Jump to content

Ji-sama

Üyeler
  • İçerik sayısı

    101
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

1 Takipçi

Ji-sama hakkında

  • Doğum günü 06/22/1990

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Not Telling
  • Konum
    Konya

Son profil ziyaretçileri

2488 profil görütülenme

Ji-sama üyemizin başarıları

  1. Ji-sama

    Yeni D.Gray Man Animesi Geliyor!

    Mart'ı iple çekiyorum.
  2. Ji-sama

    En Çok Kullandığınız Siteler ?

    yeppudaa da dahil olmak üzere hemen hemen aynı siteler..
  3. Ji-sama

    mrb

    Ososeyo Çingu.. ^_^
  4. Sup lazımsa genelde ap ağırlıklı oynarım ama genelde oynadığım herolar suptur.. yaş sınırı 18 den büyük olsa iyi olur iyi oynamak değil oyundan zevk almak için oynayacak tüm arkadaşlar ekleyebilir.. Seviye olursa işte o zaman gerçekten oyun oynadığımı hissediyorum.. Nik: Ahjussi42 ^_^
  5. Ji-sama

    Anime Sosyal Facebook (Yeniden)

    Bana sağlam detayları pm atar mısın 300 kişilik gizli özel grubumuz var japonya ve koreden bahsediliyor hansune mi ku yu almak istiyorum sadece grupta paylaşmam yetiyor mu kaç adet olucak tam bir bilgi verirsen gizli grubumuzda paylaşıma sunup o hatsune mikuyu almayı düşünüyorum.. ^_^
  6. Ji-sama

    TÜRKAN!ME E-Dergi Ocak 2011

    Bayadır bekliyordum umarım her ay düzenli olarak çıkar. :lol: eski sayıymış yenisi çıktı sanmıştım -_-
  7. Ji-sama

    İtiraf Köşesi

    Uzun zamandır buraya girmiyordum -_-
  8. Ji-sama

    Ergo Proxy FC

    Benide hocam.
  9. Ji-sama

    Bleach

    Ben iki moviesinide izledim.. ama bende ingilizce dublaj olduğundan soğudum nedense..
  10. Ji-sama

    Anime İstek ve Önerileri

    Ergo Proxy hiç tereddütsüz.. O kadar anime var bir çoğunu izlemedim ama nedense bilim kurgu hoşuma gidiyor..
  11. Başta sana hava atmak isteyen senden küçük birine yaptığın bir gösterişti o zaman bu.. Yaşın 16 mış bu yaşa göre kültür sahibisin bu hoşuma gitti.. Ama 12 yaşında birini biliyorum ki o kadar çok geliştirmiş ki kendini kültür seviyesi birçoğumuza göre üst seviyede.. Yaş muhabbetini açmamım nedeni ise.. 60 yaşında ihtiyara Mouse,Fare dersen anladığı şey başka olur. Ama amca avcumla tuttuğum var ya dersen o hemen anlıyacaktır.. Buna bilene göre konuşma bilene göre anlatma denir.. Üniverste de bu tarz da seminerler yapılır.. Felsefeyle ilgileniyorsun güzel ama bi süre sonra hem okuduğun felsefe kitapları hemde okuduysan mitolojik makaleler hepsi boş gelecek sana. Şuan başka görüşler başka şeylerin peşindesin ama döneceğin yer bellidir. Gez tadını çıkar ama hiçbirşey yapamazsın uygulama olarak bunuda aklından çıkarma.. Kaç insan biliyorum felsefeyle uğrşmış ve şimdi Lanet okuyan nasıl bulaştık diyen.. Beyninin tam kontrol edilebileceği bir yaştasın.. Sen şimdi kişisel gelişim falan da okuyorsundur.. Ama sana tek söyleyeceğim,Benim bu güne kadar öğrendiğim O kitaplar,O izlediğin flimlerin hepsinde bilinçaltı mesajı yatıyor ki sen bunu biliyorsundur.Hepsini salla Animelerde çok daha fazlası var hiç kitap okumasan da olur çıkacağı nokta aynı olucaktır animeler bu yüzden kestirme yoldur bu tarz bilgilere ulaşmak için.. Burayı daha fazla doldurmak istemiyorum ama devam etmek istersen soruların olursa devam ederim.
  12. Ben kendime otaku demiyorum.Ayrıca bu kadar fazla terim kullanamazsın Çünkü bu sitede 14 18 yaş grubu daha fazla belki daha küçükleride var.. Yazdığın birçok sözcüğü anlamakta güçlük çekebilirler.. Tamam gözlemliyorsun ama bir kabul ettirme çabası.. Yıllardır Anime'ye Çizgi flim diyorduk..Şimdi Çizgi flim değil Anime diyoruz.. Ha animesever ha anime hayranı ha otaku katıldık ve öyle demeyi seviyoruz.. 2 anime izleyen de kendine otaku der yıllarını vermiş kişilerde.. Bir ada bir sınıfa bir gruba girersin.. Otaku bence bir gruptur Wikipedia'yı neye göre okuduğunu bilmiyorum.. Her sözcüğün anlamı zamanla değişir görürsün.. Anime izleyicisi Otaku olucak anlamı bir başka bir şey olsada bu gidişle böyle olacak.. Sen en iyi simi git bi pankart yaz Yok siz otaku değilsiniz animeseversiniz diye. Haklı çıkabileceğin veya üsteleyebileceğin bir konu değil bu o yüzden sadece fazladan post kasmak olacak yazdıkların hiç uğraşma..
  13. Ji-sama

    POET imza calışmaları

    Sevdim uğraşmışsın biraz ama daha iyilerinide yaparsın..
  14. Bu kadar açıklama yapmaya gerek yok sayfalarca da yazsan karşındaki kişiye anlatabileceğin sadece onun anlayabileceği kadardır.Sadece yazarak mı felsefe yapıyorsun.. İnsan yazarken ve konuşurken ayrı kişilerdir.. İçinle sen aynı şeyi konuşamaz ve yazamazsın.. Otaku diyelim yada demiyelim hastalık ya da değil bu kadar üstüleman gerektiğini düşünmüyorum.. Hayatın bu kadar anlamsız mı ki bununla uğraşıyorsun.. Cevap alamayacağın sorular soruyorsun şurada zamanı nı öldürmek isteyen biraz eğlenmeye gelen kişilere.. Felsefe yapmak mağrifet mi dir ki kendin sadece klavyenin başında Bordoklavyelik yapıyorsun.. Şimdi bu mesajıma da 3 sayfa yorum istiyorum yap tam bir açıklama o zaman tamam ben otaku değilim hastayım diyeyim.. Al sana hodri meydan. .
  15. Ji-sama

    En Çok Sevdiğiniz Kitap?

    Okuduğum kitapların ismini aklımda tutamam.. izlediğim animerinde isimleri çok aklımda kalmaz.. Ama hiç unutmayacağım bir kitap var o da Olasılıksız ve Empati serisi.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.