Jump to content

Batuhan644

Üyeler
  • İçerik sayısı

    21
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

2 Takipçi

Batuhan644 hakkında

  • Doğum günü 05/05/1996

Kişisel Bilgiler

  • Hakkımda
    Evli,Çocuklu,İş Güç Koşturan.

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Son profil ziyaretçileri

1009 profil görütülenme

Batuhan644 üyemizin başarıları

  1. Hocam yeri ve zamanı değil biliyorum Karanlık Tema Güzel olmuş göze hitap ediyor zaten hep sevmişimdir. Fakat bu temanın gelemsiylemi bilmiorum Mobil Türkanime Gitti, genelde mobilden kullanan bir insanım ve Normal sitede Responsitive özelliği yok ölçeklendirmiyor ona göre ve performans sıkıntısı yaşıyorum.
  2. Öncelikle Hoşgeldin, Kayıt ücreti 50 Lira alalım senden(!). :P Şahsen ben bayadır. Bu Site'deyim benimde çocukluğum burda geçti(12-13 yaşlarında keşfettim-24 oldum 5 gün önce), bir faydasını görmedim ve arttırmadım da seviyemi gerekmedikçe kullanmadım kısacası.
  3. Öncelikle başarılar, e-dergi gibi başlayıp gönül ister ki Türkiye'de de bir Shounen Jump Gibi Dergiler oluşsun ve Türk Manga ve çizgi Roman severlere destek olsun. Aşırı Derecede Anime izleyen biriyim fakat böyle boyutsal yazılar yazmadım hiç yorumlamayı iyi bilirim belkdie bu önemlidir. Bence yaratıcılıkta önemli bir şeydir diye düşünüp başarılar diliyor ve devamının gelmesini tüm içtenlikle arzuluyorum. Saygılarımla Batuhan Başaran
  4. Bir çizim yeteneğim yok ya birde kurguyu kağıda dökemiyorum sıkıntı orada :D
  5. Batuhan644

    Rpg Denemesi

    Ellerine Sağlık Kullandığın Dil nedir ve Baya zaman haracaman lazım aslında bir oyun için. Keşke C#'a kendimi vereydimde kurstayken unityle çıkartırdır kodlaması vs steam'a greenlight olarak koyardık gelsin paralar :D
  6. Bakıyorumda DxD Kokusunu alan bütün sapıklar avlarına yaklaşır gibi konuya yaklaşıp DxD izi sürüyorlar (Çaktırmayın bende dahil konusunu seviyorum ben ya )
  7. Batuhan644

    Hunter x Hunter 2011′e Veda

    Oldu Bitti'ye getirilmiş bir anime oldu bu bitişiyle, daha fazla maceralar bekliyordum halbuki gon iyileşti, babasıyla konuşucak biraz vakit geçirecek ve anime'yi bitirecekler zaten gon'un amacı babasını bulmaktı hızlandırılmış şekilde buldurdular belki yeni bir sezon çıkar ve sonradan olanları anlatır.
  8. Anlıyorum fakat, dediğim gibi zevk için yapılıyor olabilir fakat maille uyarı bile aldım. Sony Music tarafından bence bir site açılıp, orada kendi playerınızla vesayre yayınlanırsa eğer youtube çok kapsamlı direk yayılıyor yakalanma riski olamz diye düşünmekteyim... Ayrıca, amacım baltalamak veya küçük düşürmek değil bu konuda sizden önce başladığım için ufak tefek bilgilerim var aktarayım istiyorum.
  9. Evet arkadaşlar ilk demesek iyi olur öncesinde ben fundub'lar yapmaya uğraştım komik olsun vesayre. Fakat Tellif haklarıyla sorun yaşadığımdan bıraktım. Çoğu Videom kaldırıldı hesabım kapatılma sürecine giriyordu yani DUB yapsanız bile youtube yüklemeyin direk fark edilip kapatılıyor boşa gidiyor yani. İyi çalışmalar.
  10. Sen kimi basıyorsun one piece la burası?!(düğün derneği bilen anlar espiriyi )
  11. Kabul ediyorsa hemen başlayabilirim, çizim yeteneğim olamasada yetiştirirse beni güzel olur :D
  12. Batuhan644

    Birisiyle Evlensen Hangi Animeden Olur

    One piece Hancock veya Rias-samaaa!!!!!
  13. Çevirmenlik zor ve sabır isteyen bir iş ben bile hala profesyonel değilim biliyorum az buz kurcalaya kurcalaya öğrenmiştim ilk çevirdiğim anime dxd 10.bölümdü fakat siteden kalktı. Sonrasında ise bir kaç H animesi çevirtirdi birisi bana ve tamamen soğudum gibi bir şey oldu. çevirirken yaklaşık 2000 adet cümleyle savaşıyorsunuz ve bir süre sonra sıkılma durumu oluyor tek başına zor ve arkadaşlar sabırlı olun gerçekten yardımı dokunuyor ama dediğim gibi ben bile profesyonel değilim çok yavaş çeviriyorum mesela heleki ben 0'dan sub yaparak başladım bu işe ingilizce fansublardan çevirmedim yani .mkv falanda bilmiyordum karaoke mantığını falan akvradım ama bu sayede azca :D konu için teşekkürler yardımcı olacaktır unuttuğum noktalar'a bakacağım ve encode için 2 gb ram olan 64 mb ekran kartı olan bir bilgisayara ne önerirsin?
  14. Battle Programmer Shirase Elimden geldiğince çevirmeye çalışacağım.. Çeviri işi zor olduğu için herkes beni desteklerse bırakmam zorlaşıyor tek isteğim destek teşekkürler :)
  15. Batuhan644

    Sword Art Online Mangakasının Röportajı

    İşimden zaman kalırsa Türkçe altyazı çıkartacağım video'ya arkadaşlar, zamanlamaya yardımcı olursa biri süper olur.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.