Jump to content

Zéttai

Üyeler
  • İçerik sayısı

    110
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

3 Takipçi

Zéttai hakkında

  • Doğum günü 11/15/1996

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male
  • Konum
    Space

Son profil ziyaretçileri

793 profil görütülenme

Zéttai üyemizin başarıları

  1. Zéttai

    En Çok Kullandığınız Siteler ?

    google gibi klasik siteleri saymazsak, duolingo (gercekten muthis bir dil ogrenme sitesi) zerochan (anime fan artlari uzerine guzel bir site) peacefansub (bu bir yil boyunca sinav yuzunden giremeyecek olsam da kaliteli bir anime fansub sitesi) eksisozluk (arada aklima bir konu hakkinda ilginc dusunceler gelirse falan yazarim, arada sirada yazilanlari okurum) mangaturk (forumunda takilirim arada ve manga okurum) turkanime (anime izlemek ve arada forumuna bakmak icin) facebook (arkadaslar falan) deviantart (fantastik temali resimlere bakiyorum genelde. iron throne'u cizen bir eleman vardi adini hatirlayamadim ama onun resimleri super. donanimhaber (sistem tavsiyeleri konusuna bakarim seneye icin) coursera (su an icin ders almiyorum ama seneye baslayacagim. cok kaliteli bir lisans sitesi, michigandan falan hocalar anlatiyor dersleri) spotify (evet site degil program biliyorum -.- bu programda premium uyelik aldim ve inanilmaz kullanisli herkese tavsiye ederim. hem telefondan hem pcden kullaniyorum) pandora (bir muzigi begenirsem buradan radio olusturup o muzige benzer muzikleri buluyorum) dizist (torrentle ugrasamadigim zamanlarda dizimag artik aramizda olmadigi icin buradan dizi izliyorum) thepiratebay (torrent indirmek icin zamundaya alternatif) nyaa (bu da ozellikle animeler icin guzel bir torrent sitesi) reddit (bir 4chan degil tabi ama mizah disinda da genis bir arsivi var. ingilizcem yettigi olcude bakiyorum) wikipedia youtube aklima bunlar geldi.
  2. Zéttai

    Animelerin nefret ettiğiniz ve sevdiğiniz yönleri

    Anime fizik yasalarından nefret ediyorum milleti heyecanlandırmaya çalışıyorlar sanırım ama sadece sıkılıyorum ben. Birde önce alaya alıyor öldürebilecekken öldürmüyor sonra yenilmeye başlayınca o çok güçlü falan diyorlar. Dövüşün içerisinde çok fazla konuşuyorlar ve bazı sahnelerde güldürmeye çalışıp sadece sıkıyorlar.
  3. Zéttai

    Telefon döngünüz nasıldı ?

    Siemens modelini hatırlamadığım bir telefon-Nokia 5700 xPress Music :wub: - Nokia X6 - iPhone 4s 32 GB
  4. Genel olarak bir anime söyleyemem ama bazı animelerin bazı arclarının tek oturuştu 30-40 bölümünü izlediğimi bilirim.
  5. Fanboyluk yapmaya çalışıyordum :D
  6. Zéttai

    Bir Aceminin Çizimleri

    Yeni çizimimi yarın ekleyeceğim yine istediğim gibi olmadı ama umarım beğenir ve eleştirirsiniz. Teşekkürler Ji-Sama :D Edit 03.07.2013 Merhaba arkadaşlar, bu aralar yazmam gereken makale tarzı saçma bir şey var cumartesi gününe kadar onunla uğraşmak zorundayım o yüzden yeni resmi cumartesi ekleyeceğim sanırım.
  7. Zéttai

    Fairy Tail

    Bence çizim, karakterler ve dövüşler olarak güzel dediğim gibi ama efektleri çok yapmacık, konuyuda biraz çocuksu buluyorum. Efektleri sevmememin sebebi sanki winx falan gibi arkada semboller çıkıyor ortaya çık falan siyor arkaplan komple efekte boğuluyor, one piece veya guilty crown efektlerinden sonra kötü.
  8. Şimdi otaku diye kendini tabir etmeye çalışan bliççi çocuklara acıyorum. Asıl otakular belli bir yaşa gelmiştir, en az 40 a yakın bilindiklerin dışında anime bitirmiş ve hepsi hakkında çokça fikir sahibi olmuşlardır. Gantzın mangasını okumuşlardır :D 2010 sonrası animelerle otaku olunuyorsa buyrun olun. Ama eskiden tsubasa, shaman kingi heyecanla izlememiş biri zor otaku olur.
  9. Özellikle düşünce ölmeme yasası -.- ileride bir anime yapımcısı olabilirsem (!) en önemli karakterleri düşürterek öldüreceğim hep. Birde bana göre kaba ve gereksiz konuşan adam yasası var bunlar hep sıradan köylü veya güçsüz ve önemsiz kişiler oluyorlar.
  10. Zéttai

    En güçlü karakter sizce kim?

    Zeref ve Mavis saymazsak Makarovdur sanırım. Yada hadesti galiba oda olabilir. Bak jellalde olabilir :D
  11. Zéttai

    Fairy Tail

    Savaş ve karakterler harika, konu ve efektler çöp.
  12. Zéttai

    Ünlü Olmayan Güzel ve Ünlü Olan Berbat Animeler

    Gantz mangası pek bilinmez ama müthiştir, Naruto: Normal naruto konusu ve dövüşler olarak bence harika bir animeydi, Shippuuden ise başlarda çok güzeldi ama pain dövüşünden sonra toparlayamadı ve mangasıda dahil olmak üzere batırdı.
  13. Zéttai

    Resim Çalışmalarım

    Şart değil ama birçok avantajı var, tabi kalemle çizmek kadar kolay olmuyor en başta. En azından ben böyle biliyorum Mark Crilley diye bir adam var kağıda çiziyor hep ve grafik tabletle kimsenin yapamadığı şeyler çizebiliyor.
  14. Zéttai

    Bir Aceminin Çizimleri

    Teşekkürler, bu gün yada yarın yeni çizim eklemeye çalışacağım.
  15. Zéttai

    Bir Aceminin Çizimleri

    Öncelikle ikinizede teşekkürler, bende herkes gibi küçüklükten beri canım sıkılınca bir şeyler karalarım ama ilk kez çizime ilgi duymaya başladım ve son birkaç gündür çizim tarzlarını falan inceleyerek kendimi geliştrimeye çalışıyorum luffyi sornadan ekledim zaten ayrıca ötekiler hayalimden, luffy bakarak çizilmiş bir resim orada ki siyah bölgeyi aynen boyadım eğer bu ustalıksa yapacak bir şey yok ama öyle olmadığını biliyorum. Madem her yorum yazan berbata takıyor başlığı değiştiriyorum arkadaşlar :D Bu arada yarın biraz daha gelişmiş bir şekilde karşınıza çıkmayı planlıyorum ^_^
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.