ExitFire 2 Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Merhaba! Öncelikle konuya uğradığınız için teşekkür ederiz. Biz Aoi Fansub bünyesinden ayrılarak Momoji Subs'ı açmaya karar verdik. Şu an anime çeviri kadromuzda Maris, Bugu ve ShiroYasha; manga çeviri kadromuzda ise Izanagi ve Amecat adlı arkadaşlarımız bulunuyorlar. Ufak bir kadro ile başlayıp aynı şekilde ufak bir kadro ile mütevazi bir şekilde devam etmeyi düşünüyoruz. Şu an Maris ve Bugu arkadaşlarımızın bahar sezonu için aldığı animelerin dışında iki seri daha aldık. (Biri her ne kadar haftalık çıkmasa da.) Bunların yanı sıra çevirisi eksik kalmış/çevrilmemiş/kötü çevrilmiş bazı animelerle filmleri çevirmeyi düşünüyoruz. Yaklaşık bir haftadır yapılanma aşamasında olduğumuzdan çeviriler biraz aksadı ancak kısa sürede güncel bölümlere gelip devam edeceğiz. Umarım çevirilerimizden memnun kalırsınız, herhangi bir sorunuz/eleştriniz olursa yazmaktan çekinmeyin! :) Şu an çevirdiğimiz seriler: Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Ren Specials Gokukoku no Brynhildr Haikyuu!! Mekakucity Actors! Sitemiz: Gitmek için tıklayın. TheLasTHermeS and Barış D. Baryshx 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
*Yugimotoxx 17 Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Hayırlı olsun inşallah dilediğiniz gibi olur herşey bu arada aoi fansub nobunaga the fool'u devam ettirecekti sizin devam ettirme gibi bir şansınız varmı? ExitFire 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ExitFire 2 Posted April 20, 2014 Author Share Posted April 20, 2014 Hayırlı olsun inşallah dilediğiniz gibi olur herşey bu arada aoi fansub nobunaga the fool'u devam ettirecekti sizin devam ettirme gibi bir şansınız varmı?Teşekkür ederim :) Ben Aoi'den değildim ancak bildiğim kadarıyla onlar çevirmiyordu Nobunaga'yı. AMT çeviriyordu diye biliyorum Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
*Yugimotoxx 17 Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Teşekkür ederim :) Ben Aoi'den değildim ancak bildiğim kadarıyla onlar çevirmiyordu Nobunaga'yı. AMT çeviriyordu diye biliyorumburdaki konusunda aoi devraldı yazıyorda yanlış biliyorsam affola :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ExitFire 2 Posted April 20, 2014 Author Share Posted April 20, 2014 burdaki konusunda aoi devraldı yazıyorda yanlış biliyorsam affola :DDevraldıysa bilemiyorum hocam, :D Zaten devraldılarsa görürüz :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ExitFire 2 Posted April 21, 2014 Author Share Posted April 21, 2014 Mekakucity Actors'ün ilk bölümü eklenmiştir. :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Kolay gelsin, hayırlı olsun ;) ExitFire 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ExitFire 2 Posted April 21, 2014 Author Share Posted April 21, 2014 Kolay gelsin, hayırlı olsun ;)Teşekkürler. :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
kennet 53 Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Her yeni tanıtım gördüğünde sorduğum soruyu sorayım :) Hen..i çevirmeyi düşünüyor musunuz ? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
*Yugimotoxx 17 Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 exitfire :D kennet herzamanki gibi hentai çevirecekmisiniz diye soruyor sen anlamadın ben ruhunu biliyorum kennetin :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts