Jump to content

kangal.2323

Üyeler
  • İçerik sayısı

    13
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

kangal.2323 üyemizin başarıları

  1. Manga 525 te sen ölüme yaklaştıkça zincirlerini kırıyorsun daha da güçleniyorsun dedi sizce Zarakinin asıl gücü ne kadar ve zampaktou sunu kullanır mı?
  2. kangal.2323

    Bleach' ın en karizma karakteri kim ?

    En iyi zaraki (dövüşürken ölürsem gülerek ölürüm) cu söz yeter
  3. kangal.2323

    Öldürme Sanatı ? (Manga Spoilerı İçerebilir)

    Olum uçtunuzmu siz zaraki de shikai falan yok 11. takımdan yumichika (kaptanım ve ben sadece irade gücüyle dövüşüyoruz) demişti nerenizle izliyorsunuz siz ayrıca zaraki şu haliyle tam güçte değil hatırlarsanız ichigo yla dövüşünde (dövüşte kendimi tutmak gibi bir huy edindim yoksa rakipler çok kırılgan oluyor) demişti.
  4. kangal.2323

    Öldürme Sanatı ? (Manga Spoilerı İçerebilir)

    Bence Zaraki her sinigami gibi bir eğitim alacak yani kılıç kullanma , dövüş teknikler , reiatsu sunu kontrol etmeyi , zampakto suyla iletişime geçer diyeceksiniz nasıl yapacak kısa sürede şöyle açıklayayım adam sadece yetenekle kaptan oldu.
  5. kangal.2323

    Sizin Zampaktou'nuz ?

    Benim zampaktou mun sadece ruh gücümü katlamasını isterdim 20 katına çıkarsın bankai de ise 100 katı olsun
  6. kangal.2323

    Bleach

    Bence zaraki bir ara yenilir gibi olucak tam ölürken zampaktosu benim adım ..... diyecek zaraki de ........ diyecek ve sonunda IT`S A SHOW TIME
  7. Bence zarakini bankai sini gücü adam havaya girdikçe gücünü çoğaltabilir ve zaraki yenilmez olur :)
  8. kangal.2323

    animedeki adamın gucüne sahip olmak

    Zaraki nin gücüne sahip olmak isterdim.Ama ben bankai ye kadar çıkardım onun gibi aylak aylak dolaşmazım sonra yamamoto yu indirip ben geçerdim yaşasın kötülük :)
  9. kangal.2323

    Bleach Animede Kesin Bitiş Yaptı !!!

    Bitmeden bir zarakinin zampaktosunu görebilsek
  10. kangal.2323

    En Heyecanlı Dövüş

    bence Zaraki vs Naitora
  11. Zaraki hızlı koşu zampaktosunun adını öğrenir bankai ye falan gerek yok zaten onun yerinede madarame 11. takım kaptanı olur düzende bozulmaz ama zaraki baş komutan olursa düşmanların vay haline havaya girdi mi yargısız infaz:)
  12. kangal.2323

    Zapaktousu olursa ne olur??

    Zaraki bence kesin yamamoto yu kesin yener zaten reatsu olarak mütiş üstüne bi o kadar zampaktosu nun reatsusu bi de özellik tmm hele bankai ye geçerse bence ss nin yapısı aşırı yüklenmeden bozulur animede mangada biter :)
  13. kangal.2323

    Bleach - Bankai Yaratma

    Adı: İntikam kurdu Çağrılışı: Evreni korkudan titret İntikam kurdu Özelliği: Bankai de üzerime kurt postu geliyor ve kılıcım ise bie kurt sürüsüne dönüşüyor.En önemlisi ben ölürken kılıçım kurda dönüşüp intikamımı alıyor yani her iki türlüde rakibi ölüyor.Kaçış yok :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.