Jump to content

lovedrizzle

Üyeler
  • İçerik sayısı

    54
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

lovedrizzle kullanıcısının paylaşımları

  1. Shool days :p saka saka.. simdi kisiye gore degisir fakat ben mesela her animeyi begenmem. Mantikli bir senaryo icinde samimi kurgulanmis yapis yapis olmayan karakterler ve orjinal birseyler. secmeyi, ayirt etmeyi bilmeli.. Ornegin; Gerilim: another Gizem: zetsuen no tempes, another, tasogare otome x amnesia, CCS Dram: natsume yuujinchou, Ano hana Romantizm: kamisama hajimemashita, kimini todoke Aksiyon: D-gray man Fantastik: kuroshitsuji Komedi: beelzebub En azindan izlediklerim ve en sevdiklerim ( kurgusu, senaryosu, islenis tarzi, cizimi, karakter yapisi,mantigi vs ) bunlari oneririm
  2. bence o sahneyi nanaminin rüyası yapar yoluna devam eder bu yazarlar :D
  3. ahh ahh o sonla tomoenin geçmişine ve geçmişteki kadına bağlayabilsinler doğru düzgün yılın kahramanı ilan edicem onları :))
  4. arkadaşlar kamisama'nın mangasını okuyanlar vardır elbet.. peki sizce animede gösterdikleri son ile mangayı nasıl bağlamayı düşünüyor olabilirler? çünkü zaten mangada çok içerikli ve derin bir şekilde anlatılmış gizemi nerdeyse 12 bölümde sonunu bi güzel farklılaştırarak anlattılar.. aklımda deli sorular
  5. lovedrizzle

    Anime İstek ve Önerileri

    shikiyi çok duymaya başladım sanırım ona başlycam gerçi ghost hunttan hemen sonra shiki izlemek school days etkisi yaratır mı bilemedim şimdi :) arigatoo
  6. lovedrizzle

    Anime İstek ve Önerileri

    anime önerisi için konu açmıştım yasakmış burda yayınlanıyormuş ben 2 sene önce keşfetmişim burayı unutmuşum :)) arkadaşlar sizden ricam; bugüne kadar izlediğim animeler okuduğum mangalar içinde çook sevdiğim ve baş tacım olanlar olsada acaba ne olacak diye sormaktan kendimi alamadığım yada konunun işleniş tarzına, söylenilen öğretici, düşündürücü sözlere ve karakterlerin yapısı ve birbirleri arasında doğal bir iletişime sahip ( bunların hepsine bir arada sahip ) sadece bir kaç anime-manga izledim/okudum. bunlar; zetsuen no tempest : başladı ve bitene kadar aklımı bana geri vermedi :) ghost hunt : her yeni olayda bir çok teori kurdum yarısı çıkdı yarısında ' nasıl yani ! olamaz o.o! ' dedim. (mangası ciddi anlamda tavsiyemdir ) d-gray man: 100 bölüm ne ara bitti ama? diye 4 gün sonra üzüldüğüm anime. dönüp mangasına başladım tabi sürüklenip gidiyorum hala :) kamisama hajimemashita : gizem-aksiyon çok az olsa da ' bu mangaka işini biliyor' dediğim mangadır kendisi. nanami ve tomoeye sizi o acaip olaylar ve çizimleriyle öyle bir bağlar ki kendinizi başka bir odada bulduğunuzda ben buraya nerden geldim? dersiniz.. kısacası; gizemli, konu işleniş tarzı mantıklı, öğretici ve sürükleyici araya romantizmi de katabilirsiniz manga ve animeler istiyorum arkadaşlar çoooooook rica edicimm :)
  7. lovedrizzle

    Kamisama Hajimemashita 2. Sezon Duyuruldu

    ölebilirim şu an! :) mangasını ingilizce olarak takip ederken o da çevrilmemeye başlayınca deli gibi sitelerde özet ( summary of fans ) arayan biriyim ben! şu an evet, ölebilirim mutluluktan :)
  8. wow yamato nadesiko shichi henge'deki ana karakter ( kız ) tasogare otome x amnesia'daki yuukoya inanılmaz benziyor :) yamatonun konusu tam benim istediğim tarzda animesi de varmış hatta 25bölüm görünce gözlerim parlaldı fakat 2006 olmasına rağmen çizimi sanki çok da iyi değil gibi ? :/ çok teşekkürler önerin için ilk mangasından başlyp sonra animesine geçmeyi düşünüyorum süper :)
  9. fruits basketin animesini izledim sonra mangasından devam edip bitirdim çok güzeldir kendisi teşekkürler ama ciddi bir kaç öneriye ihtiyacım var :)
  10. arkadaşlar türkçeye .çevirilmiş olarak bildiğiniz iyi bir manga arıyorum.. saydığım özellikler hepsi bir arada olmak zorunda değil, ayrı ayrı da olabilir. eğer bildiğiniz ingilizce olup henüz çevrilmemişse bile tavsiye edebilirsiniz. şimdiden arigato minna :)
  11. lovedrizzle

    2012 En iyi İlk 10 Anime

    benim düşünceme ve hislerime göre ; 1- Kamisama hajimemashita .( klasik ama kesinlikle farklı bir kurgu, mangası harikadır ayrıca ) 2- Zetsuen no tempest ( müzikleriyle o mükemmel kurgunun birleşimi, mantık, yetenek, shakespeare, ciddilik ile yorumlanmış bir senaryo ne ararsan var olan hatta bence 2012nin en ciddi animesi ) 3- Tasogare otome x amnesia ( çok derin bir anime ilk beşde olmasının sebebi çok içten ve derin bir animeydi konu klasik olsa bile, duygu vardı ) 4-Natsume yuujinchou ( 4 sezonluk dram- fantastik benim elimi ayağımı kesen her anında huzurluca ağladığım süper bir yapıt . )
  12. evet kamisama hajimemashita bildiğim kadarıyla birinci chapter çevrildikten sonra bırakıldı. bende ingilizcesinde chapter 83deydim sonra ingilizcesi de durmuştu. sanırım baştan ele almışlar. animesi harikaydı fakat mangası olağanüstü :)
  13. tabi yuukonun etek uzunluğunun sebebini animeyi izleyenler anlayacaklar sonradan :)
  14. lovedrizzle

    2012 En iyi İlk 10 Anime

    saka mı bu :S daily lives sıralamaya giriyorda zetsuen no tempest, kamisama hajimemashita ve tasogare otome x amnesia gibi mükemmel animeler listede bile yok mu ?
  15. hah ! bana böyle tapınak koruyucu ruhlarla gelin :D bayılıyorum bu tarz animelere. hadi bakalım, çok meraklandım :)
  16. lovedrizzle

    Çizimlerim :3

    ilk başlangıç için çok iyiler ilerleyen zamanda daha iyilerini de çizebileceksin zaten el alışkanlığı şeklinde gidecek hatta :) ben denemelerimi paylaşma tenezzülünde bile bulunmadım iyi çizemiyorum işte kabul ediyorum :P ama bende da senaryo yazma yeteneği var ah bir çizebilsem küçük bir manga oluştururdum kesin :) <3 gerçekten orantılı birşeyler çizmeyi dene .. hatta bir A4 kağıdı yan çevirip bir an'ı çiz. mesela bir fotorafın rastgele yakaladığı bir an yada bir olayı canlandırırken donmuş bir an :) tebrik ederim ..
  17. lovedrizzle

    Kuroshitsuji Live-Action Çıkıyor!

    hihhh 2013ün en iyi haberi ! *.* ah sebastianım benim özledim <3 hem devam filmi gibi olacak süper ciel tabi olacak cielsiz olmaazz :) hep aklımda filmi çekilse nasıl olurdu die düsünüordum ve sabastianın rolünüde johnny depp yapar baskası yapamaz derdim .. :)) kuroshitsuji <3
  18. neden düşünüyorsun ki ? sadece basla .. pişman olmazsın :D
  19. bu eğer bir spoilerse spoilere almalısınn :) simdi gören sok olan falan olur kaos yaratmayalım :P
  20. haha yuuko mükemmeldiir ^.^ ben hah gerilim gizem animesi die basladım tamda beklediğim gibi çıktı dramı komediside yerindeydi ve cok derindi sonrala doğru bayıldım:) bunu sevdiysen sana natsume yuujinchou u da tavsiye ederim o da dram komedi fantastik dram yönünü seversen hele izlemelisin :}
  21. Naruto'da Neredeyse her ölen karakterde ve diğerlerinin duydukları acıda ağladım abi :D Angel Beats Son bölümde çok ağladım :D Bir de belirtmek istedim School Days'in son bölümü beni o kadar çok etkiledi ki psikolojim bozuldu ve en az 15 dakika boyunca aralıksız güldüm O.o güldün mü ? nasıl bir anime bu böyle herkes söylüyor korktum ben :D
  22. lovedrizzle

    Animeciler, Acaba Kaç Yaşındasınız ?

    24e son 4 ay :P
  23. lovedrizzle

    Üzüldüğünüz ve Sevindiğiniz Sahne

    dün izlediğim ve beni güm diye kalbimden vuran tek bölümlük anime Hotarubi No Mori E animenin tümü bir de üstüne o final :,{ gin'in ölümü hotarunun son sarılısı ve gin'in maskeyi öpüsü ah ah ah :,{
  24. lovedrizzle

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    natsume yuujinchou shi ^^
  25. phoenix dont tell me it's okey .. your fire is burning your colors are so red hold me with your wings but it's hurting phoenix don't tell me it's okey my love ..

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.