Jump to content

kappadoks

Üyeler
  • İçerik sayısı

    8
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

kappadoks üyemizin başarıları

  1. kappadoks

    İnsanı Düşünmeye En Çok Sevk Eden Animeler

    stein gate 1 de olması gerekirken listeye girememiş. bu liste saçma
  2. kappadoks

    Bleach’siz 1 Yılın Ardından

    4 büyükler 3 büyükler artık kimine göre neye göre kime göre demek gerek. ama şu bir gerçek ki kendi dalında siyahı en siyah anlatan yeri geldiğinde gülümseten yeri geldiğinde ağlatan çok başarılı bir animeydi. son dönemin özellikte en kaliteli yapımlarından. narutoda ya da onepiecede olmayan şu ana kadarki yazılmamış bir siyah teması vardı. mangası ise çizimleriyle belki de gelmiş geçmiş en iyi mangadır.one piece naruto yada dragonball gibi büyükleri küçümsediğimden değil ama bleachin yeri bende apayrıdır.
  3. kappadoks

    Dragon Ball One Piece Toriko Crossoverı

    Dragon Ball Z: Goku, Gohan, Goten, Trunks, Kame Sennin, Android No. 18, Vegeta, Piccolo, Krilin, Announcer, Mr. Satan şu ekibe bak be. yarısı dünyayı tek yalnız yıkacak güçte.
  4. kappadoks

    Dragon Ball One Piece Toriko Crossoverı

    bencede goku varken diğerleri dursun durduğu yerde. narutoyu katarlarsa naruto en ezik çocukluğa sahip olan en ellenmiş kişi olur :) off felaket olacak 1 saat eğlence. fiiller gibi olmaz çok çok acayip olur.
  5. kappadoks

    Goku Çaresiz Halde

    Goku Ve Vegeta birleşir de gene bi güç eksiği kalır ortada. onu kapatmak için super saiyan 5 olsalar iyi olur da o zaman da orjinalinde olmayan birşeye değinmiş olur. Sadece birleşme ile olsa çok kötü bir seneryo ortaya çıkmış olur. Gözle tahmin ediliyor. Yetersiz kalır seneryo. Ne olacak çok merak içindeyim. Orjinaline bağımlı mı kalacak (bence kalmayacak)...
  6. Çizim ve özgünlük de önemli değilmi sizce. Bence değerlendirirken bu kriterleride göz önünde bulundurmak gerekir.
  7. resmi nereye gönderecez.yoksa burda mı yayınlayacağız.photoshopta düzenleme yapabilirmiyiz renklendirme ve ufak ayrıntılar için ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.