sonu yok çünkü cidden serinin.Birde Bleach yeri ayrı bende Tv izlemiştim ben animeyle ilk tanıştığım -bilinçli olarak- çünkü alt yazılıydı ve japonlara ait bir şeydi tvde gördüğüm çizgi filmler gibi dublajı yoktu çizimleri farklıydı.İçigo dünya ya gelen bir menos grandeyi kesiyordu ağızımdan salyalar aka aka izledim çünkü ben hep böyle bir seri arıyordum aksiyon ve süper gaza getiren bir seri 2 haftada sabah akşam bleach izledim deli gibi bitirdim seriyi sonra zaten diğer animelere geçtim o yüzden yeri ayrıydı Bleach'in bende ilk bilinçli animem olmasa belki bende çok sert eleştirirdim ama kıyamıyoum yeri ayrı.

       

      Japonların karınca misali sürekli çalışma temposu olayını sevmiyorum,kurallarını da sevmiyorum en nihayetinde insansın sen insan hayvan değil sadece yaşamı sürdürmekten başka ihtiyaçlarında var, öyle köle gibi çalışmak çalışkanlık değil köleliktir.Shounen jumpdan da nefret ederim ilk beelzebub iptal ettiklerinde bu nefretim başlamıştı çünkü merak ettiğim serinin sonunu göremedim aynı şey Bleach'te de de oldu ve dua edelim ki OP her ne kadar bleach kadar değerli olmasada gözümde umarım aynı sonu yaşamadan biter.Ayrıca Japonların sürekli abi para kazanamıyoruz satmıyor bleach bleach para getirmiyor gibi ağlamalarınıda mantıksız buluyorum.

    2. veritas

      veritas

      İşin özeti aslında şu. Adam çalıştığı yeri sevmemiş. Ne editörle anlaşabilmiş ne jump'la. Dolayısıyla 15 senelik seriyi 3 haftada bitireceksin dediklerinde adam çakıldı. En iyi yazara bile bunu desen çakılır zaten. Belki Kubo'nun egosu belki gerçekten editör ve Jump istikrarsızlığı bilemeyiz ama sonuçta bela geliyorum demiş. Yorumun için teşekkürler bu arada.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.