Jump to content

Usotsuki Lily Animesine Yeşil Işık


Skadi

Önerilen İletiler

Manga ne zaman sona eriyor?


15192175.jpeg


Shueisha’nın ücretsiz yayını Margaret Comic News’te  Ayumi Komura’ya ait shoujo manga Usotsuki Lily’nin animeye uyarlanacağı duyuruldu. Shueisha, 2009′dan beri Margaret’ta yer alan ve derginin 2 Mayıs gününde çıkacak sayısıyla birlikte hayranlarına veda etmeye hazırlanan manganın animesiyle ilgili henüz farklı bir kaynakta açıklama yapmadı.


vqEVCzi.jpg


Seride olaylar lise birinci sınıf öğrencisi Hinata Saotome ve yeni erkek arkadaşı En Shinohara etrafında dönüyor. Çevresindeki tüm kızları kendine hayran bırakacak kadar yakışıklı olan En’in kendi dahil tüm erkeklerden nefret etmesi ve bu yüzden kadın kılığında dolaşması ise hikayeyi sıradan lise aşklarından farklı kılıyor. En’in okulda bu hali ile kendinden popüler olması, ayrıca okul dışındaki randevularında bile kıyafet konusunda istisna yapmaması yüzünden zaman zaman çileden çıkan Hinata yine de En’den vazgeçmiyor ve ikilinin eğlenceli ilişkisi diğer karakterlerle birlikte mangaya hayat veriyor.


margaret_usotukilily_1280_10241.jpg


Ek olarak serinin bir de Asuka Ogame ve Yuuki Kaji’nin Hinata ve En’a ses verdiği Vomic (seslendirilmiş manga) uyarlaması bulunuyor.


AnimeFantastica


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.